İftira

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan denpin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denpin

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar. Maalesef bir yakınım, kan bağım olan kişinin yıllardır süregelen iftiralarından usandım. Hem beni rahatsız etmeye devam ediyor hem de hala arkamdan çirkin söylemleri ve iftiraları canımı yakıyor. Aslına bakarsanız bana ne yaptıysa arkamdan veya yüzüme neler ettiyse aynını kendisi yaşadı, birçok akraba gerçek yüzünü görerek iletişimini kesti. Ama bu sefer de tamamen yalnız kaldığı için beni rahatsız etmeye devam ediyor. Yeniden hayatıma girememek yine onu tetikliyor çünkü yalnız. Zamanında büyü de yaptırmıştı ve o büyü tutmuştu. Şu an büyü ile ilgili bir şey hissetmesem de rahatsızlık vermeye devam ediyor. Artık hayatımdan çıkmasını, bana eliyle, diliyle zarar verememesini istiyorum. Yeterince zorlu bir hayatım oldu ve bu insan çocukluğumdan beri benim hayatımı kabusa çevirmekten başka bir şey yapmadı. Artık çok yoruldum. Tanrı kompleksi yaşayan, herkesi hizmetçisi, şamar oğlanı olarak gören kıskanç, iftira atan bu kişiden kurtulmak istiyorum. Bunun için metafiziksel yöntem tavsiyesi rica ediyorum.

Usta büyücüyse majik savaşı kazanman çok zor. Her şeyi bırakıp sürekli strateji geliştirmen gerekecek. Benim de başımda var ondan beteri, tahmin edebiliyorum sabrını ne kadar zorladığını. Yapabileceğin en iyi şey ondan mümkün olduğunca uzak durmak görünüyor. Her anlamda. Yani enerji bağını kesmek bunun için meditasyonlar var youtube da ve tabi korumalarını mümkün olduğunca artırmak.

Tanrı kompleksi yaşayan, herkesi hizmetçisi, şamar oğlanı olarak gören kıskanç, iftira atan bu kişiden kurtulmak istiyorum. Bunun için metafiziksel yöntem tavsiyesi rica ediyorum.

Bu kişilere uzun süre maruz kalmak bizleri de dönüştürüyor. Genetik bilimi de ilahi yasalar da aynı kanuna bağlanmış. Kısas hakkı doğuyor bize yaşam enerjimizin dokunulmazlık sınırlarını belli etmek ve sinsi tehditleri caydırmak için. Şimdi hak doğuyor doğmasına da, hakıkımızı da fıtratımız gereği o kişinin kurallarına uydurarak kullanma dürtüleri ile yüklenmeye başlıyoruz. Yani oyunu kuralına göre oynamak sureti ile dönüşmeye başlıyoruz. Narsiste bir süre sonra narsist gibi davranmayı, zulmedene öfke patlaması ile karşılık vermeyi, hakaret edene daha ağır hakaretlerde karşılık vermeyi öğreniyoruz.. Tıpkı bize iyilik yapana da iyilikle karşılık vermeyi öğrendiğimiz gibi..

Bu son derece fıtri bir dönüşümdür çünkü ayna nöronlarımız bize sormadan otomatik çalışırlar ve modelleyerek öğrenirler, bunun devamında da karakterimize bu yönde derinlikler katmaya devam ederler. Biz ayna nöronlarımıza bunu al bunu alma diyemeyiz. Ama daha radikal bir şey yapabiliriz : Yüz çevirebiliriz. Ayer var : eğer onlardan (toxic insanlardan) hakkıyla yüz çevirebilirseniz size asla tesir edemezler.

Çözüm kesinlikle ve kesinlikle uzak durmak. Uzaklaştığınızda bir müddet daha içinizde hafıza tabanlı yansımalar ve sanrılar devam edecektir. İşte arınma tam da bu yüzden gerekli. Uzaklaşın ve arının. Arınmanın kolay ve zevkli bir tetox süreci olmasını da beklemeyin, bıçak altına yattığınız bir cerrahi operasyon gibi görün, ciddiye alın, anlık rahatlamalarda arınma planından vazgeçmeyin ve süreci yönetirken oluşabilecek içsel patlamalarınıza karşı umutsuzluğa kapılmayın, onlar psişik kusmuklarınız gibi dalga dalga devam edecekler. Ta ki artık size etki edemeyecek kadar yayıflayana ve silinene kadar.

