giresunlu288
Kayıtlı Üye
internetten mi buldunuz?Ben biriyle konıuştum uzaktan varlıklarla yaparım dedi benim bişey yapmama gerek yokmuş ama güvenemedim bilmiyorum diye
internetten mi buldunuz?Ben biriyle konıuştum uzaktan varlıklarla yaparım dedi benim bişey yapmama gerek yokmuş ama güvenemedim bilmiyorum diye
Sitede arakne glifler konusu var 73 sayfa kadar. Tüm sayfaları okuyun ve anlayınNasıl yapabiliriz ayırma
HayırBende geri döndürme ritüeli gördüm 7 gün işlem devam edip ondan sonra etkisi görünüyormuş doğrumudur acaba.
hocam valla ne çektik bu aşk işlerinden yav ama bana bakan kişi her şeyi bildi 7 gün sonra sonuc alırız dedi bi ihtimal umudum var :S
Hayır tavsiye ile online sayfası yokinternetten mi buldunuz?
Olursa söyleyin lütfen ama sanırım işlemler tamamlanınca (yakma, gömme vs) saymaya başlanıyor ve 40 gün kadar sürebiliyormuşhocam valla ne çektik bu aşk işlerinden yav ama bana bakan kişi her şeyi bildi 7 gün sonra sonuc alırız dedi bi ihtimal umudum var :S
Bir de internette mi buldunuz?Olursa söyleyin lütfen ama sanırım işlemler tamamlanınca (yakma, gömme vs) saymaya başlanıyor ve 40 gün kadar sürebiliyormuş
Söylerim 1 hafta zina ve alkolden uzak ta kal dedi ben ısrarla sordum büyü filan değil dimi diye yok dedi tamamen rahmani bakalım ne olcak 7 günden sonra sonuclar gelir dedi.Olursa söyleyin lütfen ama sanırım işlemler tamamlanınca (yakma, gömme vs) saymaya başlanıyor ve 40 gün kadar sürebiliyormuş
Bunu dediyse o iş yaş umarım tutar.Söylerim 1 hafta zina ve alkolden uzak ta kal dedi ben ısrarla sordum büyü filan değil dimi diye yok dedi tamamen rahmani bakalım ne olcak 7 günden sonra sonuclar gelir dedi.
Nerden buldunuz acabaSöylerim 1 hafta zina ve alkolden uzak ta kal dedi ben ısrarla sordum büyü filan değil dimi diye yok dedi tamamen rahmani bakalım ne olcak 7 günden sonra sonuclar gelir dedi.
Merhaba bu çizimleri nasıl yapacağız ben okudum ama anlayamadım bilgi verebilir misiniz hoca sormuyorum yanlış anlamayın bu işlemi soruyorumbu konuyu kapatın lütfen. Hacı hoca işlerini karıştırandan sohbetinize devam edin
Aslında çözüm arıyoruz sadece belki birinde deneyip işe yaradığı bir şey vardır diye ve bu site sonuçta bu konular için müsait değil mi nasıl öğreneceğiz bizbu konuyu kapatın lütfen. Hacı hoca işlerini karıştırandan sohbetinize devam edin
aynı durumdayız heAslında çözüm arıyoruz sadece belki birinde deneyip işe yaradığı bir şey vardır diye ve bu site sonuçta bu konular için müsait değil mi nasıl öğreneceğiz bizcidden kendi adıma zor durumdayım öfkesi yüzünden soğudu ve bitti dayanamıyorum
Sakin olun isterseniz benim söylediğimi anlamayacak durumdasınız şuan.Aslında çözüm arıyoruz sadece belki birinde deneyip işe yaradığı bir şey vardır diye ve bu site sonuçta bu konular için müsait değil mi nasıl öğreneceğiz bizcidden kendi adıma zor durumdayım öfkesi yüzünden soğudu ve bitti dayanamıyorum
Sorunuza burada cevap verilmiş araştırma yapmanız için buradan ilerleyinSitede arakne glifler konusu var 73 sayfa kadar. Tüm sayfaları okuyun ve anlayın
Özelden mesajlaşma yok dimi yanliş anlaşılıyor burdan soruncaaynı durumdayız hebenimkide o şekil bitirdi
kapalı sanırım keşke olsaydı dertleşir rahatlardık yaÖzelden mesajlaşma yok dimi yanliş anlaşılıyor burdan sorunca
Evet ya çözüm bulursak haberleşelim ama mutlakakapalı sanırım keşke olsaydı dertleşir rahatlardık ya![]()