"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

..::Gök Yüzünün Gözleri::.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ((ex))
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

((ex))

Banlı Kullanıcı
konya-goz.jpg

daha önce verildiyse özür dilerim.. ama sizinde bilginizi almak istedim sizce bu gerçek mi? haberlerdede gösterdiler ama bilemiyorum..:Angel_anim:

bu gözler benim bildiğim daha önce bir kaç yerde de görülmüşlerdi.. bence gerçeklik payı var.. ama herhangi bir şeye + veya - etki etkilediğini düşünmüyorum

Bende internette gördüm bir kişi sabah ezanı okurken bu gözleri çekmiş. Allah'ın mucizesi olabilir.

ewt buınu bızzat ben gordum konyada oldu bu olay sabah ezanı okunurken cok urperıtıcı bı durum

Bulutlar birşeylere benzetilmek istense pek çok şeye benzetilebilir..niyetinizle alakalı..yoksa M.Kemal Atatürk'le ilgili de pek çok şey çıktı böyle..dağın gölgesi falan..Atatürk de mi ''peygamber''?..ezanla aynı anda ortaya çıktı diye birşey de yok..alakası olduğunu düşünmüyorum..

Hiç biri değil :)
Sabahtan beri düşünüyorum çünkü bu gözleri sık sık "görüyorum " . Meditasyon yaparken sık sık " göz göze " geliyoruz ... Resimde görünce şaşırdım

Hiç biri değil :)
Sabahtan beri düşünüyorum çünkü bu gözleri sık sık "görüyorum " . Meditasyon yaparken sık sık " göz göze " geliyoruz ... Resimde görünce şaşırdım

Evet meditasyon yaparken yada trans haline yakınsam ben de görüyorum bun bakışı :).Katılyoum size

Allah'ın bir mucizesi bence.. Bu hayatta olmayacak hiçbirşey yoktur! kimbilir daha bilmediğimiz ne çok şey vardır..bazen hayal ederiz "keşke uçabilsem" ama uçmanında formülleri var olduğunu öğrendik! tabii yapabilen var yapamayan var, o da kendi azmine bağlı.. Ve ben hiçbirşeyin imkansız olduğuna inanmıyorum!!! Allah herkese bir beyin vermiş insan düşünceleriyle yapamayacağı şey yoktur bence..

E illa ki öyle. Etrafınıza bakın. Sanat eserleri, son teknolojiler hepsi sadece beynin en fazla % 10 ile olmuş şeyler. Ya geriye kalan %90'ı ??

ben anlam veremiyorum aslında.göz canlıya ait bir organ ise neden gökyüzüne koymayı düşünüyor yaratıcı ve bu da bir mucize oluyor.bence mucizeyi başka yollardan iletmek lazım mahluklara.daha faydalı ve mantıklı ...

Nasıl bakarsan öyle görürsün, kimi o şeytanın gözleri der kimi derki o bir melek !

Tesadüfen de oluşmuş olabilir ama Rabb'den çekinen ve O'na inançlı biri baktığı zaman şöyle der; Rabb bize yaptıklarınızı görüyorum demesi için Mikail aleyhisselamı görevlendirmiş olmaliki gökyüzünde böyle bir slüet belirterek sanki şu ayeti hatırlatır bize;

Andolsun, sen onların, yaşamaya, bütün insanlardan; hatta Allah’a ortak koşanlardan bile daha düşkün olduklarını görürsün. Onların her biri bin yıl yaşamak ister. Hâlbuki uzun yaşamak, onları azaptan kurtaracak değildir. Allah, onların bütün işlediklerini yaptıklarını görür.
Bakara - 96

Gercek bir görüntü olabilir elbette ama takilmamakda fayda var, zira insanin fantazisine ve ilgilendigi seylere göre anlam degisir..

E illa ki öyle. Etrafınıza bakın. Sanat eserleri, son teknolojiler hepsi sadece beynin en fazla % 10 ile olmuş şeyler. Ya geriye kalan %90'ı ??
Gün içinde beynimizin %97 'lik bir kapasiteye ulaşabildiğini iddia eden bilim adamları var. Bu kapasiteye ulaşıp, o şekilde kalabilme zamanı ise bir kaç mili saniye olarak ifade ediliyor. Bu konu araştırılıyor hala. Yani beynimizin sadece %10'u, %5'ini kullanıyoruz kalıbı efsane olabilir.

Geri