Havas sebebiyle gelen varlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Frekans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rukye dinledik, Rukye okuyan bir kimseye de gittik faydası olmadı. Çünkü bunlar insanın bedeninde olan bir musallat cini değil. Metafizik alanda istediği zaman gelip giden farklı türde görevli varlıklar. Nadir gelen gelen aynı farklı varlıklar var, bu varlıklar rahatsız edenleri uyarıp gidiyor ama müdahale etmiyorlar. Varlıklar ayetlerden değil enerjiden etkileniyorlar sadece. Metafizikte enerjiye yön veren etki eden birileri varsa bu varlıklara karşı etkisi olabileceğine inanıyorum.
Allah şifa versin sanada inşallah.
kardeşim evet enerjiye yön veren insanlar olduğunu biliyorum onlarda göstermiyorlar kendilerini bizede bir kurtarıcı gelecek bizde kurtulacağız.

Rukye dinledik, Rukye okuyan bir kimseye de gittik faydası olmadı. Çünkü bunlar insanın bedeninde olan bir musallat cini değil. Metafizik alanda istediği zaman gelip giden farklı türde görevli varlıklar. Nadir gelen gelen aynı farklı varlıklar var, bu varlıklar rahatsız edenleri uyarıp gidiyor ama müdahale etmiyorlar. Varlıklar ayetlerden değil enerjiden etkileniyorlar sadece. Metafizikte enerjiye yön veren etki eden birileri varsa bu varlıklara karşı etkisi olabileceğine inanıyorum.
Allah şifa versin sanada inşallah.
Benimki de bedende maalesef, bir türlü gitmiyor. Bir de bazı musallatlardan kurtulmak 1 seneyi buluyor diyor bazı rukyeciler. Siz ne kadar süre gittiniz acaba ?

1.5 Yıl oldu hâla gitmediler. " Sen ölünce biraz da aileni izleyip ondan sonra gideceğiz" demişlerdi. Bizdeki durum bedende değil alanda o yüzden bakımda bir şey görünmüyor.

1.5 Yıl oldu hâla gitmediler. " Sen ölünce biraz da aileni izleyip ondan sonra gideceğiz" demişlerdi. Bizdeki durum bedende değil alanda o yüzden bakımda bir şey görünmüyor.
Çok berbat bir durum insanı delirtiyorlar aynısını ben yaşıyorum benimkiler bedende olumsuz ne varsa hepsini takıntı haline getiriyorlar. Ayrıca psikolojik diyenlere de fazla aldırış etmeyin psikologların rukyecilere yönlendirdiği vakalar biliyorum belli ki apaçık ortada bir musallat olduğu.

Gerçekten biz yani kardeşim her yönüyle yaşıyor. Eskisi gibi görme durumu olmadığı için neyseki onların iyi görünmeyen yüzlerini ve psikoloji bozan hareket&davranışlarını görmek zorunda kalmıyor. Ancak seslerini duyduğu için ve enerjilerini hissettiği için bu dayanılmaz oluyor. Yazamayacağım şeyler var.
1.5 Yıldır ne kardeşimin ne de ailemizin huzuru kaldı. Kimse göremiyor varlıkları. Sadece bir havas&bioenerjiyle ilgilenen bir kimse vardı onun uyguladığı bir bioenerji bağlantılı işleme yanıt vermişlerdi. Havasla da ilgilenmezdik bir kişiye bu bilgilerin atılmasından kaynaklı herşey başladı. Siz de seslerini duyuyor musunuz varlıkların. Evde rukye açtık günlerce ama yine etkilenmiyorlar.

" Ruhani üstad Cenap Eryılmaz" diye biri var bu kişiyi daha önce tanıyan veya hakkında bilgi sahibi olan var mı. Bu konuda yardımcı olabilir mi

Geri