Geri Döndürmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Raidō (Zerk.)+Yera (aynalar) — sevgili Gebo'nun ortaklığa dönüşü.
Naud + Naud (zerk.) — onu geri dönmeye zorlarız ve sevilen kişi bunların kendi düşünceleri olduğunu düşünür, kendisi (kendisi) geri dönmek ister. Özlem, hüzün aşlıyoruz.
Anzus + Kano – sadece ne istediğini düşünmeni sağlıyoruz, o (o) seninle ne kadar iyi olduğunu, seninle karşılaştırıldığında diğer herkesin sıfır, aptal olduğunu hatırlıyor.
Sol + Teiwaz (ikinci) – kararlı adımlar atmaya zorlar, sevdiğiniz kişiyi size dönmeye zorlar ve o (o) geri döner.
Sadece karşı cinsler.

Ekli dosyayı görüntüle 4724
İkimizin resmine yapsak daha mı etkili olur yoksa sadece onun mu yapsak daha etkili olur?;

ben nefesle aktif ediyorum fakat bi ilerleme sağlayamıyorum anlamadım bir şey
Doğum haritanızda baskın element hangisi ise onu kullanmayı deneyin.

yani aylar sonra geldikten sonra bi anlamıda yokki başka birini buluurum o sürede yada o bulur
Öyleyse neden enerjinizi harcıyorsunuz ? Bir çalışma yapıyorsunuz ama sabrınız yok. Yapacağınız işlem ne olursa olsun, beklenti içerisinde olmanız enerjinin yönüne ve işleyişine olumsuz müdahale yaratır. Çalışmayı akış içerisinde gözlemleyin.

gerçi o kafayla çok sürünür bu hayatta ama işte.
Dilinizden olumsuzu kaldırın ve lütfen öz değerlendirme yapın. Çalışmayı çaresizlik içinde ( sizin tabiniz ile sürünerek ) mi yapıyorsunuz yoksa oldurabilme gücünüzü mü sınıyorsunuz ?

Kağıda çizim harici bir şey yazılıyormu ya bi net cevap alamıyoruz.
Kağıdın arkasına net bir biçimde yazabilirsiniz. Söz uçar, yazı kalır. Görsel olarak canlandırma da eksik kalıyorsanız, yazmanız vizyoner kimliğinizi de besler.

Geri