nurumm
Kayıtlı Üye
Yapabilirsiniz.Bunu ben başkasının niyetine yapabilir miyim? Aynı etkiyi gösterir mi?
Yapabilirsiniz.Bunu ben başkasının niyetine yapabilir miyim? Aynı etkiyi gösterir mi?
Yorumunuzu okudumKendiniz çöpten adam dahi olsa çizin resim olmadığı yerde o şekilde yapıyorum.Başının üstüne de adını yazın aynı isimden hayatınızda birden çok kişi varsa o kişiyi belirleyici özellik göz rengini yada doğum tarihini kabataslak yıl olarak gibi yazarsanız hedef şaşmaz.
merhaba, ben yeniyim lütfen kusura bakmayın ama tam olarak nasıl yapacağımızı anlamadım. Tarif etmeniz mümkün müRaidō (Zerk.)+Yera (aynalar) — sevgili Gebo'nun ortaklığa dönüşü.
Naud + Naud (zerk.) — onu geri dönmeye zorlarız ve sevilen kişi bunların kendi düşünceleri olduğunu düşünür, kendisi (kendisi) geri dönmek ister. Özlem, hüzün aşlıyoruz.
Anzus + Kano – sadece ne istediğini düşünmeni sağlıyoruz, o (o) seninle ne kadar iyi olduğunu, seninle karşılaştırıldığında diğer herkesin sıfır, aptal olduğunu hatırlıyor.
Sol + Teiwaz (ikinci) – kararlı adımlar atmaya zorlar, sevdiğiniz kişiyi size dönmeye zorlar ve o (o) geri döner.
Sadece karşı cinsler.
Ekli dosyayı görüntüle 4724
Merhabalar @oykuu varsa karşı tarafın fotosunun üstüne kırmızı kalemle çizmenizi öneririm. Resim yoksa temsili bi çöpten adam çizebilirsiniz formülü de kafasının üst hizasına doğru çizerseniz düşüncesine yerleştirme durumunu imgelemiş olursunuz.merhaba, ben yeniyim lütfen kusura bakmayın ama tam olarak nasıl yapacağımızı anlamadım. Tarif etmeniz mümkün mü
çok teşekkür ederim, yıllardır bu konulara ilgiliyim ve araştırma halindeyim. ancak bu sitede sizin yazılarınızda daha önce hiç karşılaşmadığım yöntem ve enerji çalışmaları gördüm. siteyi kullanmayı henüz çözemediğimden olsa gerek herkesin rahatlıkla anlayıp detay sorduğu konularınızı ben ancak sizden detaylı tarif isteyerek anlayabildim. İrade zayıflamasıyla ilgili yazılarınızı okudum ancak yine anlayamadımMerhabalar @oykuu varsa karşı tarafın fotosunun üstüne kırmızı kalemle çizmenizi öneririm. Resim yoksa temsili bi çöpten adam çizebilirsiniz formülü de kafasının üst hizasına doğru çizerseniz düşüncesine yerleştirme durumunu imgelemiş olursunuz.
“Bu runik formül runlerin ve x kişisinin gücüyle ve enerjisiyle çalışacaktır. Nasıl dönmesini istiyorsanız burayı kendinize göre uyarlayın dile getirin.Sonrasında işlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır.Öyle de olsun,öyle de oldu” deyip aktifleştirin. ( bi parça toprak veya tuz serpmek,nefesle üflemek,mum ateşi üzerinde gezdirmek aktif etme şekilleridir.Yada direk mum ateşinde yakıp aktifleştiriyorum diyebilirsiniz.Küllerden bir parça rüzgara savurun.Hepsini savurup çevre kirliliğine yol açmamaya özen gösterin.kalan külleri çöp yada suda lavaboya akıtabilirsiniz. ( akağıdı aktifleştirdikten sonra ister 8-10 gün bekletin öyle imha edin,ister aktifleştirmenizi yakarak yaparsınız ve imha olmuş olur. Arakneler,göktürk alfabesi,dimrunirler konular baya uzun okuyun.Anlamanıza yardımcı olur.
tekrar tekrar okuyunca zayıflatma ve irade bastırma yazılarınızı anladım.. Özel bir saatte yapılması gerekiyor mu? İstediğimiz saatte yapabiliyor muyuz? Kırmayıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederimçok teşekkür ederim, yıllardır bu konulara ilgiliyim ve araştırma halindeyim. ancak bu sitede sizin yazılarınızda daha önce hiç karşılaşmadığım yöntem ve enerji çalışmaları gördüm. siteyi kullanmayı henüz çözemediğimden olsa gerek herkesin rahatlıkla anlayıp detay sorduğu konularınızı ben ancak sizden detaylı tarif isteyerek anlayabildim. İrade zayıflamasıyla ilgili yazılarınızı okudum ancak yine anlayamadımöncesinde bir zayıflatma yapmak için ne önerirsiniz?
