blcknghtmr
Kayıtlı Üye
emredersin.
Emirmi varmış burda

emredersin.
Senin mantığınla hiçbir işe girişmeyelim be kardeş.hicbir usta asci iyi orjinal bir yemegin tarifini diger asciya vermez versede eksik yanlis verir,ayni sekilde hicbir buyucu tarih boyunca gercek bir buyu tarifini baska bir buyucuye ogretmemistir ,piyasada dolasanlarin cogu eksik veya yanlisttir,hakiki eksiksiz olanlar az bir kimsenin bilgisindedir,...yanlis bir yemek tarifi diger ascinin az bir zamanindan etinden unundan vs eder ama yanlis buyu insani dunyasinin ve ahretinin tamamindan eder.yanlis bir buyu veya demon cagirma icin nelerden olacaginizi dusunun oyle hareket edin ,,cok daha etkili allahin onerdigi dua ya yonelin.allaha emanet olun,.
kardas benim mantigim sana uymaz sen kendi yoluna git benim yoluma cikma,bir daha uyarmamSenin mantığınla hiçbir işe girişmeyelim be kardeş.
Boşver bu işleri her yönteme açığız![]()
kusura bakma ben senin gibi sosyetede yetismedim,universiteye gidemedim.boyle idare et lutfen.Volvo isimli üye bir çok yazım yanlışı yapmış lütfen kelimeleri düzgün kullanın.....
onlardan dost edindim dusman edindim ,neticede hepsinin korktugu ve icin icin af bekledigi allah,benim hayatimin cahilik donemi dedigim bunalim dolu gunleri allah yardim etdi bir defter buldum ve hayatim degistti,o defterden sonra param yoktu cok param oldu kiz arkadasim yokttu en guzeli oldu arabam yokttu son modeli oldu,ayrintilari allah rizasi icin muhtesem sir da paylasttim okuyun hayatinizda allahin musadesiyle nasil olumlu gelisecek gorun,amacim allahin rizasini kazanmak o da yaratilani sevmek ve korumak dan geciyor,allaha emanet olun@volvo, dostum forumdan yazılarını takip ettiğim tek yazarsın.
Bu konuda deneyimlerini yazarsan daha güzel olur. Bunalımlı zamanlarımda çağırdım demişsin, peki ne oldu? Yani anlaşılan o ki bişeyler gelmiş.. Ama ne sonuç aldın zarar mı verdiler, yarar mı verdiler neler oldu, bunları yazabilirmisin çok özel değilse senin için.
allah razi olsun inanki nefsime yenilip aradiginiz bu dememek gunaha girmemek icin kendimi zor tutuyorum ,allahim insanlar icin iyi dogru varken eskiden tanidiklarima goturen yontemlere yonlendirip gunaha girmemek icin kendimi zor tutuyorum,seytan o kadar yakinki onu isteyenler cahilliklerinden tanimadiklari icin cahil cesaretinden istiyorlar..inanin o merak ettiginiz varliklar allahdan nasil korkuyorlar anlatamam.allaha emanet olun.@volvo, dostum forumdan yazılarını takip ettiğim tek yazarsın.
Bu konuda deneyimlerini yazarsan daha güzel olur. Bunalımlı zamanlarımda çağırdım demişsin, peki ne oldu? Yani anlaşılan o ki bişeyler gelmiş.. Ama ne sonuç aldın zarar mı verdiler, yarar mı verdiler neler oldu, bunları yazabilirmisin çok özel değilse senin için.
allah razi olsun kardesim uyar allah rizasi icin cahil cesareti olan insanlari .kimse sebeb olmasin bir baskasinin dunyasini ve ahretini kaybetmeye.anlat kardesim allah rizasi icin anlat,ben anlatamiyorum korkudan sen anlat.ARKADAŞLAR BEN DENEDİM ve arkadaşımızın dediği gibi oldu uzun bir süre bunula uğraşmak zorunda kaldım çok sıkıntılı günlerdi ikinci günde musallat oldular gerçekten yapana ALLAH yardımcısı olsun
sagol,allah razi olsunYazmayın .
ARKADAŞLAR BEN DENEDİM ve arkadaşımızın dediği gibi oldu uzun bir süre bunula uğraşmak zorunda kaldım çok sıkıntılı günlerdi ikinci günde musallat oldular gerçekten yapana ALLAH yardımcısı olsun
Konu başlığını açıp sonra da yapmayın demek ne kadar mantıklıdır? Mesela ben "fekacin mehmet" diye bir şey bilmiyordum, uygulamayı siz vermeseniz de sayenizde öğrenmiş oldum. Eksik veya tam yüzlerce majikal uygulamayla ilgili bilgi verildi bu sitede. Uygulamayı paylaşır altına "tehlikelidir" notunu düşersiniz, yapan yapar yapmayan yapmaz. Yok bunu yeterli görmüyorsanız hiç açmazsınız böyle bir başlık, haberi olmayan da habersiz kalmaya devam eder.
Büyüye bu kadar karşıysanız böyle sitelere üye olmayın, tıklanma sayısını artırmayın. Arama motorları rağbet göstermesin ve daha az insan bu tip sitelere ulaşsın. İlgilenenler de yorum kirliliğinden kurtulsun. Çünkü artık Mabet'te bilgiden çok yorum içerikli mesajlara rastlıyorum. Kimsenin vicdani fikrini merak etmediğim için de bunları okumaktan sıkılıyorum.