Usta büyücüyse majik savaşı kazanman çok zor. Her şeyi bırakıp sürekli strateji geliştirmen gerekecek. Benim de başımda var ondan beteri, tahmin edebiliyorum sabrını ne kadar zorladığını. Yapabileceğin en iyi şey ondan mümkün olduğunca uzak durmak görünüyor. Her anlamda. Yani enerji bağını kesmek bunun için meditasyonlar var youtube da ve tabi korumalarını mümkün olduğunca artırmak.
Bunlar gibiler gebereceklerini bilseler yine aynı şeyi yapmaya devam ederler. Bir kaşık suda boğulmasını istediğim bir tür de bende var biliyorsun, büyüden kalan musallatlar ile uğraşıyorum. Tek çözümü Allah'tan büyük bir bela gelmesi onların başına.

Konun başlığı çok güzel iftira.Önce bağlama yapıp sonra bağ kesmeye çalışan için de saf kötülük olan arkadaşlar ateşiniz bol olsun.
Allah yaptıklarınızı görüyor ve bu şekilde kaderiniz örülüyor.
Ayrıca tasavvuf erbabı olan biri narsist olamaz.Narsitlik sizin içinizdeki fitne,fesat, kıskançlık herşeyi büyüle çözme aşkında yatıyor.
Benimle uğraşmaya devam ederseniz sizinle 10 kat daha uğraşırım.

@URUMHAMATAHAYİL bazı kullanıcılar site içinde benim hakkımda dolaylı ve doğrudan sürekli eleştiri alaya alma gibi sürekli tavır halindeler.Siz de daha önce şahit olduğunuz.
Benim hakkımda konuşmalarini istemiyorum.
Ayrıca Absoluta kişisi sizin verdiğiniz cevaplar yüzünden siteden uzaklaştı.Surekli bir eleştiri çekememezlik kötü gibi algılatma mevcut site içerisinde.Bunu Retro ve Rhea da yapıyor.
Rhea zaten önce bağlama yapıp sonra farklı emeller peşinde.
Size şöyle söyleyeyim bunlar yüzde yüz doğru şeyler bunları da yalanliyacaklardir.
O yüzden bu siteyi bir daha kullanmak istemiyorum.

@URUMHAMATAHAYİL bazı kullanıcılar site içinde benim hakkımda dolaylı ve doğrudan sürekli eleştiri alaya alma gibi sürekli tavır halindeler.Siz de daha önce şahit olduğunuz.
Benim hakkımda konuşmalarini istemiyorum.
Ayrıca Absoluta kişisi sizin verdiğiniz cevaplar yüzünden siteden uzaklaştı.Surekli bir eleştiri çekememezlik kötü gibi algılatma mevcut site içerisinde.Bunu Retro ve Rhea da yapıyor.
Rhea zaten önce bağlama yapıp sonra farklı emeller peşinde.
Size şöyle söyleyeyim bunlar yüzde yüz doğru şeyler bunları da yalanliyacaklardir.
O yüzden bu siteyi bir daha kullanmak istemiyorum.
Şahsen Rhea nın birine bağlama yapacağını hiç sanmıyorum kendisi zaten büyüler yüzünden çok kötü günler geçirmiş, bir de üyelerin hiç bir bilgisi yok iken büyü yapmak nasıl mümkün olabilir

Rhea yalanlan işini halletmeyi çok iyi bilir.Sürekli bağlama konuşuyor zaten.
Kardeşim sana bir tavsiye bu kadar bağlama dan şikayetçi bir insan iken.Hayatina yenilerini alma.
Rhea Absoluta dan öğreniyor büyüleri.
Absoluta bana kaç defa yaptı.Rhea bağlama yaptı.Simdi bağ kesmek için uğraşıyor.
Absoluta nin forumun egogoru kullanarak çok iyi büyü yapılır dediğini hatirla.
Ayrıca Rhea benim ismimi instgram hesabımı bile biliyor.
Yani seni yalanlarıyla kendi tarafına çekmesine izin verme.
Belki sana da yapar bilemezsin.

@Merlin639 Yetişin insanlarsınız. Bir sorun var ise konuşarak çözesiniz ya da çözmesiniz. Bana karşı söylediğiniz sözleri de kabul etmiyorum. Ben hiç bir üye ile şahsi muhabbete girmem. Kendileri şahsileştiyorlarsa da kendi sorunları.
Çekemezlik gibi bir yorumu bana yapıyorsanız çok ciddi bir yanıldığı içindesiniz. Birini çekemem için önce kendime en azından eşit görmem lazım. Benim hakkımdaki fikirleri kendinize saklayın merak etmiyorum ve ilgilenmiyorum.

