Tuttu mı diye bakılıyor mu hemenYapabilirsiniz.Eftal olanı birkaç saat önceden yapmak da si tuttu mu diye bakımda yapamayacaksınız sanırım o yüzden yapın sorun değil.

Tuttu mı diye bakılıyor mu hemenYapabilirsiniz.Eftal olanı birkaç saat önceden yapmak da si tuttu mu diye bakımda yapamayacaksınız sanırım o yüzden yapın sorun değil.
İrade kırıldı mı diye bakılabilir.Tuttu mı diye bakılıyor mu hemen![]()
Tuttu mı diye bakılıyor mu hemen![]()
Evet bunun için bakılır.İrade kırıldı mı diye bakılabilir.
Nasıl bakılıyorEvet bunun için bakılır.
Bakım araçlariylaNasıl bakılıyor
Ben bakamam sanırım da bana bakabilir misinizBakım araçlariyla
Sarkaçla bakım yapmak kolaydır forumda arayarak öğrenebilirsiniz.Ben bakamam sanırım da bana bakabilir misiniz![]()
Sarkaçım yok ki baktım şimdi kristal kuvarz lazımmış.Bir de sayın @Absoluta Virtute “Sarkaç ile bakım oluyor, fakat kendine olmuyor. Benim 3 tane arkadaşım var. Ben onlara onlar bana bakarız.” Böyle bir mesaj atmış.Sarkaçla bakım yapmak kolaydır forumda arayarak öğrenebilirsiniz.
Sizce de çok fazla armut piş ağzıma düş durumu olmuyor mu ? Size haddinden fazla yardımcı olduk zaten .Sarkaçım yok ki baktım şimdi kristal kuvarz lazımmış.Bir de sayın @Absoluta Virtute “Sarkaç ile bakım oluyor, fakat kendine olmuyor. Benim 3 tane arkadaşım var. Ben onlara onlar bana bakarız.” Böyle bir mesaj atmış.
Estağfurullah , yanlış anlaşıldım özür dilerim.Zaten yardımcı oldunuz formül konusunda.Sadece sarkaç olayını bilmediğimden sordumSizce de çok fazla armut piş ağzıma düş durumu olmuyor mu ? Size haddinden fazla yardımcı olduk zaten .
Ben bunu kart için yazdığım. Sarkaç ile evet hayır şeklinde olur. Yalnız ritüel tuttu mu bakmamak daha iyi. Niyeti saptirabilir.Sarkaçım yok ki baktım şimdi kristal kuvarz lazımmış.Bir de sayın @Absoluta Virtute “Sarkaç ile bakım oluyor, fakat kendine olmuyor. Benim 3 tane arkadaşım var. Ben onlara onlar bana bakarız.” Böyle bir mesaj atmış.
Sarkaç yapmak istiyorum kendime 2011 de bir konu buldum bayağı eski ama.Kristal kuvarz kolye ucu alıp çelik kolye zincirine bağlamayı düşünüyorum.Reiki olayını anlamadım.Ondan sonra 7 gün 7 gece üzerimizde kalıyormuş.Ben bunu kart için yazdığım. Sarkaç ile evet hayır şeklinde olur. Yalnız ritüel tuttu mu bakmamak daha iyi. Niyeti saptirabilir.
Ritüel öncesi bakım şart ama.
Arkadaş bir gecede tüm olayı çözmüş. Bunca zamandır biz boşuna maji araştırmışız. Baya uzun zamana yaymışız. Tembel öğrencilermişizSarkaç yapmak istiyorum kendime 2011 de bir konu buldum bayağı eski ama.Kristal kuvarz kolye ucu alıp çelik kolye zincirine bağlamayı düşünüyorum.Reiki olayını anlamadım.Ondan sonra 7 gün 7 gece üzerimizde kalıyormuş.
Hocam dalga geçmeyin lütfenArkadaş bir gecede tüm olayı çözmüş. Bunca zamandır biz boşuna maji araştırmışız. Baya uzun zamana yaymışız. Tembel öğrencilermişiz![]()
İnanınki dalga geçmiyorumHocam dalga geçmeyin lütfenkonu var dediler arartım okudum da bilmediğim şeyleri soruyorum.
Cidden sadece okudum ama bilmediğim çok şey var mesela reiki ne diye araştırdım çok kapsamlı şeyler.3 sembolü çiziliyor ele ve avucumuza alıyormuşuz sarkaç taşını.Hiç anlamadım o kısmıİnanınki dalga geçmiyorum![]()
Ben yaptığın işlemlerin tutacağına şahsen inanmıyorum. Bu konularda çok az bilgi sahibisin, sana yaşattıkları yüzünden dağılmışsın muhtemelen enerjin bu tarz bir işlem için yeterli değildir. Forumda ki kişiler yıllarını vererek bu seviyelere gelmiş insanlar o yüzden sana dalga geçiyorlarmış gibi geliyor aslında gözlerini açmaya çalışıyorlar.Cidden sadece okudum ama bilmediğim çok şey var mesela reiki ne diye araştırdım çok kapsamlı şeyler.3 sembolü çiziliyor ele ve avucumuza alıyormuşuz sarkaç taşını.Hiç anlamadım o kısmı
Ben balmumundan ağırlık yapıp, dogal ( sentetik olmayan) iplige tutusturuyorum. İpliğe biberiye yağı sürüyorum. ( Lavanta kekik te olur)Sarkaç yapmak istiyorum kendime 2011 de bir konu buldum bayağı eski ama.Kristal kuvarz kolye ucu alıp çelik kolye zincirine bağlamayı düşünüyorum.Reiki olayını anlamadım.Ondan sonra 7 gün 7 gece üzerimizde kalıyormuş.
Öyle de oluyor yani. Peki yeni yaptığımızda diğer taşla yapılan sarkaç gibi arındırma 1 hafta bekletme gibi işlemleri yok değil mi bunun.Ben bas
Ben balmumundan ağırlık yapıp, dogal ( sentetik olmayan) iplige tutusturuyorum. İpliğe biberiye yağı sürüyorum. ( Lavanta kekik te olur)
Niyeti okuyup enerji gönderiyorum.
Yapımı basit, malzemeler doğal. Negatif eynerji topladiginda imha edip , yenisini yapıyorum.
Taşlardan ben anlmam. Ama balmumu, birçok yerde kullanılan kusursuz bir majikal malzeme.
Yok. Hemen alıştırma yapıp, çalışabilirsiniz.Öyle de oluyor yani. Peki yeni yaptığımızda diğer taşla yapılan sarkaç gibi arındırma 1 hafta bekletme gibi işlemleri yok değil mi bunun.