Işık küresi şeklinde üst boyut varlıkları. İlk fotoğrafda aşağıda küre şeklinde olan. Dikkatli bakarsan desenleri var. Normal ışık olsa öyle desen olmaz. Mavi damla şeklindede var fotoğrafda. Oraya ışık yansımıyor ama ışık var.Ben varlık göremedim nereye bakmamız lazım orb nedir bilgi verirmisin
Optik bilginiz ne kadar?Işık küresi şeklinde üst boyut varlıkları. İlk fotoğrafda aşağıda küre şeklinde olan. Dikkatli bakarsan desenleri var. Normal ışık olsa öyle desen olmaz. Mavi damla şeklindede var fotoğrafda. Oraya ışık yansımıyor ama ışık var.
Fotoğrafçılık okudum.Optik bilginiz ne kadar?
Fotoğrafçılık okudum.
Geçmiş yaşam meditasyonu yaptım. Transa girdim. Başka bir gezegendeydim. Mavi renkli uzun boylu galaktik insan ırkındaydım. Her şeyin güzel olduğu bir yer. Başka bi boyut. Işık varlıkları ile ilgili bi bilgim yok. Yıldız tohumu olduğumu düşünüyorum.Orblar hakkindaki bilginiz ne kadar ?
Onu bilemem de Z kusagi oldugun kesin.Yıldız tohumu olduğumu düşünüyorum.
Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Fotografcilik egitiminde ne kadar optik bilgi veriliyor bilmiyorum ancak fotograflar gayet normal bence.Fotoğrafçılık okudum.
1995. Z kuşağı nedir?Onu bilemem de Z kusagi oldugun kesin.
Kac dogumlusun ?
Ben de merak ettimOnu bilemem de Z kusagi oldugun kesin.
Kac dogumlusun ?
1995. Z kuşağı nedir?
Niye öyle dedin ?X, Y, Z kusaklarinin son halkasi olan Z. 95 ve ustu. Tam da dusundugum gibi. Kristal cocuklardan onceki son jenerasyon. Gelecekteki mentor koclarimiz
Gulsem mi aglasam mi : D
Başka bir gezegendeydim. Mavi renkli uzun boylu galaktik insan ırkındaydım. Her şeyin güzel olduğu bir yer. Başka bi boyut. Işık varlıkları ile...
Of ? Başka bi başlıkta açarım neler gördüğümü.Çünkü öyle bir tarif yapmışsın ki, sanki maditasyon yaparken televizyonda Avatar filmi varmış :