nil73xx
Kayıtlı Üye
herkese hayırlı cumalar.bu sabah yaşadığım bir olaydan bahsedicem yardımcı olursanız sevinirim.dün gece cuma gecesi olduğu için yatmadan önce yasin vb dualar ve ayetler okudum yattım.netten koruyucu meleklerle ilgili yazılar okumuştum onlarla irtibat kurmak için seslenmek ve çağırmak gibi.yatağa yattığımda içimden onlarla yada onunla rüyada iletişim kurmak istediğimi düşünüp uyudum.sabah 9 gibiydi.telefonum çalıyordu ben kalkmak istedim ancak telefonun sesini duyduğum halde hala uykudaydım sanki 4-5 kişi yatakta üzerime bastırıyordu.karabasan değil biliyorum çünkü daha önce yaşadım bu olayı.korkarak felek nas sureklerini okudum.o ara yataktan kalkmayı başardım ancak hala uykudaydım bunu biliyordum ve kendimi uyandırmaya çalışıyordum evin içinde gezindim her yer karanlıktı gece gibiydi.bir takım sesler duyuyordum ve korkutmaya çalışıyorlardı.aklıma ayetel kürsiyide okumak geldi okuyordum ama sonunu getiremiyordum bişi beni engelliyordu.bir süre rüyada olduğumu bilerek kendimi uyandırmaya çalıştım ve nihayet uyandım. ama müthiş derecede korktum.acaba gece koruyucu melek çağırmamala ilgili bişi olabilirmi?melek çağırayım derken başka birşey çağırmış olabilirmiyim?o kadar dua okumama rağmen ndn korkutuldum?yardımcı olursanız sevinirim