PERSEISS
Banlı Kullanıcı
Ben bundan 6 7 yıl önce yanlız yaşadığım evde uyku ile uyanıklık arası bir durumda görmüştüm bu cüce benzeri varlığı.yanima gelerek bana arapça kısa bir şey söylemişti bunu uyandigin zaman 7 kere tekrar edersen senin hizmetine 7 tane peri vericem demişti.uyandigim zaman hemen söylediğini yaptım ve tekrar ettim.ondan sonra her gördüğüm rüya çıkmaya başladı her hissettiğim olay olmaya başladı gece evde çatal kaşık sesleri leptopun klavyesine basılma sesleri duymaya başladım.sonra duru görü yeteneğim gelişti bir anda olayları yaşanmadan önce görmeye uzakta olan tanıdıklarımın o anda ne yaptıklarını odaklanarak görmeye başladım.bu durum böyle bir yıl gitti sonrasında çok iyi kahve fali bakmaya başladım.sanki fala bakan ben değilmişim gibi oluyordu birileri söylüyor bende onlarin söylediklerini söyliyordum gibi.sonrasında rüyalarımda belden aşağısını goremedigim varlıklar tarafından korkutulmaya başladım.sabah ezanına kadar korkudan uyuyamadigim geceler olmaya başlamıştı uyusamda uyandiriliyordum.bu hal böyle 3 yıl devam etti sonra ailem beni bir hocaya götürdü hoca hiç birşey söylemeden onları yakacagini söyledi bana bi muska verip gönderdi o gece son kez gördüm belden aşağısı olmayan varlıklardan birini ben seni seviyordum neden böyle yaptın dedi ve kayboldu.bir daha ne birşey hissedebildim ne görebildim.çok uğraştım ama olmadi.