insiliye istiyorummm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizmermi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir süredir siteyi incik cincik ettim bu konularada meyilim var ama hangi şeyi düşünsem insiliye olmadan olmuyor. Onun için yönetimdeki arkadaşlardan rica ediyorum insiliye lütfen.. İsteyenler de buradan yazsın ki istek varsa belli olsun. Teşekkürler

Adminlerimiz bu konuda yardımcı olursa ben de çok sevinirim :) Medyumluk inisiliyesini istiyorum ben de :):):) Önceden verilmişti fakat kaçırdım malesef...

Arkadaşlar sevgili urumhatahayil bu aralar biraz yoğunmuş sanırım.En yakın zamanda yapılacaktır inisiyeler.

Sitemizde verilen insiliyeler karşılıksızdır.
Ancak geçici bir süre için tüm insiliyeler durdurulmuştur. İleri bir tarihte yapılacağı zaman buradan duyurulacaktır.

İnternetten oluyor mu insiliye, arada nasıl bağ olacak ki, oluyorsa maji alayım...

Yanyana, aynı odada bulunmadan da insiliye olunma imkanı var olduğu için buradan veriliyor zaten. Taleplerinizi verilecek insiliyeyi duyurduğumuz zaman ilgili konunun başlığı altında yapabilirsiniz. Ancak şu an için geçici olarak insiliye verilmesi durdurulmuş bulunmaktadır.
Bilgilerinize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri