"Harun Yahya Mehdi değildir"
Harun Yahya adıyla bilinen Adnan Oktar ile şahsi bir sorununun olmadığını söyleyen Cübbeli, “Ben onun çok eskiden beri Mehdilik iddiasında olduğunu biliyordum ama en son kulağımla duyunca karşı çıktım. 100 tane hadis beni haber veriyor diyor. Oysa 1 tane hadis bile onu haber vermiyor” dedi. Harun Yahya’yı 30 yıldır tanıdığını söyleyen Cübbeli Ahmet, “Adnan hoca mehdi değildir” diye konuştu.
Kim bu dönemlerde mehdiyim derse yalancıdır diyen Cübbeli, “Mehdi hakkında yaptığım araştırmalar sonucu onun yüzyıl sonra ortaya çıkacağını gösteriyor. Ayrıca kıyametin tüm büyük alametlerinin zuhur ettiğini bir dönemde ortaya çıkacaktır” dedi.
Cübbeli konuşmasına şöyle devam etti, “İmam Rabbani diyor ki Mehdi her yüzyılın ilk çeyreğinde çıkabilir. Yani bu yüzyıl içinde mehdi gelmeyecek. Hatta Kıyamet bile en az 120 yıl sonra kopabilir. Çünkü Güneş batıdan doğmadıkça diyor hadis. Yani en az 120 yıl var daha kıyamete.”
Kaynak : haber7 cübbeli ahmet hoca roportajı
Elhamdurillah müslümanım iyice oku bak yazanları mehdi olduğunu idda etmiyormuş sen hayranı olduğun adamın mehdiyim demesini bile görmüyorsan boşver yaşama zaten 
Tamam Elhamdurillah Sende Müslümansın Kara Büyüle Uğraşıyorsun Ne Kadar Güzel Bir Müslümanın Yaşam Biçimi !
Çeşitli Sitelerden Aldığım Yorumlar !
mertgf1907 isimli kullanıcı
bu adam kendini İslam'a hizmet etmeye adamış mümin biridirayrıca kendisi SEYYİD'dirharun yahya ile ilgili internette yalan yanlış bilgiler bulabilirsinizyok şöyle yapmış yok böyle yapmış diyebunların hepsi iftiradıraslında harun hocanın başına gelmeyen kalmamıştırharun hoca belki de insanlığın en büyük derdi olan darwinizme,materyalizme,faşizme,komünizme vs savaş açmıştırbazı yılanların deliğine çubuk sokmuşturtabi bütün bunların yanında karşı taraf harun yahya'yı deli diye itham ederek,yanılmıyorsam tam 6 yerden deli raporu almışlar 9 ay tek başına tek hücreli yerde yatırmışlarsayısız işkencelere uğramışama asla davasından dönmemiştir gelelim yahudi meselesine;harun hoca hz mehdi (as)ın yolunu gözlemektedirlerve hz mehdi gelince bütün ehl_i kitap olanlar ve Allah'ın hidayet verdikleri,müslüman olacak ve inşaAllah İslam'ın yükselişini,dünyaya hakim olacağını göreceğizve hz mehdi gelene kadar yahudiler,hristiyanlar Allah'ın Müslümanlara emanetleridir.
demirtekin isimli kullanıcı
Ben tüm Sayın Harun Yahya (Adnan Oktar) eserlerini ve çalışmalarını harunyahyacom ve harunyahyatv sitelerinden takip ediyorum (geçmişte başından geçenleri ve hala bazı çevrelerin kendisiyle nasıl uğraştıklarını da takip ediyorum)Kendisi ve talebeleri islamın hayrına çalışan, islam birliği için canla başla çalışan insanlar Hatta bu birlik için Türkiye müslümanlarına çok iş düştüğünü de her fırsatta vurguluyor Ahir zamanda olduğumuzu delilleriyle anlatıyor ve islamın hakimiyetine tüm müslümanları dua etmeye çağırıyor Gayri müslümleri de tavhid inancına davet edip , Kur'an daki kitap ehli hükümlerini uygulamayı teşvik ediyor Şu an insanlığın üzerindeki en büyük bela olan materyalizmin etkisi olan sevgisizliğe karşı çetin bir mücadele veriyor Açıkçası bence şu an yeryüzünde insanları sevgiye, kardeşliğe, barışa davet eden, yani islam olmanın temel özelliklerini en yoğun biçimde eserleriyle ve çalışmalarıyla ortaya koyan islami önderlerden biri
Allah kendisinden razı olsun, yar ve yardımcısı olsun
Bu siteye bugün üye oldum Bu forumdaki bütün müslüman kardeşlerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum
Harun Yahyanın Kendi Hz. Mehdi Hakkında Kendi Sitesidir ! Bir Bakın İsterseniz !
Çok Ayrıntılı Bilgi Bulabilirsiniz !
Hz. Mehdinin Alametleri Hakkında !
Hz. İsa Hakkında Çalışmalarınıda Bulabilirsiniz !
Harun Yahyayı Neden Müslüman Olarak Görmüyorsun Arkadaşım ? Cübbe Giymediği İçinmi Modern Giyindiği İçin mi ? Cübbeli Ahmet Hocayımı Daha Çok Görüyorsun Televizyonda Yoksa Harun Yahyayı mı ?
Başka bir site linki veya adı vermek yasaktır.
Gizlimabet Yönetimi