Enerji vampiri etkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birkaç sene bi enerji vampiriyle aynı ortamda kaldım. Uzun zamandır bu kişiden uzak olmama rağmen hala yaşam enerjimi hissedemiyorum. Eterik bağ ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bağ kesme meditasyonlarında imajinasyonum çok güçlü olmadığı için 1 tanesi hariç verim alamadım. O işe yarayan bir tanesinde ise bi anda tüm yaşam enerjim bana akmaya başladı. Taç çakramdan aşağıya akan huzur ve rahatlık beni çok iyi hissettirdi fakat bu kısa sürdü, birkaç dakika sonra eskiye döndü. İşe yarayan bu meditasyonu sürekli denesem de sonra fayda alamadım, en son daha somut olması için bu kişinin resmiyle kendi arama ip bağlayıp kestim. İpi ve resmi yaktım. Ama hala değişen bir şey yok. Yakın zamanda bioenerji uyumlaması almayı planlıyorum, uyumlama bu bağı keser mi yoksa uyumlamadan önce mi kesmeliyim ve nasıl tamamen kesebilirim yardım edebilirseniz sevinirim.
Belki de blokaj kendi içinizde olabilir mi? Kısa sürdüğünü iddia etmişsiniz, belki de o an bilinciniz kendinden geçti ve geri geldiğinde blokajı da getirmiş olabilir.

Tüm manevi sorunlar, evreni temelden anlamlandıramamamızla başlar.

Enerji vampirlerinin işi gücü yok sizden nasıl enerji emebilirler diye geceden plan mı yapıyorlar? Hayır!

Enerji vampirleri, kullanıyor oldukları enerjilerin size ait enerjiler olduklarını biliyorlar mı peki? Hayır!

Şimdi bir saniye.. Burada bir terslik var.. Karşınıza kimi aldığınızı Iyi analiz etmeden hüküm vermeyin!

Bir yetimhanede aynı gün doğan 40 bebekten en çok ağlayanı, ciyak ciyak bağıranı suçlayamazsınız. Ağlamayan bebeğe meme de yok, mama da yok, süt te yok, özel ilgi de yok, hayatın getirdiği hiç bir extra da yoktur.

Şimdi Bazı insanlar, kendi merkezlerindeyken hayatı (hayatın herhangi bir nimetini) diğer insanlardan çok daha yoğun bir şekilde talep edebiliyorlar. Tüm içsel kaynaklarını da buraya akıtabiliyorlar. Psişik algılarindan, rasyonel zihinlerine kadar.. Yaratılış amacımız da zaten bu. Duanız olmasaydı (yaşamı içten içe talep edemeseydiniz) rabbniniz katında hiç bir değeriniz kalmazdı Der ayet. Evren bu talep üzerine çalışıyor. Daha çok isteyene (isteyebilene) daha çok veriliyorken, isteyemeyene de hayat ona göre veriyor. Bağ kesemeyen insanlar genellikle hayatı yaşamaktan çabuk yorulan ve hayatı genel hatları ile özden talep edemeyen kişiler olurlar.

Çünkü, kendi merkezinde kalarak daha çok isteyebilen kişi etraftaki bütün rölantiye giren/girecek enerjileri de kendi enerji merkezine çekip, kendi merkezine göre akmalarını saglayabiliyor. Buna da kazananın gözünden "başardı" kaybedenin gözünden ise "enerjimi çaldı" diyoruz. Halbuki sen sana verilen enerjiye ihanet halinde olduğun için, onu kullanmadığın için, enerjin de rölantiye düştü, rölantiye düştü mü artık sana hizmet etmez. Enerji ruzgarini arkasına alana hizmet eder. Yüksek enerji merkezleri, alçak enerji merkezlerini herzaman yeniden şekillendirir. Ve kendileri için çalışacak hale getirir.

Evrenin temel dinamiklerini öğrenin. Enerjinizi çalan kişiler size bir ders veriyorlar : kendi merkezinde daha çok kal diyorlar size, başkalarının insafına kendini hapsetmemeyi öğren Diyorlar, senden daha çok isteyebilen kişiye aç gözlü demeyi bırak, aza tamah ettiğin için kendi küçük vizyonunu sorgula Diyorlar..

Son düzenleme:
Birkaç sene bi enerji vampiriyle aynı ortamda kaldım. Uzun zamandır bu kişiden uzak olmama rağmen hala yaşam enerjimi hissedemiyorum. Eterik bağ ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bağ kesme meditasyonlarında imajinasyonum çok güçlü olmadığı için 1 tanesi hariç verim alamadım. O işe yarayan bir tanesinde ise bi anda tüm yaşam enerjim bana akmaya başladı. Taç çakramdan aşağıya akan huzur ve rahatlık beni çok iyi hissettirdi fakat bu kısa sürdü, birkaç dakika sonra eskiye döndü. İşe yarayan bu meditasyonu sürekli denesem de sonra fayda alamadım, en son daha somut olması için bu kişinin resmiyle kendi arama ip bağlayıp kestim. İpi ve resmi yaktım. Ama hala değişen bir şey yok. Yakın zamanda bioenerji uyumlaması almayı planlıyorum, uyumlama bu bağı keser mi yoksa uyumlamadan önce mi kesmeliyim ve nasıl tamamen kesebilirim yardım edebilirseniz sevinirim.
Büyük ihtimalle o bağı karşı taraf değil siz olysturuyorsunuz, nefret pişmanlık öfke hepsi o bağı güçlendirir. Öncelikle karşı tarafı serbest bırakacaksınız. Kimisi buna affetme der, kimisi hayat dersini alma der. Adının önemi yok. Karşı tarafı serbest bırakmadan unutmadan duyguları bitirmeden yapılan ritüeller anlık işe yarar. Sonra o bağı tekrar kurarsınız. Karşı taraf değil kendiniz ile ilgili birşey yapin.
Arkadaşlar farklı açılardan zaten bunu yazmışlar ama bir kez de ben yazayım dedim.