Dikkat ediniz burası anaokulu değil ben de Kreş işletmiyorum.

Eğer üyelerle sorununuz var ve çözemiyorsanız şikayet et seçeneğini seçin. İnceleyim konuya ve yoruma bakalım uygunsuz ile silelim.
Onun dışında başkalarına şuan şahsi ve çirkin yorum yapan ben sizi görüyorum.

Site de kalmak gibi bir zorunluğunuz yok. Ben kişilerin kişilikleri ya da iletişim kurma yönetmelerine karışamam ki zaten haddim de değil.

Direk küfür hakaret ya da uygunsuz bir bir durum olmadığı sürece birbiriniz ile nasıl konuşacağınıza ben karışmam.

Bana da pek çok kişinin iletişim kurma becerisi bana göre değil lakin gününün sonun da banane.

Özetle direk bir konu ve yorum var ise şikayet ediniz. Ben sitedeki tüm konuşmaları aklımda turmuyorum. Sizi de dair de hafızam da bir bilgi yok. O yüzden neden bahsettiğinize dair bana göstermediğiniz sürece bilemem.

Lakin şuan sizin yazdıklarınız site kurallarına göre uygun değil iftira olabilecek ve hakaret olabilecek kişileri hedef gösteren yazı. O yüzden mesajınızı siliyorum ve sizi geçici olarak yasaklıyorum. Siteye de dönmek isterseniz site kurallarını yeniden okuyunuz.

Üyelerin birebiri ile iletişim kurmaları yasak başkalarına neden hesaplarınızı verdiniz. Vermeseydiniz. Başka yerdeki bir sorunu sitemize niye taşıyorsunuz taşımayın. Sosyal medya hesabınızı verirken bana mı sordunuz da şimdi hesap soruyorsunuz.

Maden insnalar size bağlama yapıyor bu kadar size hayran ve aşıklar bahsettiğiniz kadın yetiştin bir kadın sizde yetişkinsiniz demek ki bu durumda. Burada böyle şikayet etmek yerine bir yetişkin gibi sorununuzu kendisi ile çözün.

Gizlimabet kurallarını koyduğumuz ve bu kuralların uyguladığımız zaman bize çemkiriyorunuz sonra kuralları ihlal edip sorun yaşayınca ağlıyorsunuz. Ben cevap verince de böyle şahsi algılıyor çocuk gibi küsüyorsunuz .

Neyse çok uzattım. Mesaj yazarken bir daha site kullarını okuyunuz.

Merhabalar arkadaşlar. Maalesef bir yakınım, kan bağım olan kişinin yıllardır süregelen iftiralarından usandım. Hem beni rahatsız etmeye devam ediyor hem de hala arkamdan çirkin söylemleri ve iftiraları canımı yakıyor. Aslına bakarsanız bana ne yaptıysa arkamdan veya yüzüme neler ettiyse aynını kendisi yaşadı, birçok akraba gerçek yüzünü görerek iletişimini kesti. Ama bu sefer de tamamen yalnız kaldığı için beni rahatsız etmeye devam ediyor. Yeniden hayatıma girememek yine onu tetikliyor çünkü yalnız. Zamanında büyü de yaptırmıştı ve o büyü tutmuştu. Şu an büyü ile ilgili bir şey hissetmesem de rahatsızlık vermeye devam ediyor. Artık hayatımdan çıkmasını, bana eliyle, diliyle zarar verememesini istiyorum. Yeterince zorlu bir hayatım oldu ve bu insan çocukluğumdan beri benim hayatımı kabusa çevirmekten başka bir şey yapmadı. Artık çok yoruldum. Tanrı kompleksi yaşayan, herkesi hizmetçisi, şamar oğlanı olarak gören kıskanç, iftira atan bu kişiden kurtulmak istiyorum. Bunun için metafiziksel yöntem tavsiyesi rica ediyorum.
Ben istenen şeyi anlamadım bu arada. Kurtulmak derken nasıl?

Bana yaptıklarını tamamen tesadüfen ağzıyla itiraf etmiş oldu. O günden beridir uzağım. Uzak kalmam onu delirtiyor. Enerji bağımı kesmek için bir ritüel yapmadım ama bir keresinde rüyasında annemin kendisine benden uzak durmasını istediğini söylemişti. Bağ kesme yöntemleeini araştıracağım teşekkür ederim.

