lunar_essence
Kayıtlı Üye
şimdi nasılsınız?Tam kesildi mi bilmiyorum emin değilim ama daha önceki gibi yoğun bi yaşam enerjisi hissetmedim. Kesilmedi mi demek oluyor bu
şimdi nasılsınız?Tam kesildi mi bilmiyorum emin değilim ama daha önceki gibi yoğun bi yaşam enerjisi hissetmedim. Kesilmedi mi demek oluyor bu
Belki de blokaj kendi içinizde olabilir mi? Kısa sürdüğünü iddia etmişsiniz, belki de o an bilinciniz kendinden geçti ve geri geldiğinde blokajı da getirmiş olabilir.Birkaç sene bi enerji vampiriyle aynı ortamda kaldım. Uzun zamandır bu kişiden uzak olmama rağmen hala yaşam enerjimi hissedemiyorum. Eterik bağ ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bağ kesme meditasyonlarında imajinasyonum çok güçlü olmadığı için 1 tanesi hariç verim alamadım. O işe yarayan bir tanesinde ise bi anda tüm yaşam enerjim bana akmaya başladı. Taç çakramdan aşağıya akan huzur ve rahatlık beni çok iyi hissettirdi fakat bu kısa sürdü, birkaç dakika sonra eskiye döndü. İşe yarayan bu meditasyonu sürekli denesem de sonra fayda alamadım, en son daha somut olması için bu kişinin resmiyle kendi arama ip bağlayıp kestim. İpi ve resmi yaktım. Ama hala değişen bir şey yok. Yakın zamanda bioenerji uyumlaması almayı planlıyorum, uyumlama bu bağı keser mi yoksa uyumlamadan önce mi kesmeliyim ve nasıl tamamen kesebilirim yardım edebilirseniz sevinirim.
Öyle olsa şuanda tekrar gelirdi yani verdiğim yöntemlerle çözülücek bir sorun varmış , vampirizmBelki de blokaj kendi içinizde olabilir mi? Kısa sürdüğünü iddia etmişsiniz, belki de o an bilinciniz kendinden geçti ve geri geldiğinde blokajı da getirmiş olabilir.
Büyük ihtimalle o bağı karşı taraf değil siz olysturuyorsunuz, nefret pişmanlık öfke hepsi o bağı güçlendirir. Öncelikle karşı tarafı serbest bırakacaksınız. Kimisi buna affetme der, kimisi hayat dersini alma der. Adının önemi yok. Karşı tarafı serbest bırakmadan unutmadan duyguları bitirmeden yapılan ritüeller anlık işe yarar. Sonra o bağı tekrar kurarsınız. Karşı taraf değil kendiniz ile ilgili birşey yapin.Birkaç sene bi enerji vampiriyle aynı ortamda kaldım. Uzun zamandır bu kişiden uzak olmama rağmen hala yaşam enerjimi hissedemiyorum. Eterik bağ ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bağ kesme meditasyonlarında imajinasyonum çok güçlü olmadığı için 1 tanesi hariç verim alamadım. O işe yarayan bir tanesinde ise bi anda tüm yaşam enerjim bana akmaya başladı. Taç çakramdan aşağıya akan huzur ve rahatlık beni çok iyi hissettirdi fakat bu kısa sürdü, birkaç dakika sonra eskiye döndü. İşe yarayan bu meditasyonu sürekli denesem de sonra fayda alamadım, en son daha somut olması için bu kişinin resmiyle kendi arama ip bağlayıp kestim. İpi ve resmi yaktım. Ama hala değişen bir şey yok. Yakın zamanda bioenerji uyumlaması almayı planlıyorum, uyumlama bu bağı keser mi yoksa uyumlamadan önce mi kesmeliyim ve nasıl tamamen kesebilirim yardım edebilirseniz sevinirim.
Zaten halletti büyük ihtimal girmiyor kaç gündürBüyük ihtimalle o bağı karşı taraf değil siz olysturuyorsunuz, nefret pişmanlık öfke hepsi o bağı güçlendirir. Öncelikle karşı tarafı serbest bırakacaksınız. Kimisi buna affetme der, kimisi hayat dersini alma der. Adının önemi yok. Karşı tarafı serbest bırakmadan unutmadan duyguları bitirmeden yapılan ritüeller anlık işe yarar. Sonra o bağı tekrar kurarsınız. Karşı taraf değil kendiniz ile ilgili birşey yapin.
Arkadaşlar farklı açılardan zaten bunu yazmışlar ama bir kez de ben yazayım dedim.