Büyük ihtimalle o bağı karşı taraf değil siz olysturuyorsunuz, nefret pişmanlık öfke hepsi o bağı güçlendirir. Öncelikle karşı tarafı serbest bırakacaksınız. Kimisi buna affetme der, kimisi hayat dersini alma der. Adının önemi yok. Karşı tarafı serbest bırakmadan unutmadan duyguları bitirmeden yapılan ritüeller anlık işe yarar. Sonra o bağı tekrar kurarsınız. Karşı taraf değil kendiniz ile ilgili birşey yapin.
Arkadaşlar farklı açılardan zaten bunu yazmışlar ama bir kez de ben yazayım dedim.
Zaten halletti büyük ihtimal girmiyor kaç gündür

Büyüyle kurulduysa o bağ kopamayabilir.
Kişi kadının sadece enerji vampiri olduğu kısmından haberdar olabilir ama görevli varlık çekiyordur enerjiyi.

Tekrar yaparlar, bazılarının rutini olmuş artık 🤩

O zaman demek ki ölü taklidi yapmak lazım. 😀 Ne demişler dikkat çeken düşman çeker. Ölü taklidi yapmak belki işe yarar, hatta fırsatını bulursan denk getirip 2 de counter atak büyü yaparsın üffff..

Rutini büyü olmuş birisine hiç bir şekilde bulaşmak istemem şahsen, ama rutini büyü olmuş birileri hayatımda aktif rol oynuyormuş gibi de tedbirli ve uyanık olmayı vazife bilmek taraftarıyım. Allah korusun küt diye indiriverirler savunmada eksik yakalandım mı..

Kadın profesyonelse zor :oops:
Banada 1 ay yapıldı en son farkettim bir anki acemiliğime dek geldi, sonra gittim bağı kesip korumayı çaktım fazla koruma yapmamama rağmen bile aurama anca çizik atabildi korumayı genişletmemde yetti ve bu kişi profesyonel değil Allahsız seviyesinde birisi yanlış anlaşılmasın o biçim yani 🤗

O zaman demek ki ölü taklidi yapmak lazım. 😀 Ne demişler dikkat çeken düşman çeker. Ölü taklidi yapmak belki işe yarar, hatta fırsatını bulursan denk getirip 2 de counter atak büyü yaparsın üffff..

Rutini büyü olmuş birisine hiç bir şekilde bulaşmak istemem şahsen, ama rutini büyü olmuş birileri hayatımda aktif rol oynuyormuş gibi de tedbirli ve uyanık olmayı vazife bilmek taraftarıyım. Allah korusun küt diye indiriverirler savunmada eksik yakalandım mı..
Saniye acımazlar helede varlıkla çalışıyorlarsa bomba gibi

Bağlama yapın kişi karşı tarafla seks yapmak ister sevmez.İnsanlarin cinselliği yönlendirmekte en büyük günahlar arasında.Ve vebali çok büyük.
Karma ile Karşılığı zaten alır.
Kendi kaderini ve başkasinin kaderini büyüyle kötü bir duruma sokmuş olur.Yani cehennem ehlinin işleri.

Bağlama yapın kişi karşı tarafla seks yapmak ister sevmez.İnsanlarin cinselliği yönlendirmekte en büyük günahlar arasında.Ve vebali çok büyük.
Karma ile Karşılığı zaten alır.
Kendi kaderini ve başkasinin kaderini büyüyle kötü bir duruma sokmuş olur.Yani cehennem ehlinin işleri.
Ama zaten genelde kendi halinde tiplere yapılmıyor bu tür büyüler.. kaşınanı kaşıyorlar.. cinselliği özgürce yaşayan, keyfe keder takılan tipler birçoğu. Bağlama yapanlar da bu ilgiyi kendilerine yönlendirmeye çalışıyorlar bazı nedenlerle 🤩 Hemen hemen hiç kimse şu kasabada çok efendi bir adam varmış ailesiyle mutlu yaşarmış dur şunu ayartalım demiyorlar yani 😊

Ama zaten genelde kendi halinde tiplere yapılmıyor bu tür büyüler.. kaşınanı kaşıyorlar.. cinselliği özgürce yaşayan, keyfe keder takılan tipler birçoğu. Bağlama yapanlar da bu ilgiyi kendilerine yönlendirmeye çalışıyorlar bazı nedenlerle 🤩 Hemen hemen hiç kimse şu kasabada çok efendi bir adam varmış ailesiyle mutlu yaşarmış dur şunu ayartalım demiyorlar yani 😊
Bana sırf birşey gördüğünden uğraşılmıştı gereksiz şekilde yani özel ilgisini çektik diye yani kaşınmaya gerekte yok 🤗

Bana sırf birşey gördüğünden uğraşılmıştı gereksiz şekilde yani özel ilgisini çektik diye yani kaşınmaya gerekte yok 🤗
Ne görmüş olabilir acaba 🤩
Tabiki ilgilerini çekecek bir şeyleri olan kişilere yöneliyorlar, o kişiler de davetkarsa dalıyorlar. Geneli böyle, çok az istisna dışında.

Geri