Bu kişilere uzun süre maruz kalmak bizleri de dönüştürüyor. Genetik bilimi de ilahi yasalar da aynı kanuna bağlanmış. Kısas hakkı doğuyor bize yaşam enerjimizin dokunulmazlık sınırlarını belli etmek ve sinsi tehditleri caydırmak için. Şimdi hak doğuyor doğmasına da, hakıkımızı da fıtratımız gereği o kişinin kurallarına uydurarak kullanma dürtüleri ile yüklenmeye başlıyoruz. Yani oyunu kuralına göre oynamak sureti ile dönüşmeye başlıyoruz. Narsiste bir süre sonra narsist gibi davranmayı, zulmedene öfke patlaması ile karşılık vermeyi, hakaret edene daha ağır hakaretlerde karşılık vermeyi öğreniyoruz.. Tıpkı bize iyilik yapana da iyilikle karşılık vermeyi öğrendiğimiz gibi..

Bu son derece fıtri bir dönüşümdür çünkü ayna nöronlarımız bize sormadan otomatik çalışırlar ve modelleyerek öğrenirler, bunun devamında da karakterimize bu yönde derinlikler katmaya devam ederler. Biz ayna nöronlarımıza bunu al bunu alma diyemeyiz. Ama daha radikal bir şey yapabiliriz : Yüz çevirebiliriz. Ayer var : eğer onlardan (toxic insanlardan) hakkıyla yüz çevirebilirseniz size asla tesir edemezler.

Çözüm kesinlikle ve kesinlikle uzak durmak. Uzaklaştığınızda bir müddet daha içinizde hafıza tabanlı yansımalar ve sanrılar devam edecektir. İşte arınma tam da bu yüzden gerekli. Uzaklaşın ve arının. Arınmanın kolay ve zevkli bir tetox süreci olmasını da beklemeyin, bıçak altına yattığınız bir cerrahi operasyon gibi görün, ciddiye alın, anlık rahatlamalarda arınma planından vazgeçmeyin ve süreci yönetirken oluşabilecek içsel patlamalarınıza karşı umutsuzluğa kapılmayın, onlar psişik kusmuklarınız gibi dalga dalga devam edecekler. Ta ki artık size etki edemeyecek kadar yayıflayana ve silinene kadar.
İnanın dediğiniz gibi oluyor. Ona dönüşmemeye çalışıyorum kısmen başarılı da olduğumu düşünüyorum. En son adli mercilere şikayet edeceğimi söylediğimde tehditlerine devam etmişti panik halinde. Aslına bakarsanız elleri ayaklarına dolanıyor bu tip insanların bir şekilde beni rahatsız eden kısım ısrarla bu histeri krizlerinin sonuçlarını bana yansıtması. Çünkü çevresinde bulunan hemen herkesle sorun yaşayan ve kötülük eden birisi. Arınma ile ilgili açıkçası çok bir bilgim yok bu konuda tavsiyelere açığım. Teşekkür ederim.

Bunlar gibiler gebereceklerini bilseler yine aynı şeyi yapmaya devam ederler. Bir kaşık suda boğulmasını istediğim bir tür de bende var biliyorsun, büyüden kalan musallatlar ile uğraşıyorum. Tek çözümü Allah'tan büyük bir bela gelmesi onların başına.
İnanın öyle oluyor. Şu an büyü ile ilgili bir şey hissetmiyorum ama zamanında yaptırdığı ve yıllar sonra ağzıyla itiraf ettiği büyünün sonuçlarını inanın bana kendisi de yaşadı. Benden beter oldu diyebilirim. Üstüne hayatta yapayalnız kaldı.

Ben istenen şeyi anlamadım bu arada. Kurtulmak derken nasıl?
Yani artık beni unutsun istiyorum çünkü benim varoluşumla çocukluğumdan beri kavgalı. 'doğdun, mirasa ortak oldun.','seni yatılı okula verdireceğim, gideceksin' den tutun bu yaşıma kadar benim varlığımla kavgalı kişi öz ablam. Görüşmüyorum, uzağım ama hala aynı tutumları devam ettiren, beni rahatsız eden davranışlarından kurtulmak istiyorum. Beni yok bilsin, varlığımı unutsun istiyorum.

