Umarım görür ve yazar. Kardeşim de böyle birinden bahsediyordu, böyle yeteneği olan birini yardımcı olabileceğindenkardeşim evet enerjiye yön veren insanlar olduğunu biliyorum onlarda göstermiyorlar kendilerini bizede bir kurtarıcı gelecek bizde kurtulacağız.
Çok berbat bir durum insanı delirtiyorlar aynısını ben yaşıyorum benimkiler bedende olumsuz ne varsa hepsini takıntı haline getiriyorlar. Ayrıca psikolojik diyenlere de fazla aldırış etmeyin psikologların rukyecilere yönlendirdiği vakalar biliyorum belli ki apaçık ortada bir musallat olduğu.1.5 Yıl oldu hâla gitmediler. " Sen ölünce biraz da aileni izleyip ondan sonra gideceğiz" demişlerdi. Bizdeki durum bedende değil alanda o yüzden bakımda bir şey görünmüyor.
Urum ile iletişime geçtiniz mi hiç?" Ruhani üstad Cenap Eryılmaz" diye biri var bu kişiyi daha önce tanıyan veya hakkında bilgi sahibi olan var mı. Bu konuda yardımcı olabilir mi
tuz lambası denediniz mi?Kişiyi veya evi kapatabilecek, koruma yapabilecek biri var mı
Ne kadar işinize yarar bilemem ancak sitede bazı bilen kişilerin yaptığı runik tılsımlar var belki belli bir müddet koruyabilir yada rüyada falan rahatsız ediyorsa bunu engelleye bilir geçmiş olsun.Kişiyi veya evi kapatabilecek, koruma yapabilecek biri var mı
Yarın bildiğiim bir aktardan himalaya tuzundan oyulma bir tuz lambası alıp bir süre deneyeceğiz. teşekkür ederim. olumlu etkisi olursa yazacağımtuz lambası denediniz mi?
oldukça büyük tuz lambası koyarsanız kısa süre sonra gideceklerdir.
deneyin derim.
Rüyada değil, ayıkken oluyor her şey. Bakacağım. teşekkür ederimNe kadar işinize yarar bilemem ancak sitede bazı bilen kişilerin yaptığı runik tılsımlar var belki belli bir müddet koruyabilir yada rüyada falan rahatsız ediyorsa bunu engelleye bilir geçmiş olsun.
Rica ederim sitenin semboller kısmında bula bilirsiniz ayrıca adaçayı tütsüsüde çoğu kaynakta kötü ruhları kovucu olarak geçer denemediyseniz deneyin derim sanım varlık birine bağlı değil mekana bağlı bu yüzden bu etkili olabilir ayrıca mekan değiştirmeyi denediniz mi evden çıkınca hala devam ediyor mu?Rüyada değil, ayıkken oluyor her şey. Bakacağım. teşekkür ederim
Kişiye bağlı, çünkü belirttiğim gibi bir kişiye anne adı, yaş ve fotoğraf gibi bilgiler atılmıştı ondan sebep. Farklı şehirlere gittik yine de devam ediyor. Tütsü, sirke bunları denedik etkisi olmuyorRica ederim sitenin semboller kısmında bula bilirsiniz ayrıca adaçayı tütsüsüde çoğu kaynakta kötü ruhları kovucu olarak geçer denemediyseniz deneyin derim sanım varlık birine bağlı değil mekana bağlı bu yüzden bu etkili olabilir ayrıca mekan değiştirmeyi denediniz mi evden çıkınca hala devam ediyor mu?
bu bilgileri neden atmıştı? o kişiye sormayı denedniz mi bunun neden olduğunu?Kişiye bağlı, çünkü belirttiğim gibi bir kişiye anne adı, yaş ve fotoğraf gibi bilgiler atılmıştı ondan sebep. Farklı şehirlere gittik yine de devam ediyor. Tütsü, sirke bunları denedik etkisi olmuyor
Anladım bakımda çıkmadığını söylediğiniz için öyle dedim normalde bakımda çıkması gerekiyor çünkü.Tütsü sirke en fazla belli bir süre işe yarayabilir zaten ümidinizi yitirmeyin elbet bir yöntem bulunur bilen bir kişiyle iletişime geçmeyi denemelisiniz yada en kolayı sayın urumla iletişimde kalınKişiye bağlı, çünkü belirttiğim gibi bir kişiye anne adı, yaş ve fotoğraf gibi bilgiler atılmıştı ondan sebep. Farklı şehirlere gittik yine de devam ediyor. Tütsü, sirke bunları denedik etkisi olmuyor