Büyüyle kurulduysa o bağ kopamayabilir.Büyük ihtimalle o bağı karşı taraf değil siz olysturuyorsunuz, nefret pişmanlık öfke hepsi o bağı güçlendirir. Öncelikle karşı tarafı serbest bırakacaksınız. Kimisi buna affetme der, kimisi hayat dersini alma der. Adının önemi yok. Karşı tarafı serbest bırakmadan unutmadan duyguları bitirmeden yapılan ritüeller anlık işe yarar. Sonra o bağı tekrar kurarsınız. Karşı taraf değil kendiniz ile ilgili birşey yapin.
Arkadaşlar farklı açılardan zaten bunu yazmışlar ama bir kez de ben yazayım dedim.
Korumayı yaptıktan sonra saldırgan birde bağ kesilirse birşey kalmazBüyüyle kurulduysa o bağ kopamayabilir.
Kişi kadının sadece enerji vampiri olduğu kısmından haberdar olabilir ama görevli varlık çekiyordur enerjiyi.
Kadın profesyonelse zorKorumayı yaptıktan sonra saldırgan birde bağ kesilirse birşey kalmaz
Büyüyle kurulduysa o bağ kopamayabilir.
Tekrar yaparlar, bazılarının rutini olmuş artıkKoparma büyüsü yapar. Bağlama büyüsünü büyüden sayıyorsun da, koparma büyüsünü mü büyüden saymıyorsun?
Tekrar yaparlar, bazılarının rutini olmuş artık![]()
Banada 1 ay yapıldı en son farkettim bir anki acemiliğime dek geldi, sonra gittim bağı kesip korumayı çaktım fazla koruma yapmamama rağmen bile aurama anca çizik atabildi korumayı genişletmemde yetti ve bu kişi profesyonel değil Allahsız seviyesinde birisi yanlış anlaşılmasın o biçim yaniKadın profesyonelse zor![]()
Saniye acımazlar helede varlıkla çalışıyorlarsa bomba gibiO zaman demek ki ölü taklidi yapmak lazım.Ne demişler dikkat çeken düşman çeker. Ölü taklidi yapmak belki işe yarar, hatta fırsatını bulursan denk getirip 2 de counter atak büyü yaparsın üffff..
Rutini büyü olmuş birisine hiç bir şekilde bulaşmak istemem şahsen, ama rutini büyü olmuş birileri hayatımda aktif rol oynuyormuş gibi de tedbirli ve uyanık olmayı vazife bilmek taraftarıyım. Allah korusun küt diye indiriverirler savunmada eksik yakalandım mı..
Duruma kişiye göre değişir tabi.. bazıları o dilden anlıyor onlar yaranıyor.. dünyada herkese hitap edecek birileri var sonuçta.Allah bağlama yapanlarin da onlara gaz verenlerinde hayatını zehir etsin İnşaallah...
Ama zaten genelde kendi halinde tiplere yapılmıyor bu tür büyüler.. kaşınanı kaşıyorlar.. cinselliği özgürce yaşayan, keyfe keder takılan tipler birçoğu. Bağlama yapanlar da bu ilgiyi kendilerine yönlendirmeye çalışıyorlar bazı nedenlerleBağlama yapın kişi karşı tarafla seks yapmak ister sevmez.İnsanlarin cinselliği yönlendirmekte en büyük günahlar arasında.Ve vebali çok büyük.
Karma ile Karşılığı zaten alır.
Kendi kaderini ve başkasinin kaderini büyüyle kötü bir duruma sokmuş olur.Yani cehennem ehlinin işleri.
Bana sırf birşey gördüğünden uğraşılmıştı gereksiz şekilde yani özel ilgisini çektik diye yani kaşınmaya gerekte yokAma zaten genelde kendi halinde tiplere yapılmıyor bu tür büyüler.. kaşınanı kaşıyorlar.. cinselliği özgürce yaşayan, keyfe keder takılan tipler birçoğu. Bağlama yapanlar da bu ilgiyi kendilerine yönlendirmeye çalışıyorlar bazı nedenlerleHemen hemen hiç kimse şu kasabada çok efendi bir adam varmış ailesiyle mutlu yaşarmış dur şunu ayartalım demiyorlar yani
![]()
Ne görmüş olabilir acabaBana sırf birşey gördüğünden uğraşılmıştı gereksiz şekilde yani özel ilgisini çektik diye yani kaşınmaya gerekte yok![]()