Teşekkür ederim herşey için.Atamıyorum içimden.Bana meşgulüm dediğinde onunlaymış demek.Aldattığı kişiyle olan fotoğrafını gördüm ya hala gözümün önüne geliyor aklıma gelince bir sıcaklık basıyor kalbim acıyor.Ve aynı anda benimle de görüşüyor tabi haberim yok.Bana da kocam , seni çok özledim.Yok sarılmayı özledim.Yok çok şanslıyım vs diyordu.Görseniz hayatta beklemezsiniz ondan model olarak.Yani diyeceğim ki beni sevmiyordu neden hayatına alsın , maddiyat için olsa o da değil cidden ona birşey almak istediğimde kavga ederdi.Sürükleyerek avm de çıkarırdı.Bana pahalı birşey alma altında kalırım derdi .Maddiyat için değil. Sevgi için değil.Boşlukta olsa diyeceğim o da değil maalesef başkası da var.Çözemiyorum unutamıyorum Nur Hanım.Ulaşamıyorum da.Umarım bu formül işe yarar gerçekleri söyler bana.Düşünmekten harap oldumİyi akşamlar.Bu tip runik formüller 10-15 gün içinde dönüşü olur. Birde arakne glifi var yani max 20-25 gün olsun buna benzer olanlar o şekilde cevap verdi.Bunu denemedim ben.
Mutlaka vardır yani insanların duyguları düşünceleri gün geliyor kendi hislerimizi kendimize açıklayamıyoruz.Seven değer veren insanları sevemeyebiliyoruz değer verdi diye sevmek zorunda hissediyoruz ya da öyle davranıyoruz şahsen benim bu şekilde davrandığım olmadı diyemem.Akıl,kalp başka birini ansızın bi yönüyle cezbedici bulabiliyor yani bu çok uzun bi mevzu uzar gider. Sizi belki de sevmedi seviyor gibi davrandı bunun maddiyatla alakası yok. Belki de cidden seviyordu daha sonra kalbi başka birisine daha çok ısındı duygular kontrol edilebilecek birşey değil bunu idrak ederseniz bu düşüncelerin içinde gömülmekten daha çabuk çıkarsınız. Mesela dün bi iş arkadasım çok kötü bi durumdaydı eşiyle aşırı derece bozuk ve adam baştan sona haklı ama bişy diyemiyorsun dedim ki bi kahve içelim madem biraz kafan dağılsın önce tmm dedi sonra dedi ki ne olur kusura bakma siz oturun ben gelmeyim bi gören eden olur kulağına gider. sonra çok üzülürüm. bakarmısın ince düşünceye işte bu sevgidir oysa gerçekten karşısındaki kadın herşeyi hak ediyor.@nurumm ama bir sebebi olmalı bunu yapmasınının kendince.Ben o kişiye haddinden fazla değer gösterdim.Rabbim göstersin bana onun durumunu.
Arakne glifleri ve Göktürk alfabesi konuları tamamen tüm yorumlarıyla okuyunAslında şuan tam da ihtiyacım olan konu bu. Ama ben bu ve buna benzer runelerin nasıl uygulanacağını anlayamadım. uygulamayı anlatma şansınız var mı acaba ?
Şimdiden teşekkür ederim
Hitler'in de yaptıkları yapması için bir sebebi vardı. Onu anlamak ister misiniz? Kendinize acı çektirmek ten başka birşey değil.ama bir sebebi olmalı bunu yapmasınının kendince
Hocam böyle her türlü daha çok acı çekiyorum.Sabah akşam düşünüyorum.İşte kendimi veremiyorum.Bana açıklasın artık düşünmeyeyim istiyorumHitler'in de yaptıkları yapması için bir sebebi vardı. Onu anlamak ister misiniz? Kendinize acı çektirmek ten başka birşey değil.
Karaktersizlik onun sorunu. Siz onun sorunu çözemez siniz.
Runeler her durumda çalışır.Yani düşünüyorum, her türlü karaktersizlik.O kadar uzun süre başkasıyla birlikte olmak.Hani dediğiniz gibi de değil.Bir de ben buna ayrılmadan 2-3 ay önce bir durumdan kızmıştım.Sevmiyorsam söyle ayrılalım da dedim.Yok seviyorum bunu biliyorum.Konuyu kapatalım yoksa ikimiz de bir ilişkş kaybedeceğiz demişti.Yani ben öğrenmeden önce de fırsatlar geçmiş eline beni bu duruma düşürene kadar neden oynadı.Böyle durumlarda rüneler işe yarıyor mu ?
Runeler her durumda çalışır.
Hayır her durumda işe yaramaz sizin enerjiniz yüksekse işe yarar hayattan bezmiş bıkmış ölü gibi yaşıyorsanız size cevap vemeyecekler.Bunun da sebebini ayrıyeten söylememe gerek yok sanırım ruba çalışıyorsanız zaten o mantığı biliyorsunuzdur.Runeler her durumda çalışır.
Merhaba @nurumm ama niyeti ederken x kişisinin kişisel enerjisiyle çalışacak diye niyet ediyoruz ya.Hayır her durumda işe yaramaz sizin enerjiniz yüksekse işe yarar hayattan bezmiş bıkmış ölü gibi yaşıyorsanız size cevap vemeyecekler.Bunun da sebebini ayrıyeten söylememe gerek yok sanırım ruba çalışıyorsanız zaten o mantığı biliyorsunuzdur.
Bu yoruma katılıyorum zaten bir hata varsa o hata runelerde değil operatordedir bunu söylemek istemiştim aslında. Bu konuda da çalışmayacak zaten o çok belli konu sahibi kendi kendine sürekli ket vurdu .Hayır her durumda işe yaramaz sizin enerjiniz yüksekse işe yarar hayattan bezmiş bıkmış ölü gibi yaşıyorsanız size cevap vemeyecekler.Bunun da sebebini ayrıyeten söylememe gerek yok sanırım ruba çalışıyorsanız zaten o mantığı biliyorsunuzdur.
Çalışmasına çalışacak ta, start vermek icin sizin enerji ve sarsilamaz niyet gerekiyor.Merhaba @nurumm ama niyeti ederken x kişisinin kişisel enerjisiyle çalışacak diye niyet ediyoruz ya.
Absoluta seni bulmuşken birsey sormak istiyorum işlem öncesi bakımı ne için yapmalıyız?Çalışmasına çalışacak ta, start vermek icin sizin enerji ve sarsilamaz niyet gerekiyor.
Kendime nasıl ket vurdum yani açıklar mısınız ?Bu yoruma katılıyorum zaten bir hata varsa o hata runelerde değil operatordedir bunu söylemek istemiştim aslında. Bu konuda da çalışmayacak zaten o çok belli konu sahibi kendi kendine sürekli ket vurdu .
O an odaklandım zaten ve çok konsantre oldumÇalışmasına çalışacak ta, start vermek icin sizin enerji ve sarsilamaz niyet gerekiyor.
Bir türlü o ruh halinden çıkıp kurtulamadinizKendime nasıl ket vurdum yani açıklar mısınız ?