Kendinizi iyi hissettiğiniz her zaman yapabilirsiniz.Hatta aynı işlemi enerjiniz el veriyorsa bir defayla kalmayın üç beş gün tekrarlayın. Bu da benim tecrübelerimden edindiğim bir durum.tekrar tekrar okuyunca zayıflatma ve irade bastırma yazılarınızı anladım.. Özel bir saatte yapılması gerekiyor mu? İstediğimiz saatte yapabiliyor muyuz? Kırmayıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
Yok rica ederim.Yani ben hemen yakıyorum imha ediyorum çoğunlukla bekletmiyorum bile düşün. Bakmanıza gerek yok,sadece bunun için geçerli değil bu durum tüm bu tip rune uygulamaları içinde.Baktığınız zaman takıntı yapar bide gereksiz yani..@nurumm Çok soru soruyorsam kusura bakmayın...Bunu yaptıktan sonra aklıma takılan şey 10 gün boyunca ara sıra kağıda bakacak mıyız yoksa olduğu yerde bırakacak mıyız?İlk defa böyle bir çalışmayı deniyorum...
Çok teşekkür ederim cevapladıığınız için...İyi ki sormuşum...Çünkü tam tersini düşünüyordum..İkilemde kalmıştım...Yok rica ederim.Yani ben hemen yakıyorum imha ediyorum çoğunlukla bekletmiyorum bile düşün. Bakmanıza gerek yok,sadece bunun için geçerli değil bu durum tüm bu tip rune uygulamaları içinde.Baktığınız zaman takıntı yapar bide gereksiz yani..
Nasıl oluyor bunu mu çiziyoruzRaidō (Zerk.)+Yera (aynalar) — sevgili Gebo'nun ortaklığa dönüşü.
Naud + Naud (zerk.) — onu geri dönmeye zorlarız ve sevilen kişi bunların kendi düşünceleri olduğunu düşünür, kendisi (kendisi) geri dönmek ister. Özlem, hüzün aşlıyoruz.
Anzus + Kano – sadece ne istediğini düşünmeni sağlıyoruz, o (o) seninle ne kadar iyi olduğunu, seninle karşılaştırıldığında diğer herkesin sıfır, aptal olduğunu hatırlıyor.
Sol + Teiwaz (ikinci) – kararlı adımlar atmaya zorlar, sevdiğiniz kişiyi size dönmeye zorlar ve o (o) geri döner.
Sadece karşı cinsler.
Ekli dosyayı görüntüle 4724
EvetNasıl oluyor bunu mu çiziyoruz
Ekleme yaparak forum kurallarını çiğniyorsam herkesten özür dilerim, henüz yeni olduğum için düzenleme yapma ikonu varsa bile görmedim, yazmayı unuttuğum birkaç cümle olmuş.@nurumm merhaba sevgili arkadaşım, forumda yeni olmakla birlikte böyle büyü gibi konularda ise sudan çıkmış balık gibiyim. Derdime çare arıyorum fakat başta annem bulaşmamı istemiyor ve bildiği alanında iyi insanlara yönlendirmiyor fakat içim içimi yiyor, YouTub üzerinde bağ koparma ritüelleri denedim, hemde günlerce denedim belki hissedip geri döner diye ama belki de içimde gerçekten tam anlamıyla koparamadığım için işe yaramadı.
3 ay kadar önce ilişkimiz flörtten sevgililiğe dahi geçemeden 2 ay sürdü, birbirimize 3 saat kadar uzak mesafe ilişkisi yaşamamızdan ve bazı yalanlarını ve kendini bana farklı profilde çizmesinden ötürü aramızı soğuttum ve ilişkimiz bitti. Her ne olduysa, ne yaptıysa her şeye rağmen kendine karşı çok büyüledi, uzun zamandır yalnızdım ve ruhani olarak çöküntüdeydim, bir ara yaşamı bile sorguladığım dönemler olmuştu belki de boşluğumdan faydalandı ama onun gözünde de farklı olduğumu biliyorum, bizzat babamın hanımına ve kendi annesine benim hakkımda ruhumu okşayacak birçok şey anlatmıştı.
Fakat kritik nokta şu ki bu kız elime defalarca dualar okuyup çember çizip durmuştu ben bunun anlamını çok sonradan öğrendim, evime girdiğinde ise yaptıklarından hala bir haberim, bu tarz işlemlerle içli dışlı olduğunu biliyorum, odasında boşyere çeşit çeşit mum yok. Keza annesinin de çok ilgisi var.
