arkadaşlar size arkadaşım diye bahsettiğim aslında eşimdi.önce söylemek istemedim ama itiraf etmek zorundayım.kusura bakmayın.eşim 4 yıl önce işyerindeki masasında böyle bir muska bulmuş.böyle şeylere pek inancı olmadığı için içine baktıktan sonra çöpe atmış.bana yeni söyledi.aklıma takılan şeyler var.düşündümde yaşadığımız şeylerle bir büyünün bağlantısı olabilir mi?çünkü 4 yıldan beri işlerimiz hep ters gidiyor.nereye elimizi attıysak kurudu.ayrıca eşim o işyerinde talihsiz bir olayla karşılaştı ve mahkemelik oldu.çok şükür mahkemesi yeni bitti ve kurtulduk. ayrıca 3 yıl önce ilk çocuğumu doğumda kordon dolanması nedeniyle kaybettim. yapmak istediğim herşeyde bi istikrar tutturamıyorum. mesela namaz kılmayı çok istediğim halde bi türlü yapamıyorum. bundan dolayı çok üzüntü duyuyorum. üzerimde sürekli bi halsizlik uyku isteği oluyor. spor yapmak istiyorum. ya başım ağrıyor ya ensem. fazla uzatmıyayım. yani tam olarak huzuru bulamıyorum. üzerimde negatif bir etkimi var acaba? yardımcı olursanız sevinirim.