"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

evrenler varlıklar gezegenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tozasor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tozasor

Banlı Kullanıcı
öncelikle her şey allah izin verdiği sürece olur diyerek konuya giriş yapayım bir sorum var

evrenlerin ve varlıkların çokluğunu biliyoruz peki bu gezegenlerde ki varlıkları insanlar yönetebilir mi bunu yapanlar var mı ? allahın izni süresince

bu soruyu soruyorum çünkü rüyamda farklı bir olay yaşadım her zaman ki gibi

Rüyanın ne olduğunu bilmiyorum da İslami bir bakış açısıyla yorum yapmak istiyorum Allah insanları ve cinleri kulluk etmeleri için yarattığını belirtmiştir.(Zariyat:56).Kuran seçim yapma şansı olan insanlar ve cinler dışında başka bir varlıktan söz etmiyor.Bu yüzden uzaylı veya başka gezegenlerdeki canlılar olduğunu düşünmüyorum.Bu evrende seçim şansı olan yönetebilen varlıklar bellidir diye düşünüyorum.

bedri ruhselman insan ve kainat kitabında başka gezegende ki varlıkların değil de yüksek varlıkların insanı yönettiğinden bahseder.

Kudsi bir hadis'de şöyle der;

Ey ademoğlu; Ben Allah'ım, benden başka ilah yoktur. Ben birşeye ol demeyi istersem o olur. Sen de bana itaat edersen sana istediğini yapabilecek kuvveti veririm.

(Abdulkadir Geylani hazretlerinin bir makalesinden alıntıdır.)

Ayrıca "bütün alemlere halife (lider)" olarak yaratıldığımız ve bütün canlıların emrimize verildiği gerçektir. Bu liderliği yine Allah'ın izni dahilinde yapabiliriz.

öncelikle her şey allah izin verdiği sürece olur diyerek konuya giriş yapayım bir sorum var

evrenlerin ve varlıkların çokluğunu biliyoruz peki bu gezegenlerde ki varlıkları insanlar yönetebilir mi bunu yapanlar var mı ? allahın izni süresince

bu soruyu soruyorum çünkü rüyamda farklı bir olay yaşadım her zaman ki gibi
Neden olmasınki:oluyorsa zaten tanrının izniyle oluyor:şöyle düşünecek olursak nasılki bazı meleklerin bazı görevleri varsa hiyerarşik olarak yönetici durumunda olan bedenli veya sprütüel bedenli görevlilerde olabilir:
rüyanı merak ettim doğrusu keşke paylaşsaymışın

astrofizik dünyası bugün bizimki gibi milyarlarca galaksi, her birinde milyonlarca yıldız ve sayısı belirsiz daha bir sürü evren olduğunun teorileriyle yankılanıyor.Burda hala bu büyük boşlukta yalnız olabileceğimizi düşünenler var.Nerde yaşadığını biliyo musun sen ??????

Haktan Aktaş diye biri var bu konularda fenomen olan. Onların verilerine göre insan üstü varlıklar bunlar teknoloji olarak zaten. Ve bazılarının pisişik yetenekleride varmış anladıgım kadarıyla zihin okuma falan gibi.. Ben onların yalancısıyım..

Geri