"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gerçeği söyleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olmadan söylemeyin olduktan sonra söyleyin bizde işlemin sonucunu görmüş oluruz
Olur mu sizce.Paylaşımın sonunda denenmiş yazıyor ya.Hem suçlu hem güçlü insanları bilirsiniz belki vardır etrafınızda.O kadar şeyi yapıp engelleyip
Ne yaparsam yapayım iletişim kuramadığım birisi.Sizin hisleriniz neler.Olursa ilk sizinle paylaşacağım

@kaya_bey runeler çok güçlü ritüel çoğunlukla yaptıklarım başarılı olmuştur burda size de bağlı tabi bunu daha önce denemedim ben sizin ki olumlu sonuç verdiğinde görmüş olacağız.

@kaya_bey runeler çok güçlü ritüel çoğunlukla yaptıklarım başarılı olmuştur burda size de bağlı tabi bunu daha önce denemedim ben sizin ki olumlu sonuç verdiğinde görmüş olacağız.
Ağzınızın duası olsun Nur Hanım.Bir de birşey soracağım burada her inançtan insan var sanırım yargılama amacıyla sormuyorum , hani çok içten edilen dualar kabul olur diyorlar , ne kadar doğru bilemem.Bazen gece teheccüt namazına kalkıyorum dua ediyorum , ederken yaptıkları aklıma geliyor kendimi durduramıyorum ağlayarak dua ediyorum.Bunda sakin olmam mı lazım.Düşünmemem mi lazım uygulamada

Bende müslümanım sizin ağlamanız bende de olurdu işlemlerden daha çok sinirleriniz yıprandığı dönemde olduğu için de insan ağlıyor tutamıyor kendini.

Bende müslümanım sizin ağlamanız bende de olurdu işlemlerden daha çok sinirleriniz yıprandığı dönemde olduğu için de insan ağlıyor tutamıyor kendini.
Şimdi eve geldim birazdan yapacağım.O rünün çıktısını aldım üstünden keçeli kalemle geçip altına koyduğum resimin üzerinde iz bırakayım onun üstünden geçeyim diye düşündüm tam doğru çizebileyim diye.Siz de dua edin bana nolur

Şimdi eve geldim birazdan yapacağım.O rünün çıktısını aldım üstünden keçeli kalemle geçip altına koyduğum resimin üzerinde iz bırakayım onun üstünden geçeyim diye düşündüm tam doğru çizebileyim diye.Siz de dua edin bana nolur
Siz bu gece yapmayın tüm foruma ilan ettiniz zaten yapacağınız işlemi.. bari zamanı gizli tutun. Ritüelde gizlilik esastır.
Evet dua ve büyü ayrı şeyler bu yaptığınız büyü.
Ama bazılarının cinlerine tanrılarına servitorlarına yaptıkları yakarışlar da duadır 😹
Bu gece ve yarın yapacağınız işlemle ilgili meditasyon yapın hazır hissettiğinizde yaparsınız. İşe yararsa belki de ben de yaparım ama benimki biraz da zor gibi sabah akşam astralde varlık kovalayan negatif varlıklara iş yaptıran birine yapmak istiyorum bakalım kısmet 🤩😹😂

Ben burada yeniyim pek bilmiyorum, farklı ekoller olduğunu biliyorum sadece fakat bu işlem ayrı ettiğimiz dualar ayrı değil mi yani dua etsek boşa mı etmiş oluruz.
Neye inandığına bağlı. Rünler paganizm ile ilişkilidir.Sıkı fıkı bir bağları vardır. Eğer pagan tanrılara inanıyorsan edeceğin dua doğrudur ama tek bir tanrıya inanıyorsan rün çizerken dua etmek , içki içtikten sonra beş vakit namazını kılan vehbi koç gibi abes bir durum olur😂

