hayalperest
Kayıtlı Üye
Sevgili arkadaşlar ben uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum.Ancak ne kadar yersem yiyim bir türlü doyduğumu hissedemiyorum. İştah kapamak için her hangi bir şey var mı kullanabileceğim??

Majikal bir çalışma ile bu mümkün olmaz. bedenimizde 6 enerji hareket eder. her organ sürekli olarak devinim içindedir. bu süreklilik bazen durur ve organ tek enerjide takılı kalır. sürekli yek yeme isteği ve doymama ince bağırsaktaki nem enerjisinden kaynaklanır. uzman bir enerjist tarafından bu sorun çözülebilir. siz kendiniz ne yapabilirsiniz.
enerji akışını değiştirmek için alışkanlıkların değişmesi gerekir. yeme düzeninizde değişiklik yapın. sürekli elma yiyin , yada sürekli başka bir şey yapın. tek gıda ile beslenin. bu şekilde doymayacaksınız hatta daha fazla yemek yemek isteyeceksiniz.eğer 1 hafta yapabilirseniz yeme düzeniniz değişmeye başlar. sonraki hafta ise daha başka bir beslenme sistemine geçin. bu şekilde takılı kalan enerji akışında düzensizlik yaparsınız.
ikinci olarak hazımsızlık yapacağı için bu durum çörek otu yiyin. ne yerseniz yiyin öncesinde 1 kaşık bal ile karıştırılmış çörek otu yiyin.
son olarak. egzersiz yapın. yürümek olur. yoga olur, plates olur. internette nasıl yapacağınızı anlatan videolar açın. günde 10 dakika ile başlayarak 1 saate çıkarmaya çalışın.
son olarak ince bağırsak solar pelaksus ile alakalıdır. bu çakranızda enerji dengesizleşmiştir. turuncu giyinin, turuncu renkli sebze ve mevye yiyin. insanı ilişkiler ile ilgili olduğu için daha fazla insanla görüşün duygu ve düşüncelerinizi saklamayın onlarla paylaşın.
çakra meditasyonları yapın.
Ona beşi bir yerde diyorlar, denedim ben ama bende etki etmedi. Tabi metabolizmaya ve kişiden kişiye farklılık gösterir. İştah kapatmak için sözde onlar ama ne yenilirse yenilsin ne içilirse içilsin iştah kesmiyor. Az yemek lazım bir süre sonra mide buna alışarak küçülüyor zaten.Kilo vermek için metebolizmayı hızlandırmakta büyük etken bunu için önerebilleceğim bitki çayları funda,mate,biberiye,kekik,yeşil çay karışımı ayrıca kandaki şeker oranını dengelediği için ve tatlı ihtiyacını önemli oranda azalttığı için tarçınlı çaylarıda tavsiye ediyorum.Ayrıca eğerki tatlıyı yinede yiyeceğim diyorsanız tarçın şekerin kana karışmadan atılımını sağladığı için tatlıdan alacağınız kaloriyi en aza indirgediğinden tatlılarınıza tarçın koymanızı tavsiye ediyorum.
Ona beşi bir yerde diyorlar, denedim ben ama bende etki etmedi. Tabi metabolizmaya ve kişiden kişiye farklılık gösterir. İştah kapatmak için sözde onlar ama ne yenilirse yenilsin ne içilirse içilsin iştah kesmiyor. Az yemek lazım bir süre sonra mide buna alışarak küçülüyor zaten.