Kötü hissetmenize üzüldüm Sayın Cibabu. Demekki enerji herkeste farklı etki yapabiliyor. Mesela sizde hüzün duygusu uyandırmışken bende mutluluk duygusu uyandırdı. Hatta hiçbir şey yokken kahkahalarla gülüyorum. Öyle bir enerji.Benim çalışmam yarım saat sürdü.Çalışma da pek fazla birşey hissetmedim.Çalışma sırasında çok üşüdüm hatta çalışma bittikten sonra bile bir saate yakın üşümem geçmedi.Çalışma sırasında sürekli ürperdim ve bolca esnedim hatta esnemekten gözümden yaşlar geldi.Birde garip bir hüzün duygusu hissettim hatta bu duygu zikrederken bile ses tonuma işledi.Ve dün gece çok kötü bir uyku uyudum epeydir bu kadar kötü uyumamıştım![]()
Kötü hissetmenize üzüldüm Sayın Cibabu. Demekki enerji herkeste farklı etki yapabiliyor. Mesela sizde hüzün duygusu uyandırmışken bende mutluluk duygusu uyandırdı. Hatta hiçbir şey yokken kahkahalarla gülüyorum. Öyle bir enerji.Umarım sizde iyi hissedersiniz.
Sanırım eskilerden takıldığım o kadar çok şey var ki çalışmam pek iyi geçmediŞaka bir yana belki grip olmamın ve dışarıdan gelen seslerin bunda etkisi vardır.Ama eminim ki bir daha ki çalışmam güzel geçecektir
![]()