evet arkadaşlar özelime gelen sorular ve cevap istemleri doğrultusunda yazıyorum...
fekacin mahmet varlığı tam olarak çözülmememiş bir varlıktır yani cin padişahı diyen ve suryanice ALLAH a övgüler içeren bir okuma diyen var ben onda bunda değilim okumayı incelerseniz bir çok yerinde
ya allah ya allah ya allah şeklinde geçiyor benim okuduklarım ve bunu deneyen kişilerden şu şekilde anektodlar vereceğim size...
bir bayan yazmış 3 yıl tek okuma yapmadım sonra elime ne gelirse okudum muhabbet celp o bu su sonra fekacin mahmet okumasını yaptım eşim döndü...
bir bayan yazmış okudum aylardır aramayan eşim su kadar gun okudum aradı vs vs
ben daha farklı amaçlar için hali hazırda okumalarım olduğu için bu okumayı yapmadım ama yaşayan kişiler şu şekilde açıklamışlar
okuma sırasında illa ki tutsu yada buhura gerek yok ama dileyen cavi , ak gunluk , öd ağacı tütsülerini karıstırarak ya da sadece ak gunluk ile okuma yapabilir...
okuma sayıları nedir peki ?
celp muhabbet yada eşim sevgilim donsun sevsin gibi bir niyet ile okuyorsanız okumayı dikkatli inceleyin bir satırda
fülani var o kısma ilk olarak adınızı sonra dileğinizi söyleyiyp devam ediyorsunuz fülani soylenmeyecek...okuma sayısı 41 kez ...
41 kez bu amaç için okuyan kişiler yazılanlara gore 3. günden sonra güzel bir ruya goruyorlar amaçları doğrultusunda ama burda bırakırsanız olmaz devam edilecek en az 7 - 14 gün okuma hızınıza gore bir saati gecebiliyor...
diğer okuma sayıları ise iş görüşmesi yada amacınıza gore gunde sabah aksam 7 kez okunabilir ...soruları olacaklar ilk once yazıyı okur sonra sorarlar ise bilgim dahilinde yardımcı olmaya cabalarım
sayın volvo,sizi kırmak değil amacım ama sıkıldım yani....bir türlü sonuca gelince yaşananlar dışında herşeyi anlattınız...
flood olacak pardon ama sevgili elinsa sorularınızı cevapladım umarım kafanızda soru işareti kalmamıştır