İlişkimiz bittiğinde ise resmen ailelerimiz birbirine girdi, babasıyla babam arkadaştı artık değil, annesiyle annem arkadaştı artık değil, kendisi babamın hanımıyla sırdaştı artık değiller birbirlerini engellediler. Yani size imkansızlıktan bahsediyorum ama çok yazı okudum, olaya şahit oldum, bu tarz işlerde imkansız kelimesi gördüğüm kadarıyla arka planda kalıyor.
Çok uzattığımın farkındayım ve affınıza sığınıyorum, bu uygulamayı tane tane yapsam geri döndürebilir miyim? Geri döndüğünde hırçın ve farklı bir profilde mi döner yoksa beni arzulayan ve asla kaybetmeyecek bir kadın olarak mı dönüş sağlar? O kada heyecanlandım ki sizin yazılarınızı ve yorum yapanlara karşı cevaplarınızı okurken, uygulamayı yapmaya başlamadan bile içime umut verdiniz, lütfen, yalvarırım sizde benim umutlarımı kırıp beni üzmeyin. Keza son zamanlarda onsuz pek iyi değilim. Sevgiler, saygılar
Evet onu geri döndürmek istiyorum fakat döndüğünde güzelce bir hesaplaşacağım, ardından ne yaparsam yapayım aklı bende kalsın benden kopamasın istiyorum, niyetim ona başkasında bulamayacağı gerçek sevgiyi tekrardan göstererek intikam almak, evet saf sevgiyle intikam alacağım, karıncayı bile incitemediğim için bendeki intikam şekli ancak böyle olur, inşallah işe yaradığında dönüp o da kendisine beni bağlamaz, saflığım hat safhadadır da@sstekesasu Merhabalar, öncelikle hoşgeldinizHerkesin kendi hayatı,kendi yaşamı öncelikle başkasını ilgilendirmez herkes nasıl istiyorsa başka birine zarar vermeden yaşamakta tabi ki özgür. Benim insanlara karşı ön yargılarım yoktur.Anladığım kadarıyla önceki kız arkadasınızın size dönmesini istiyorsunuz.Bu tip geri döndürmelerde sembolik büyüler yeterli gelmez,takviye edici olarak kullanabilirsiniz.Enerjisi güzel olan, istekli insanları seviyorum ben çünkü % 90 başarıya ulaşıyorlar.Siz kendinizde bi işlem olmadığına eminmisiniz? Belki duygularınız yönlendirildi.
Merhaba sevgili @URUMHAMATAHAYİL çevirgel duasının yanına sevgili @nurumm un bu konuda paylaştığı sembolik büyüyle desteklemeyi düşündüm. En azından böyle bir başlangıç yapayım istedim. Çevirgel duasını 7 günde 1 okuyup geçmek yeterli olur mu, sizin yanında yap dediğiniz şeyler var mıdır acaba? Forumda arattım lakin bir sonuca ulaşamadımŞüphe balçık gibidir hiç bulaşmamak lazım.
Metafizik alan için çok soru sormak o aşanı katılaştırır o yüzden aşırı düşünmeye değil hissetmeyi seçmek gerekir.
Korku asla işinize yarayacak bir duygu değildir.
Tarifler yemek yapmaktan farksız. 40 çeşit nohut yemeği var sonuçda karınınız doyacak amaç bu.
Tariflere bu kadar takılmayın. Sonucu yaratın.
Egroru farklı olan uygulamaları birleştiriyorsunuz.İşin mantığına ters zaten böyle bişey.Müslümanın klisede namaz kılması gibi düşünün.! Düğmeleri en başından yanlış iliklemiş olursunuz.Aynı çerçeve üzerinde işlemler uygulamanızı tavsiye ederim.Merhaba sevgili @URUMHAMATAHAYİL çevirgel duasının yanına sevgili @nurumm un bu konuda paylaştığı sembolik büyüyle desteklemeyi düşündüm. En azından böyle bir başlangıç yapayım istedim. Çevirgel duasını 7 günde 1 okuyup geçmek yeterli olur mu, sizin yanında yap dediğiniz şeyler var mıdır acaba? Forumda arattım lakin bir sonuca ulaşamadım
Sizi çok iyi anlıyorum lakin farklı inanışlara ait olsa da temelde birçoğu işin sonucunda ruhani varlıkları harekete geçirdiği veyahut evrenle doğrudan iletişime soktugu için etkileşimleri olabilir diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim, benzer yollardan gitmem gerekiyor anlaşılanEgroru farklı olan uygulamaları birleştiriyorsunuz.İşin mantığına ters zaten böyle bişey.Müslümanın klisede namaz kılması gibi düşünün.! Düğmeleri en başından yanlış iliklemiş olursunuz.Aynı çerçeve üzerinde işlemler uygulamanızı tavsiye ederim.