"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

fekacin mehmet daveti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cini olanlar denesin 2x puan kazanır.

Şakayı boşveriyimde harbiden çağıran olursa teknoloji sorun farklı şeyler sorun böyle çağırma şeyleri deneyen bana yazsın

Arapça bir sözcük bilmemem haliyle doğal.
Benim tek istediğim doğu üstü bir tecrübe edinmek.
Davet olur demon olur. vs.
sadece yaşamak istiyorum .

Geceleri ayna karşısına geçip ne kadar cin varsa ana avrat düz gidiyorum ama gelen yok.
Ne kadar istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Gerçekten kaç yaşındasın? 5 - 7? Karşında bir varlık görmek Marvel filmi izlemek gibi bir durum olduğunu mu zannediyorsun? Her şeyden önce göreceğin varlığın senin algında nasıl bir tasvir de yansıyacağını biliyor musun? Muhtemelen "Cin" kelimesinin gerçek anlamını bile bilmeyen buradaki yüzlerce kullanıcılardan birisin. Daha kelimenin halis anlamını bilmeden aklının alamayacağı varlıklara senin söyleyeceğin 3 - 5 "hakaret" ki bu kelime de insan türetimi olduğu için diğer varlıkların kendilerinin algılarında muhtemelen hiç bir anlamı ve ifade ettiği bir değeri yok. Ki iyi ki de yok, değil sadece kendi başına neler geleceği belki senin bağnaz ve cahilliğinden dolayı konuya hiç bir bağı olmayan sırf kan bağın olduğu için başına belalar gelebilecek diğer insanlar var. Kalkmış süfli hevesler ile 3 yaşında ki çocuk şımarıklığı ile ben de istiyorum ben de istiyorum diyorsun. Şahsen görmüş ve deneyimlemiş biri olarak bir dost tavsiyesi ile seni uyarıyorum. Kaşınma!

Geri