Enerji vampiri etkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Enerji vampirleri kendilerine değil, bize hizmet etmeli ler.

Kendi merkezimizde kalmakta zorlandığımızı, kendi enerji kanallarımızın tamir ve bakımını yapmamız gerektiğini, kendi enerji sermayemizi sürekli arttırarak büyümemiz gerektiğini, aksi taktirde etraftaki istilacı enerji merkezlerinin yörüngesine istemsizce çekilmek zorunda kalacağımızı ve malesef bu vakumun etkisi ile başkalarının hayatının figüranı haline gelerek onlara hizmet etmek zorunda kalacağımızı bize hatırlatır lar. Kendi enerjisini bütünün hayrına doğru bir şekilde kullanmayı öğrenemeyenin tüm kaynaklarını, onu yutan ve bütünle hiç bir işi olamayan kaçak enerjiler otomatik olarak kullanmaya başlarlar. Bu, doğal bir akış halinde olur. Yıldırım gibi bir yerden bir yere sürekli akmaya başlar.

Enerjinize sahip çıkın. Enerjiniz düşebilir. Ama kolayca ve tek bir telkin ile yeniden yükselebileceğini bilin. Düşük enerjide uzun süre kalmayın. Yoksa beyinde yeni yeni networkler oluşur. Enerjisini yükseltemediğiniz hiç kimse ile uzun süreli bağ kurmayın.

Son düzenleme:
Bir enerji vampiridir gidiyor mabette.Millet napsin insanların pis enerjilerini.Saçmaliktan başka bir şey değil.
Kainat a başka enerji yok sanki insanların enerjilerine muhtaç insanlar.😂😂
Enerji çeken insanlar aslında içinde gizli kıskançlık gizli haset yatan insanlar.😉

Enerji çeken insanlar aslında içinde gizli kıskançlık gizli haset yatan insanlar.😉

Vallahi doğru 😀
Felak ve nas bile kişinin kendine okunuyor temelde.

Haset ettiği zaman hased edenin şerrinden Sana sığınırım diyor. İşte o haset edenin şerri temelde Kendi nefsimizin hasedi. Bize çoğu zaman dışarıdaki hased değil kendi hasedimiz balyozu indiriyor. Çünkü enerjimizi Kendi hasedimiz kesiyor. Biz de sanıyoruz ki bizi kıskanıyorlar, üstümüzde goz var sanıyoruz. Kendi gözümüz o çoğu zaman.

Ayette Bana hased edenlerin şerri demiyor, hased ettiği zaman hased edenin şerrinden diyor. Yani bensem Ben, sensen Sen. Ucunu açık bırakıyor. Başka bir ayette de Allah kişinin nefsini kişiden ayrı tutuyor. Yani kişinin nefsini kişinin karşısına alıyor.

Yani Felak ve nas bile aslında evvela kabulde zorlandigimiz Kendi Oz kiskancligimizla ilgili. Once nefsimizin kendimizden daha üstün enerji yayan insanlara karşı kapanma ve kıskanma damarinin farkında olmamız lazım. Çünkü kerkes kendin kiskanildigini iddia ediyor. Ama kendi kislancliklarini itiraf eden hiç görmedim ben.

Bir enerji vampiridir gidiyor mabette.Millet napsin insanların pis enerjilerini.Saçmaliktan başka bir şey değil.
Kainat a başka enerji yok sanki insanların enerjilerine muhtaç insanlar.😂😂
Birlikte çalıştıkları varlıkları besliyorlar. Negatif varlıklar insanların enerjisini çalıyor.

İşin gücün kelime oyunu Akıl oyunu yapmak.
İnsanlari dalgaya alarak aşağı çekmek.
Tanıdığım insanları kıskanmiyorum haset etmiyorum elhamdülillah. Başarılı insanlara imreniyorum.Tanimadiğim insanı niye kiskanayim haset edeyim.Herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz.Ayna olmak insanlara böyle birşey galiba.

Senle konuştum zamanlar biri ifrit ile bakım açıyor.Başka bir kaynak da teyit aldım.
Ya senden geliyor.Ya da bir arkadaşindan.
Ama muhtemelen senden.

Senle konuştum zamanlar biri ifrit ile bakım açıyor.Başka bir kaynak da teyit aldım.
Ya senden geliyor.Ya da bir arkadaşindan.
Ama muhtemelen senden.
O kadar bakım açsam falcılara niye para dökeyim. Artı öyle bir ifritle çalışsam önce bana yıllardır kara büyü yapan sapkının hesabını keserdim.
Ne bakımı açıyormuş ne öğrenmeye çalışıyor sence..

Geri