Demre
Kayıtlı Üye
Bence Allah sizi sevdigi icin boyle dengesiz ve sizin sevginizi haketmeyen bir insandan kurtarmis yol yakinken. Evlilik gerceklesseydi, zaten kisa zamanda gorecektiniz yurumeyecegini ve daha sancili olacakti sizin icin o zaman surec emin olun.. Simdi resmi bag olmadigi icin kolayca siyrilip cikti iliskiden erkek, mesafe de var, ayni catida yasamiyosunuz .. elinizden bisey gelmedi tabi engel olabilmek icin. Evlilik gerceklesmis olsaydi oyle mi.. yok evlilik terapistine gidilsin, yok aileler onarim icin araya girsin, yok bi cocuk yapalim belki kurtulur... ve psikolojik iskenceyle gecen, heba olmus yillarin ardindan size kalan; yerle bir olmus ozguveniniz .. Bir de sunu anlayamiyorum, birini sevmeyi neden onu tum hayatiniz haline getirmek olarak, neden kendinizden vazgecmek olarak algiliyorsunuz? Siz olmazsaniz, siz kendiniz gibi olmazsaniz adamlar neyi sevsinler? Kimi sevsinler... birinin her dakika mıç mıç kendini bana hatirlatmasi, ilani ask etmesi, surekli ayni frekansta olmayi beklemesi kadar insani boğan bi taciz sekli olamaz diye dusunuyorum sahsen. Belki de adam asiri ilgiden sıkılmıstır ve 6 yil gercekten de fazlasiyla yeterli bi sure bi iliskiden sıkılmak icin. Tabi ki benim bahsettigim sagliksiz bi iliski.. yukarida tarif ettigim gibi yani.. Kisacasi, yerinizde olsam sorgulamayi, anlamaya calismayi, suclu aramayi birakirdim bir an once ve ayni kader motifini yasamamak icin ne dersler cikarmaliyim bu iliskiden onun muhasebesini yapardim mesela. Kalbiniz sizinleyse, yine seveceksiniz cunku.. Ama kimi nasil seveceginizi ogrenmediginiz surece ayni kader örgüsunu tekrar tekrar yasayacaksiniz bu garanti.. Ha bir sey daha, 6 yilin sonunda adam terkediyor, umuru da degil ve siz hala asigim seviyorum mu diyosunuz? Pes! Aşiri Hırs ve egonuz olmasin o duygular.. bence icinize bi daha bakin, muhtemelen karistiriyorsunuz.Güzel yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederimİnsan bazen O kadar çaresiz ve yalnız hissediyor ki ne yapacagını bilmiyor iyi mi kötü mü sonradan anlıyor.. Yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum psikiyatristle görüşmeyi düşünüyorum bu süreçte. Hayatıma odaklanmaya çalışıyorum üniversite son sınıfa geçtim bölüm birincisiydim derslerime odaklanmazsam iyi bir derece ile bitiremeyeceğim hayallerim çöp olacak bu beni çok uzuyor. Birde sosyal medyadan bakıyorum profiline o kadar mutlu ki hiç üzülmemiş peki benim ümitlerim, hayallerim ne olacak bir insana Ümit verip yarı yolda bırakmak çok acımasız Allah’a havale ediyorum..