Feltavela
Kayıtlı Üye
Parasının boşa gidip gitmediği çok meçhul bir durum sonuçta büyülerin ne zaman tam olarak etki edeceği tam olarak bilinemez bu yüzden biraz sabırlı olup bekleyin derim. Bu anlattığınız büyü aşamaları olabilir tabi ki de büyü'nün nasıl yapıldığına, kime yapıldığına, kimin yaptığına kadar değişebilen bir durum bu. Dnilen etkiler gösterebilir yapılan kişi de ve şunu da ekliyim 1 sene çok geç benim açımdan o nun yerine arkadaş kendi hayatına devam etseymiş daha iyi olurmuş, tabi kendi isteği karışamam o yüzden bir şey demiyorum.Arkadaşlar merhaba, umarım gününüz güzel geçiyordur.
Bir arkadaşım birisinden araları kıskananların iftirası yüzünden bozulan eski sevgilisi için geri getirme büyüsü almış/yaptırmış.
İşlemi yapan kişi, büyünün aşamalarını şu şekilde açıklamış;
• İlk önce beraber anılarınızı hatırlamaya başlar
• Ardından özlem duymaya başlar
• Sonra sizinle bağını kestiği için yoğun bir pişmanlık duygusu beslemeye başlar
• Ardından sizi ve hayatınızı merak edip, çevredeki insanlara sormaya başlar
• Son aşamada ise sizin hayatınıza tekrardan girmeye çalışır ve zamanla daha da çok bağlanır.
Büyünün, en geç 1 senede etki ettiğini de eklemiş. Böyle aylar süren, yukarıda bahsettiğim tarzda bir çalışma gerçekten var mı? Yoksa arkadaşımın parası boşa mı gitti, bilgim olmadığından size sormak istedim.
Şimdiden çok teşekkürler