Havas sebebiyle gelen varlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Frekans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba gecmıs olsun.
Dostum dedıgın sekılde cıddı bır durum var ise bence vakıt kaybetmeden enstitü ile iletişime geçin.
Ruhsal Araştırmalar Enst. 0212 327 70 07 Oya hanıma durumuzu anlatın, yardımcı olacaklardır.
gelısmelerı aktarırsınız.
Merhaba,
Ruhsal Araştırmalar Enstitüsüne gitmiştik. İlerleme sağlanamadı.

Merhaba,
Ruhsal Araştırmalar Enstitüsüne gitmiştik. İlerleme sağlanamadı.
Bazı musallat tedavileri cinlerin ırkı ve karakterine göre maalesef uzun sürebiliyor , inatçı cinler varsa zamanla yakılıp ölmeden bitmiyor musallat. Daha önce boy hamaylı yaptırmıştınız sanırım belki de yapan kişi usulüne göre yapmamıştır, yoksa bu muska da zaman içerisinde musallat cinleri yakıyor , bedende olmayıp dışarıdan etki ediyorlarsa da gelemiyorlar.

Bu rahatsız eden varlıklar farklı türde varlıklar evet. Hamaildeki varlığı işitmiştik. Güçlü bir hamaildi ama neden olmadı bilmiyorum. Katmanlar mı farklıydı.. Hatta varlıklar hamaili gördü ve ona doğru elini uzattı.. Bu rahatsız eden varlıklar içeriden bir alan açmışlar o alandalar.

Bazen gelen varlık gerçekten çok güçlü ve zorlayıcı olur. Kişiye daha önce olmadığı her şeyi oldurabilir. Tutarlı bir persona bile oluşturabilir içinde. Kısmen bunu yaşadım ben çocukken. Kovarsın gitmez. Allaha sığınırsın ama ilk taşkınlığında veya ihmalinde hemen çarpmaya çalışır ve hayatı sana zindan eder. İbadetini zindanın haline getirebilir yani gözyaşın akmadıkça.

Bazen de gelen varlık çok zayıf ve korkak olur. Hani eşit şartlarda karşılaşsanız arkasını dönüp kaçacak cinsten. Ama senin içinde farklı farklı travmalar, motivasyonlar, tezatlıklar, parçalanmışlıklar öylesine köklenmiştir ki, paralel nöro yapılanmaların oluşmuştur. Zihnin sürekli meşguldur ve bu korkak varlıkları bir türlü farkedemezsin, casaret bulur yaklaşırlar ve seni her seferinde sabote ederek kaçmayı başarırlar. Sen kendi paranoyanı kendin devam ettirirsin aslında. ÇArpıp çarpıp kaçarlar. Alay ederler seninle , amaçları sadece eğlenmektir. Sadece içindeki yaraları ve travmaları tetiklerler sonra sen de o nazardan görmeye başlayınca etrafındaki herkesle düşmanlaşırsın. Bunu da yaşadım. Zayıf varlıklar seninle körebe oynarlar eğer yeteri kadar gafil ve tezatsan.

Öyle ya da böyle bu varlıklar en çok kendini bilemeyen, bir iç dünyası olmayan kişilerin içlerine yerleşebilirler. İç dünyası olan herkes bu varlıkların izinsiz girişlerini bir anda farkedebilir. Tabi kendi iç dünyalarına kendileri hükmedemeyen hiç kimse duruma uyanamaz. Çünkü bazı insanlar cinlerle cenin halinde tanışırlar. Yani cinler artık benliklerinin bir parçasıdır. Ortaklaça bilinçlenmişlerdir. Hassas melezler.

O yüzden önce kendinizi safi olarak bilin. Kendinizi biliyor olmanın nasıl bir emniyet gücü olduğunu keşvedin. İçgüdüleriniz, ani tavırlarınız, tepkisellikleriniz ve dürtüsel hareketleriniz dikkanizden kaçmasın.

Bu varlıkların kendilerini gizleyebilmek ve kanaati bulandırabilmek gibi süper yetenekleri var çünkü. Bir varlığı ancak o varlıkla hiç tanışmamış olan veya o varlıktan arınabilmiş olan kişi farkedebilir. Geri kalan herkes onlarla ortaklaşa yaşar.

Son düzenleme:
Bu rahatsız eden varlıklar farklı türde varlıklar evet. Hamaildeki varlığı işitmiştik. Güçlü bir hamaildi ama neden olmadı bilmiyorum. Katmanlar mı farklıydı.. Hatta varlıklar hamaili gördü ve ona doğru elini uzattı.. Bu rahatsız eden varlıklar içeriden bir alan açmışlar o alandalar.
Hocam aile içinde davranışlarınızı hasta kişinin durumunu iyileştirecek şekilde iyileştirebilirsiniz.Aile ile biraz kalma durumu bana dedesi erik yemiş torunun dişi kamaşmışı hatırlattı.Belki soyda olan bir olay vardır.Onun tekrarlanmasını engellemek için ziyaret etmişlerdir.O konu çözüme ulaşmadığından kalmışlardır.

Vücudta yer tutabilmesi için bir günah işlemiş olması gerekiyor.Biraz hristiyan bir bakış açısı bu.Merlin nin dediği gibi müslümanların bir arkadaşı şeytanı var.Duyduğu gördüğü seslerle anlaşamayabilir.Çünkü cinlerinde ateist müslüman hristiyanı var.Her türlü biriyle muhattap olması gerekecek dünya düzeni gereği.
Ori nin önerdiği uygulma gibi dua yapabilirsiniz.Bazı uygulamalar kültüre işlenmiş çağırma duaları olabiliyor.Basit dualar okuyabilir.

Sosyal medya da gördüğüm senelerdir uyguladığım bir uygulama var.Sosyal medya da büyükbaşa yapıyorlar ama biz küçük başa da yaptık.Bla bla ailesi(soyisim neyse)ne musallat olan cinlerin boğazını bu bıçak kessin diyip kurban kesmek.Kurban bayramında olması gerekmiyor.

İfrit ve benzeri güçlü cinlerden o zaman demek ki. İnşallah yakın zamanda kurtulursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri