canmert196
Kayıtlı Üye
duada enerji aranir fakat bu dua degildir buyudur burada o sozcuklere sizin kattiginiz enerji onemlidir cunku olmasini saglayan odur
bu duayı ıstediğiniz yerden araştırın ben sadece paylaştım yapıp yapmamak size kalmıştır ama duayı lütfedip okursanız içinde kaç tane allah yazısı geçiyor görürsünüz evet şurda haklısınız bu bir davet hadim hüddam daveti ve hadim nedir hüddam nedir araştırın benim söyleyecek sözüm yok illa yapında diyemem okunacak duada ne enerjısı ararsınız bilmem herkes kendinden sorumludur ben yaptım korkmuyorumda her istediğimde oldu içinizde çok ferahlıyor okuyunca ben fikrimi paylaştım burda araştırıp okumasıda size kalmış
diyip eksik olan kısımı söylemeden bırakıyor.Bu konu daha önce bir çok kez paylaşıldı. Bu haliyle sonuç vermeyecek.
Yapılsın diye değilse bana başlığı yada konunun içeriğindeki çelişkiyi açıklar mısınız?eksik ile hatalı aynı şeyler değildir.bu bir büyüdür ama ısrarla konuyu açan kişi duadır diyor.hiçbir dua bize her istediğimizi vermez başlıkta tam tersi...falan filan öyle işte.daha bir ton hata söyleyebilirim ama bu kadarı yeter.unutmadan kararlılıkta bir enerji yönlendirmesidir.
hala dua diyor!hecelememi ister misin?bu bir bü-yü-dür.allah isimleriylede büyü yapılabiliyor ne diyorsun sen?allah geçiyormuş zararsızmış bu ne cahillik.hadimide hüddamıda senin kadar(belkide)senden çok biliyorum...sen büyü neye denir bilmiyorsun ve insanlara dua adı altında büyü öğretiyorsun günah değil mi?!içinde allah geçiyor diye kesin dua olmalı değil mi?her istediğimizi veriyormuş ben ölümsüz olmak istiyorum okudum vermedi?birde arapçasını ne yapacaksın demişsin neden sen ezanı türkçe,sureleri türkçe okumuyorsun?çünkü arapça okuyarak ses titreşimi ile enerji oluşturup,yönlendiriyorsun.büyünün(sana göre dua)aslı neyse öyle okunmak zo-run-da-dır...