"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karanlığın Aydınlatıcı Gizlimabet

Güzel gidiyor, haydi savaş başlasın artık!

Gâfil ne bilir neş've-i pür-şevk-i vegâyı
Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı

Merdân-ı gazâ aşk ile tekbir tekbirler alınca
Titretti yine, rû-yı zemin arş-ı semâyı.

:)

İlk sayfadaki fotoğraf gibi bi mekânımız olsun çok isterdim. Olmaz diyede birşey yok aslında belki birgün Gizli Mabet okuluda kuruluverir.
Tai beni hikâyenin bir yerinde Mabet in istiharecisi olarak eklermisin?:D

Hikayeyi okurken kendimi hikayenin içerisinde tüm savaş filmlerinde "ateş" emri gelmeden oku atıp bütün düzeni bozan asker olarak gördüm.

Winter is coming :D :D
Lütfen her hikayede Dumbledore 'nin tek ,en sevdiği,biricikcik, muhteşem torunu olduğumu belirtelim :D :D
Bunun dışında psişik ajanlık bana yakışmaz. Ama sen nasıl istiyorsan, nasıl uygun görüyorsan öyle yap. Yine de cool olursa sevinirim ;)

Beğenmediğim kısım kişiden kişiye değişir. Pek sanatsal değilde popüler tarzda olmuş. Sıkıntı yok

Hadi bakalım Tai mod, eğer ortalığı iyice karıştırmak istersen bu iş için beraberce kafa patlatabiliriz.Özellikle benim şeytani özelliklerim üzerinde daha titiz çalışmanı çok rica edeceğim :D
Mesela güzel psikopat veya suçlu profilleri arıyorsan, suicide squad veya the purge gibi filmlerden seçmece yapabilirsin.Tabi bütün bunları psişik düzleme oturtmak ta yine senin hünerlerine kalıyor.
Sabırsızlıkla bekliyorum.

Aa çok güzel bir eski konu :D Bu hikayeleri ilk benim çıkardığımı sevgili yeni üyelerle paylaşmak istiyorum :p http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=39400
Benimde zamanım olursa yazmak istiyorum ama çok zor zaten yazacağım demiştim ama kağıtlarım mahvoldular yazamadım bunun içinde özür diliyorum herkesten..
Bende sana elimden gelen yardımı etmek isterim, zaten Albus'um yani daha ne olsun :biggrinjester:
Bu hikayeler bizdeki egoyu çok uçuruyor bu arada :D
Şimdi tai beni hikayendede burda olduğum gibi göstereceğinden şüphem yok :D Ama sevgili olarak hatırlarsanız bana pasta teklif eden, daha doğrusu pastamı yemeyi teklif etmişti, işte onu yapma tamam mı, herkesin aklında o kaldı :( Bana şöyle iyi biri bul , sana güveniyorum :nopity: Veya beni yalnız da bırakabilirsin, o da olur
Bende sabırsızlıkla bekliyoruuumm:hurray:

Geri