Merhaba, siteyi bir suredir takip ediyorum bende bir konu hakkında danışmak istedim. 6 yıl süren rüyalar gibi yaşadığım karşılıklı çok mutlu olduğumuz bir iliskim vardı. Evlilik planlarımız olduğu için para biriktirmesi gerekiyordu ancak Ankara’da yaşam sartlari nedeniyle zorlanıyordu bu sebeple beraber sark görevine gitmesinin geleceğimiz için en doğrusu olduğuna karar verdik. Onu 3 yıl görememe pahasına bu fikrini destekledim. Onu hayatimın merkezine koymuştum yeri geldiğinde kendi ailemle vakit geçirmeyip onunla vakit geçiriyordum. Hayatımı onun etrafına kurmuştum. 1 yıldır sark görevinde kendisi. 5-6 aydir eski sevgilimin benden yavaş yavaş soğumaya başladığını hissettim ama aramızdaki bağ hala çok kuvvetliydi onunla zaman su gibi akıp geçiyor hatta aynı anda aynı seyleri düşünüyorduk ruh ikizim olduğunu düşünüyordum hala öyle hissediyorum. Bu arada 6 ay önce bir tartışmamiz oldu ben aynı donemde kpss hazırlanıyordum çok yorgun oluyordum müsait olduğumda onu aradığımda o pubg isimli bir oyun var deli gibi onu oynuyordu benimle hiç konuşmak istemiyordu bende en sonunda bu duruma dayanamadım ve söyledim fakat beni hiç dinleme benden ayrıldı.1 hafta boyunca hatasını anlayı aramasını bekledim. Aramayınca ben onu arayıp iliskimizi kurtarmak için onunla konuşmak istedim, ben ona yalvarıp yakarırken, o Soğuk bir şekilde cevap verip olmaz dedi. Ertesi gün annem benim o halimi görüp aradı o konuşurken ben duygu patlaması yaşayıp arkada çığlık çığlığa ağladım ancak o bu haykırışlarımı duyup sadece beni anneme şikayet etmeye devam etti. Ben yine 1 hafta boyunca resmen baygın bir şekilde onu bekledim. Dayanamayıp o dönmeyince bende görev yaptığı yere gittim kendisi Şırnak’ta görev yapıyor. Oraya gittiğimde kapıyı açtığı anda bene hiçbir şey olmamış gibi sarıldı ve içeri davet etti. Bu sorunlarımızı konuştuk ve yeniden iliskimize devam etmeye karar verdik. Sorunlarımızı konuşurken dikkatimi çeken şey bana “ eğer gelmeseydin seni aramayacaktım ve iliskimiz bitecekti “ dedi. Cizre’de 1 hafta onunla beraber kaldım ve çok güzel vakit geçirdik. Başka bir önemli olayda 3 yaşındaki kopegimizin benim Cizre’den dönüş günümde ölü bulmamız. Benim geleceğim gün sabah kopegimizi yılan sokmus bir halde ölüsünü bulduk bebeklikten itibaren biz büyütmüştük evladımız gibiydi. Geri geldiğimde iliskimiz yine eskisi gibi devam etti. Fakat 3 ay önce bana yalan söylediğini gördüm ve iliskimi bitirdim. Beni kaybetmekten korkan, beni çok seven insan karşımda sanki yok olmuştu onun yerine umursamaz beni kaybetmekten zerre korkmayan bana kırıcı konuşan biri geldi. Bir insan nasıl bu kadar değişebilir cidden inanamiyordum. Ayrıldıktan sonra benimle asla iletisim kurmadı o kadar kötü zamanlar geçirdim ki hala geçiriyorum onu aklımdan asla atamıyorum bir dakika bile onu düşünmekten kendimi alamıyorum sanki üzerimde büyü var gibi ama eski sevgilime de büyü yapıldığını düşünüyordum. Bu 3 ay içerisinde tanıdık biri vasıtasıyla bir hocayla görüşme fırsatım oldu bana kısmet bağlama, domuz büyüsü yapıldığını söyledi bir muska yazdı ve eski sevgilimin de benim için hayırlı olmadığını söyledi. Ama benim icim yine rahatlamadı asla aklımdan çıkmıyordu geceleri uyuyamıyordum hala öyleyim hayatım kaymış gibi aynı. Daha sonra bir büyücü sıfatlı insanla görüştüm, eski sevgilimin hayırlı olduğunu beni hala sevdiğini ama onun üzerinde birkaç dua olduğunu söyledi bu arada eski sevgilimin ailesi büyüyle birkaç kere uğraşmış insanlar. Görüşmemiz sonucu geri döndürme ve sıcaklık buyusu yaptığını söyledi ben kursun eritip Dut ağacının altına gömdüm kursunun üzerinde dualar yazıyordu. eski sevgilimin resmini yakıp küllerinide Gül ağacının üzerine döktüm. Ayrıca bir muska yazdı onu da ceviz kabuğuna sarıp gömdüm. Bunun ise yarayacağını söyledi. Bu arada medyum bu muskalari gözümüzün önünde yazdı arada suya bakıp kendi kendine her kelimesinin arasına "vella bila" ekleyerek konuşuyordu. Ben yaklaşık 2 ay daha bekledim ama hiçbir sonuç yoktu. Daha sonra benim ailemden birisi eski sevgilimle iletişime geçtiğinde eski sevgilim aile bireyimle çok güzel konuştu ben hala onu seviyordum dedi fakat 2 saat sonra mesaj atıp onu benim yanıma gönderme benim için bitti artık beni rahatsız etmeyin şeklinde nefret dolu bir mesaj göndermiş. İnanamadim telefonda çok iyi konuşan birisi noldu da böyle söyledi. Beni bu kadar severken bir anda sevgisi nefrete dönüşmüş yaptırdığım büyü ters etki etmiş olabilir mi ? Bu arada ayrıldığımız donemde onun sosyal medya üzerinde yaptığı çoğu hareketin altında yatan sebepleri doğru tahmin edebildiğimi gördüm sanki hala aramızdaki bağ çok kuvvetli ve kopmuyor gibi. Benim hayatım çok kötü gidiyor tüm şansım oydu sanki hiçbir seye odaklanamiyorum her gün rüyamda onu görüyorum sürekli onu düşünüyorum kafayi yemek üzereyim artık her yolu denedim aklımdan asla çıkmıyor sanki benim bir parçam yokmuş gibi hissediyorum o gelince tamamlanacakmışım hayatım yoluna girecekmiş gibi düşünüyorum. Sanki ruhumun yarısı kopmuş , fikirleriniz benim için çok değerli lütfen bana bir yol gösterin