Siz bu gece yapmayın tüm foruma ilan ettiniz zaten yapacağınız işlemi.. bari zamanı gizli tutun. Ritüelde gizlilik esastır.
Ama bazılarının cinlerine tanrılarına servitorlarına yaptıkları yakarışlar da duadır 😹
Bu gece ve yarın yapacağınız işlemle ilgili meditasyon yapın hazır hissettiğinizde yaparsınız. İşe yararsa belki de ben de yaparım ama benimki biraz da zor gibi sabah akşam astralde varlık kovalayan negatif varlıklara iş yaptıran birine yapmak istiyorum bakalım kısmet 🤩😹😂
Bu yapacağım kişi böyle büyü vs işlerine saçma bakıyor inanmıyor.Sizce bu tutar mı ona

Neye inandığına bağlı. Rünler paganizm ile ilişkilidir.Sıkı fıkı bir bağları vardır. Eğer pagan tanrılara inanıyorsan edeceğin dua doğrudur ama tek bir tanrıya inanıyorsan rün çizerken dua etmek , içki içtikten sonra beş vakit namazını kılan vehbi koç gibi abes bir durum olur😂
Yok öyle değil rün sırasında değil.daha sonra dua etmek anlamında dedim

Yemeyin o masalları..
Ben neler gördüm ama bunlar deli saçması dediği halde her işini varlıkla büyüyle halletmeye çalışan cingözler o kadar çokki..
Valla bilmiyorum bunun ağzında bir kere dua duymadım.sözde müslümanım diyordu ama arkadaşıyla kiliseye gittiğini de söyledi ona eşlik etmek için.bir kaç kere konu açıldı.materyalist birisi öyle dine bağlı biri değil

Valla bilmiyorum bunun ağzında bir kere dua duymadım.sözde müslümanım diyordu ama arkadaşıyla kiliseye gittiğini de söyledi ona eşlik etmek için.bir kaç kere konu açıldı.materyalist birisi öyle dine bağlı biri değil
İnsanların söylediğine değil yaptığına bakmak gerek.. varlık musallat ettiği kişi kendisine böyle şeyler görüyorum korkuyorum dediğinde bile ayy Allah korusun çok kötü insanlar var saldırı olabilir korumanızı sağlam tutun deyip çocuk avutur gibi kıvıran bile görmüştüm.. 😹😂

İnsanların söylediğine değil yaptığına bakmak gerek.. varlık musallat ettiği kişi kendisine böyle şeyler görüyorum korkuyorum dediğinde bile ayy Allah korusun çok kötü insanlar var saldırı olabilir korumanızı sağlam tutun deyip çocuk avutur gibi kıvıran bile görmüştüm.. 😹😂
Ne yaşadığım acıları anlatmaya kelimelerim , ne de bu yaşattıklarına , neden yaptığını anlamaya aklım yetiyor.Dileğim bana herşeyi tek tek dürüstçe anlatması.Ondan sonra tek diyeceğim şu ; bana bunları yaşattın , dilerim çok daha beterini yaşarsın.Seviyorum diye hayatına giren ve gerçekten sevdiğin birinden öyle bir darbe yiyesin ki öyle bir kullanıp seni köşeye atıp küçük düşürsün ki , o an aklına bana yaşattıkların gelsin.

Nefes çalışın her daim için özellikle böyle psikolojik ve sinir sistemleriniz alt üst oldugunda çok fayda ediyor.
Umutlandım şimdi.Ama iradesi çok sağlam herhalde bilmiyorum.Arsız hırsız ev sahibini bastırır misali bu.Hem suçlu hem Nuh diyor peygamber demiyor.Vicdansız
O zaman iradesini kırın önce arakne de var formül la ve reko formülüyle ondan sonra yapın madem bu aklıma gelmedi benim hatırlattığınız iyi oldu.

Nefes çalışın her daim için özellikle böyle psikolojik ve sinir sistemleriniz alt üst oldugunda çok fayda ediyor.

O zaman iradesini kırın önce arakne de var formül la ve reko formülüyle ondan sonra yapın madem bu aklıma gelmedi benim hatırlattığınız iyi oldu.
Peşpeşe yapabilir miyiz bu işlemleri

Geri