Geri Döndürmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizi çok iyi anlıyorum lakin farklı inanışlara ait olsa da temelde birçoğu işin sonucunda ruhani varlıkları harekete geçirdiği veyahut evrenle doğrudan iletişime soktugu için etkileşimleri olabilir diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim, benzer yollardan gitmem gerekiyor anlaşılan
Şöyle ki somut bişeyle gösterecek olursak bu durumu büyü yapıyoruz ve kendimizin korumasını dualarla yapıyoruz diyelim! Sarhoşken namaz kılmak! Gibi gibi, birçok örneği çoğalır.Ne kadar doğru sizce? Kuran-Kerim de zaten büyü haram yazıyor yapılmasını önermiyor.Aslında bu konular daha derin, çok işlevsel her kelimesi günlerce tartışılabilir.

@sstekesasu Egroru farklı işlemde emin olun bi yerden sonra sizin iç dünyanız da çatışacaktır.Güçler diyorsunuz da duanın kalkanı ayrıdır büyünün ki ayrı, dua ederken büyü yapmak içiniden gelmeyecektir.Büyü yaparken de dua yapmak.İkisi birbirini desteklemez.Ağır olan hafif olanı yer. Bilmem anlatabildi mi? Bazı insanlara büyü neden işlemez ? Ya da bazı insanlara büyü bile yapamayız,hep bi aksilik olur.Kalkanı güçlüdür.Eğer yaşantısını gözlemlerseniz altında yatan durum karsınızdaki büyük ihitimal ya ehli bir müslüman, müslüman değilse mutlaka yardımsever kendi yaşamını hayır hasanat işleriyle meşgul eden biridir.

@sstekesasu Egroru farklı işlemde emin olun bi yerden sonra sizin iç dünyanız da çatışacaktır.Güçler diyorsunuz da duanın kalkanı ayrıdır büyünün ki ayrı, dua ederken büyü yapmak içiniden gelmeyecektir.Büyü yaparken de dua yapmak.İkisi birbirini desteklemez.Ağır olan hafif olanı yer. Bilmem anlatabildi mi? Bazı insanlara büyü neden işlemez ? Ya da bazı insanlara büyü bile yapamayız,hep bi aksilik olur.Kalkanı güçlüdür.Eğer yaşantısını gözlemlerseniz altında yatan durum karsınızdaki büyük ihitimal ya ehli bir müslüman, müslüman değilse mutlaka yardımsever kendi yaşamını hayır hasanat işleriyle meşgul eden biridir.
merhaba @nurumm bu ritüeli baştan hazırlanışını tarif şeklinde yazabilirmiisinn bir başka etklili geri döndürme tarifi bizimle paylaşırmışsın 🤭🌸

Evet zaten yardımsever olmayan ehli müslüman değildir, hak yiyen hırsızlık yapan ehli müslüman olduğunu söylüyorsa yalandır dinle kandırıyordur. Tabi müslüman olmayan ama evrensel etik kurallarına saygılı insanlar da kutsal ve korunuyorlar, sınav gereği bazı kötü şeyler yaşasalar da her şey önlerine geliyor gerçekler gösteriliyor sonunda.
Mazluma yardım edenleri evren destekliyor, arkalarından dönen dolaplardan haberdar oluyorlar.

Erinmeden, usanmadan yazdığınız tüm geri dönüşler için müteşekkirim. Sizi çok iyi anladım ve eklemek istiyorum karşımdaki insana kalkan hak getire, o kadar zayıf bir kalkanı olduğuna veya hiç olmadığına eminim ki anlatamam. Tüm mevzu kalkanda yatıyor anlaşılan. Bana kolay gelsin :)

Geri