Yani artık beni unutsun istiyorum çünkü benim varoluşumla çocukluğumdan beri kavgalı. 'doğdun, mirasa ortak oldun.','seni yatılı okula verdireceğim, gideceksin' den tutun bu yaşıma kadar benim varlığımla kavgalı kişi öz ablam. Görüşmüyorum, uzağım ama hala aynı tutumları devam ettiren, beni rahatsız eden davranışlarından kurtulmak istiyorum. Beni yok bilsin, varlığımı unutsun istiyorum.
Kan bağı varsa daha fazla tutuyormuş büyüler çözülmesi daha zormuş.., seni kendi malı gibi görüyor demekki.. dikkat et, enerjini çalıp kendi hayatını iyileştirmek için kullanabilir, akraba olduğu için sanırım daha sık yapman lazım bağ kesmeyi, yenileniyormuş.

İnanın öyle oluyor. Şu an büyü ile ilgili bir şey hissetmiyorum ama zamanında yaptırdığı ve yıllar sonra ağzıyla itiraf ettiği büyünün sonuçlarını inanın bana kendisi de yaşadı. Benden beter oldu diyebilirim. Üstüne hayatta yapayalnız kaldı.
Bende de var bir tane büyü meraklısı, tekrar yenilemiyor ama hala büyüden kalma musallatlar ile uğraşıyorum sürekli insanı delirten telkinler, beyin içinde konuşmalar yapıyorlar. Büyü bozulsa bile cinler gitmiyor.

Kan bağı varsa daha fazla tutuyormuş büyüler çözülmesi daha zormuş.., seni kendi malı gibi görüyor demekki.. dikkat et, enerjini çalıp kendi hayatını iyileştirmek için kullanabilir, akraba olduğu için sanırım daha sık yapman lazım bağ kesmeyi, yenileniyormuş.
Beni rakibi, malı, hizmetçisi vs olarak görüyor. Öyle çirkin iftiralar attı ki ben yazmaktan utanıyorum. Bağ kesmeyi sık yapmam gerekli demek ki.

Bende de var bir tane büyü meraklısı, tekrar yenilemiyor ama hala büyüden kalma musallatlar ile uğraşıyorum sürekli insanı delirten telkinler, beyin içinde konuşmalar yapıyorlar. Büyü bozulsa bile cinler gitmiyor.
Size de geçmiş olsun umarım sorunlarınızı sağlıklı bir şekilde çözersiniz. Her şerde bir hayır vardır yine de. Belki o büyünün etkilerini kendi hayatınızı kolaylaştırmak için dönüştürebilirsiniz. İnsanın kendisine büyü yapıldığını anlaması bile önemli bir farkındalık eşiği çünkü. Yıllarca anlamadım ben bilemedim bulduğum muskaları ciddiye almadım. Yastığımın içinde bulmuştum.

Beni rakibi, malı, hizmetçisi vs olarak görüyor. Öyle çirkin iftiralar attı ki ben yazmaktan utanıyorum. Bağ kesmeyi sık yapmam gerekli demek ki.
Narsistlerin tipik özelliğidir kendi yaptıklarını başkalarına mal eder. En azından itiraf etmiş büyü yaptığını. Ama tek yaptığı büyü o zaman mı bilemeyiz. 6 ayda bir yapılır bağ kesme daha sık yapın isterseniz. Tabi onunla telde bile konuşmamaya dikkat edin. Musallat yollayabilir. Artı ailenizden başkaları ile görüşürken korunmaniza dikkat edin onları kanal olarak kullanabilir.

Narsistlerin tipik özelliğidir kendi yaptıklarını başkalarına mal eder. En azından itiraf etmiş büyü yaptığını. Ama tek yaptığı büyü o zaman mı bilemeyiz. 6 ayda bir yapılır bağ kesme daha sık yapın isterseniz. Tabi onunla telde bile konuşmamaya dikkat edin. Musallat yollayabilir. Artı ailenizden başkaları ile görüşürken korunmaniza dikkat edin onları kanal olarak kullanabilir.
5-6 yıl önce yine yaptırmak için uğraşmış sanırım. Benim evimde birlikte yaşamak istiyordu ihtimal bunun için ve attığı iftira ortaya çıkacak diye korktuğu için. O zaman bana söylediği 'sen bu alemden değilsin' di. Artık kimden öğrendiyse bilmiyorum. Histerik davranışlarının sonucunda bütünüyle yalnız kalınca ara ara bana sarıyor işte.

Geri