Geri getirme büyüsü hakkında

Maalesef bu biraz zor. Size yardımcı olabilirim burdan
Nasıl yapacağım bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum

Nasıl yapacağım bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum
O kişiyle ayırmadan biraz zor
Maalesef bu biraz zor. Size yardımcı olabilirim burdan
Keşke konuşabilsek bi şekilde mesaj atabilsem size lütfen bana yardımcı olun dayanamıyorum

Peki bir şey soracağım, işlemleri yapan kişi uzaktan varlıklarıyla yapabilir mi, biz yapamıyorsak
Evet de ben büyücü değilim

Kimseyi ayırmıyorum benımm sevgilim tartıştk hasta oldu diye soğudu benden
Anladım. Üzücü bir durum. Önce iradesini kırmanız sonra da geri getirme rituelleri yapmanız gerekiyor

Keşke konuşabilsek bi şekilde mesaj atabilsem size lütfen bana yardımcı olun dayanamıyorum
Öncelikle Allah sabır versin, sizi ne yazık ki anlıyorum. Sorun nedir

Evet de ben büyücü değilim

Anladım. Üzücü bir durum. Önce iradesini kırmanız sonra da geri getirme rituelleri yapmanız gerekiyor

Öncelikle Allah sabır versin, sizi ne yazık ki anlıyorum. Sorun nedir
Eski sevgilim geri dönsün istiyorum şu an biriyle görüşüyor evlenecektik biz nasıl bir şey yapabilirim yardımcı olur musunuz anlamıyorum burda yazılanlardan tek tek anlatabilir misiniz acaba kusura bakmayın hakkınızı helal edin

Eski sevgilim geri dönsün istiyorum şu an biriyle görüşüyor evlenecektik biz nasıl bir şey yapabilirim yardımcı olur musunuz anlamıyorum burda yazılanlardan tek tek anlatabilir misiniz acaba kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Hakkınızı siz helal edin. Allah sabır versin maalesef erkekler böyle.. Ben de aynı durumları yaşıyorum. Sadece onları ayırmaya yardım edebilirim, döndürebilsem kendimkini döndürürdüm

Siz bir çözüm bulabildiniz mi
Arıyorum çözümü bulursam mutlaka haber veririm 1-2 şey dıydum ama burdan yazamam sanırım, Reyhanlı'da oturuyorsanız araştırma yapın isterseniz ben orda duydum arkadaşımı arattım ama nasıldlr bilmiyorum iyi dediler ama orda yaşamıyorum verecek param da yok.. Elimden bir şey gelmiyor benim de şu an;(

Bende geri döndürme ritüeli gördüm 7 gün işlem devam edip ondan sonra etkisi görünüyormuş doğrumudur acaba.

Geri