Annakaranina
Kayıtlı Üye
Nasıl bana da bilgi verir misiniz?O halde önce irade kıralım. Sonra da ayırma .
Nasıl bana da bilgi verir misiniz?O halde önce irade kıralım. Sonra da ayırma .
Kimi ayırmak istiyorsunuzNasıl bana da bilgi verir misiniz?
Ben eski sevgilimin şu an görüştüğü kızla ayrılmasını istiyorum ne yapabilirim yeni bildim burayı teşekkür ederim hocamKimi ayırmak istiyorsunuz
Ayırabilirsiniz arakne ileBen eski sevgilimin şu an görüştüğü kızla ayrılmasını istiyorum ne yapabilirim yeni bildim burayı teşekkür ederim hocam
Nasıl yapacağımı bilmiyorumAyırabilirsiniz arakne ile
Nasıl yapacağımı bilmiyorum
Kusura bakmayın anlayamadım nasıl yapabilirim şekilleri anlayamadımAyırabilirsiniz arakne ile
Ayırmak değil barışmak istiyorumKimi ayırmak istiyorsunuz
Sizinle nasıl görüşebilirizAyırabilirsiniz arakne ile
Maalesef bu biraz zor. Size yardımcı olabilirim burdanSizinle nasıl görüşebiliriz
O kişiyle ayırmadan biraz zorAyırmak değil barışmak istiyorum
Kimseyi ayırmıyorum benımm sevgilim tartıştk hasta oldu diye soğudu bendenO kişiyle ayırmadan biraz zor
Nasıl yapacağım bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorumMaalesef bu biraz zor. Size yardımcı olabilirim burdan
Nasıl yapacağım bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum
O kişiyle ayırmadan biraz zor
Keşke konuşabilsek bi şekilde mesaj atabilsem size lütfen bana yardımcı olun dayanamıyorumMaalesef bu biraz zor. Size yardımcı olabilirim burdan
Keşke konuşabilsek bi şekilde mesaj atabilsem size lütfen bana yardımcı olun dayanamıyorum
Evet de ben büyücü değilimPeki bir şey soracağım, işlemleri yapan kişi uzaktan varlıklarıyla yapabilir mi, biz yapamıyorsak
Anladım. Üzücü bir durum. Önce iradesini kırmanız sonra da geri getirme rituelleri yapmanız gerekiyorKimseyi ayırmıyorum benımm sevgilim tartıştk hasta oldu diye soğudu benden
Öncelikle Allah sabır versin, sizi ne yazık ki anlıyorum. Sorun nedirKeşke konuşabilsek bi şekilde mesaj atabilsem size lütfen bana yardımcı olun dayanamıyorum
Eski sevgilim geri dönsün istiyorum şu an biriyle görüşüyor evlenecektik biz nasıl bir şey yapabilirim yardımcı olur musunuz anlamıyorum burda yazılanlardan tek tek anlatabilir misiniz acaba kusura bakmayın hakkınızı helal edinEvet de ben büyücü değilim
Anladım. Üzücü bir durum. Önce iradesini kırmanız sonra da geri getirme rituelleri yapmanız gerekiyor
Öncelikle Allah sabır versin, sizi ne yazık ki anlıyorum. Sorun nedir
Siz bir çözüm bulabildiniz miPeki bir şey soracağım, işlemleri yapan kişi uzaktan varlıklarıyla yapabilir mi, biz yapamıyorsak
Kimseyi ayırmıyorum benımm sevgilim tartıştk hasta oldu diye soğudu benden
Hakkınızı siz helal edin. Allah sabır versin maalesef erkekler böyle.. Ben de aynı durumları yaşıyorum. Sadece onları ayırmaya yardım edebilirim, döndürebilsem kendimkini döndürürdümEski sevgilim geri dönsün istiyorum şu an biriyle görüşüyor evlenecektik biz nasıl bir şey yapabilirim yardımcı olur musunuz anlamıyorum burda yazılanlardan tek tek anlatabilir misiniz acaba kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Arıyorum çözümü bulursam mutlaka haber veririm 1-2 şey dıydum ama burdan yazamam sanırım, Reyhanlı'da oturuyorsanız araştırma yapın isterseniz ben orda duydum arkadaşımı arattım ama nasıldlr bilmiyorum iyi dediler ama orda yaşamıyorum verecek param da yok.. Elimden bir şey gelmiyor benim de şu an;(Siz bir çözüm bulabildiniz mi
Ben biriyle konıuştum uzaktan varlıklarla yaparım dedi benim bişey yapmama gerek yokmuş ama güvenemedim bilmiyorum diyeEvet de ben büyücü değilim
Anladım. Üzücü bir durum. Önce iradesini kırmanız sonra da geri getirme rituelleri yapmanız gerekiyor
Öncelikle Allah sabır versin, sizi ne yazık ki anlıyorum. Sorun nedir
Nasıl yapabiliriz ayırmaHakkınızı siz helal edin. Allah sabır versin maalesef erkekler böyle.. Ben de aynı durumları yaşıyorum. Sadece onları ayırmaya yardım edebilirim, döndürebilsem kendimkini döndürürdüm