İftira

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan denpin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5-6 yıl önce yine yaptırmak için uğraşmış sanırım. Benim evimde birlikte yaşamak istiyordu ihtimal bunun için ve attığı iftira ortaya çıkacak diye korktuğu için. O zaman bana söylediği 'sen bu alemden değilsin' di. Artık kimden öğrendiyse bilmiyorum. Histerik davranışlarının sonucunda bütünüyle yalnız kalınca ara ara bana sarıyor işte.
Nasil yani bu alemden değilsin, cin melezi filan oldugunu mu düşünüyor acaba :rolleyes:
Neyseki çok kurmaz değilmiş. Şeytana pabucunu ters giydiren birisi olsa göstere göstere muska ile yapmazdı büyüyü. Rüyalariniza dikkat edin. Artık kapı açıldı onun yaptıklarını görürsünüz. Bence Rüyanızda annenize sizle konuşmamasıni söylemesi aranızı bozmak için büyü yaptığından olabilir.

Nasil yani bu alemden değilsin, cin melezi filan oldugunu mu düşünüyor acaba :rolleyes:
Neyseki çok kurmaz değilmiş. Şeytana pabucunu ters giydiren birisi olsa göstere göstere muska ile yapmazdı büyüyü. Rüyalariniza dikkat edin. Artık kapı açıldı onun yaptıklarını görürsünüz. Bence Rüyanızda annenize sizle konuşmamasıni söylemesi aranızı bozmak için büyü yaptığından olabilir.
Yok annem onu uyarmış benimle uğraşmaması için

Usta büyücüyse majik savaşı kazanman çok zor. Her şeyi bırakıp sürekli strateji geliştirmen gerekecek. Benim de başımda var ondan beteri, tahmin edebiliyorum sabrını ne kadar zorladığını. Yapabileceğin en iyi şey ondan mümkün olduğunca uzak durmak görünüyor. Her anlamda. Yani enerji bağını kesmek bunun için meditasyonlar var youtube da ve tabi korumalarını mümkün olduğunca artırmak.

Usta büyücüyse majik savaşı kazanman çok zor. Her şeyi bırakıp sürekli strateji geliştirmen gerekecek. Benim de başımda var ondan beteri, tahmin edebiliyorum sabrını ne kadar zorladığını. Yapabileceğin en iyi şey ondan mümkün olduğunca uzak durmak görünüyor. Her anlamda. Yani enerji bağını kesmek bunun için meditasyonlar var youtube da ve tabi korumalarını mümkün olduğunca artırmak.

Yorumun moral vermekten çok “vazgeç bence” demek gibi olmuş. “Usta büyücüyle baş edemezsin” ne demek ya, Hogwarts’tan mıyız? Strateji diyorsun ama tarif yok, “enerji bağını kes” diyorsun ama makas nerede? 🤗🤗

Biraz yön, biraz empati fena olmazdı.
Empati derken.. empati yapıyorum aslında ama herkesin karması, sınavı, öğrenmesi gerekenler farklı, ve tabi o sınava tabi tutulurken muhattap olduğu kişiler de. Eğer nasipte varsa kurtulmak bir şeyler olur. Site büyük bir kütüphane gibi arınma ve korunma yöntemleri pek çok defa işlendi. Aradığınız cevaplara yada o da cevaplara giden yola biraz çaba ile ulaşacağınızı düşünüyorum.

merhaba büyü her gün bozulup yenilenebilirim?

Bu kişilere uzun süre maruz kalmak bizleri de dönüştürüyor. Genetik bilimi de ilahi yasalar da aynı kanuna bağlanmış. Kısas hakkı doğuyor bize yaşam enerjimizin dokunulmazlık sınırlarını belli etmek ve sinsi tehditleri caydırmak için. Şimdi hak doğuyor doğmasına da, hakıkımızı da fıtratımız gereği o kişinin kurallarına uydurarak kullanma dürtüleri ile yüklenmeye başlıyoruz. Yani oyunu kuralına göre oynamak sureti ile dönüşmeye başlıyoruz. Narsiste bir süre sonra narsist gibi davranmayı, zulmedene öfke patlaması ile karşılık vermeyi, hakaret edene daha ağır hakaretlerde karşılık vermeyi öğreniyoruz.. Tıpkı bize iyilik yapana da iyilikle karşılık vermeyi öğrendiğimiz gibi..

Bu son derece fıtri bir dönüşümdür çünkü ayna nöronlarımız bize sormadan otomatik çalışırlar ve modelleyerek öğrenirler, bunun devamında da karakterimize bu yönde derinlikler katmaya devam ederler. Biz ayna nöronlarımıza bunu al bunu alma diyemeyiz. Ama daha radikal bir şey yapabiliriz : Yüz çevirebiliriz. Ayer var : eğer onlardan (toxic insanlardan) hakkıyla yüz çevirebilirseniz size asla tesir edemezler.

Çözüm kesinlikle ve kesinlikle uzak durmak. Uzaklaştığınızda bir müddet daha içinizde hafıza tabanlı yansımalar ve sanrılar devam edecektir. İşte arınma tam da bu yüzden gerekli. Uzaklaşın ve arının. Arınmanın kolay ve zevkli bir tetox süreci olmasını da beklemeyin, bıçak altına yattığınız bir cerrahi operasyon gibi görün, ciddiye alın, anlık rahatlamalarda arınma planından vazgeçmeyin ve süreci yönetirken oluşabilecek içsel patlamalarınıza karşı umutsuzluğa kapılmayın, onlar psişik kusmuklarınız gibi dalga dalga devam edecekler. Ta ki artık size etki edemeyecek kadar yayıflayana ve silinene kadar.
merhaba sizce bir insanda büyünün,musallatın belirtileri nelerdir?

Bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil. Bazı günler geçici rahatlama sağlayınca belli yöntemlerle, büyünün bozulduğunu sanıyorsunuzdur. Kendi kendine de bozulur bazı büyüler ama en az bir ay sürüyor etkisi genelde.
sırtımda alnımda bacaklarımda bir şeyler. hissediyorum sıcaklığını ağırlığını yok sayıyorum ilgilenmeden hayatıma devam ediyorum çözmek kurtulmak istiyorum çözemiyorum..Allahın izin vermediğine inanıyorum..kimseye anlatamıyorum...büyü mü mü musallat mı? ne istiyor benden dişi mi erkek mi neden hiç zarar görmüyor namazlarımdan görüyolarsada nasıl dayanıyorlar...çözemiyorum

Geri