@Merlin639 Yetişin insanlarsınız. Bir sorun var ise konuşarak çözesiniz ya da çözmesiniz. Bana karşı söylediğiniz sözleri de kabul etmiyorum. Ben hiç bir üye ile şahsi muhabbete girmem. Kendileri şahsileştiyorlarsa da kendi sorunları.
Çekemezlik gibi bir yorumu bana yapıyorsanız çok ciddi bir yanıldığı içindesiniz. Birini çekemem için önce kendime en azından eşit görmem lazım. Benim hakkımdaki fikirleri kendinize saklayın merak etmiyorum ve ilgilenmiyorum.
Dikkat ediniz burası anaokulu değil ben de Kreş işletmiyorum.
Eğer üyelerle sorununuz var ve çözemiyorsanız şikayet et seçeneğini seçin. İnceleyim konuya ve yoruma bakalım uygunsuz ile silelim.
Onun dışında başkalarına şuan şahsi ve çirkin yorum yapan ben sizi görüyorum.
Site de kalmak gibi bir zorunluğunuz yok. Ben kişilerin kişilikleri ya da iletişim kurma yönetmelerine karışamam ki zaten haddim de değil.
Direk küfür hakaret ya da uygunsuz bir bir durum olmadığı sürece birbiriniz ile nasıl konuşacağınıza ben karışmam.
Bana da pek çok kişinin iletişim kurma becerisi bana göre değil lakin gününün sonun da banane.
Özetle direk bir konu ve yorum var ise şikayet ediniz. Ben sitedeki tüm konuşmaları aklımda turmuyorum. Sizi de dair de hafızam da bir bilgi yok. O yüzden neden bahsettiğinize dair bana göstermediğiniz sürece bilemem.
Lakin şuan sizin yazdıklarınız site kurallarına göre uygun değil iftira olabilecek ve hakaret olabilecek kişileri hedef gösteren yazı. O yüzden mesajınızı siliyorum ve sizi geçici olarak yasaklıyorum. Siteye de dönmek isterseniz site kurallarını yeniden okuyunuz.
Üyelerin birebiri ile iletişim kurmaları yasak başkalarına neden hesaplarınızı verdiniz. Vermeseydiniz. Başka yerdeki bir sorunu sitemize niye taşıyorsunuz taşımayın. Sosyal medya hesabınızı verirken bana mı sordunuz da şimdi hesap soruyorsunuz.
Maden insnalar size bağlama yapıyor bu kadar size hayran ve aşıklar bahsettiğiniz kadın yetiştin bir kadın sizde yetişkinsiniz demek ki bu durumda. Burada böyle şikayet etmek yerine bir yetişkin gibi sorununuzu kendisi ile çözün.
Gizlimabet kurallarını koyduğumuz ve bu kuralların uyguladığımız zaman bize çemkiriyorunuz sonra kuralları ihlal edip sorun yaşayınca ağlıyorsunuz. Ben cevap verince de böyle şahsi algılıyor çocuk gibi küsüyorsunuz .
Neyse çok uzattım. Mesaj yazarken bir daha site kullarını okuyunuz.