Enerji vampiri etkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne görmüş olabilir acaba 🤩
Tabiki ilgilerini çekecek bir şeyleri olan kişilere yöneliyorlar, o kişiler de davetkarsa dalıyorlar. Geneli böyle, çok az istisna dışında.
Valla ben davet etmedim kendisi emmek için bir süre uğraştı emdide çakralarımda köreldi ama daha güçlü döndüm yeniden

Ama zaten genelde kendi halinde tiplere yapılmıyor bu tür büyüler.. kaşınanı kaşıyorlar.. cinselliği özgürce yaşayan, keyfe keder takılan tipler birçoğu. Bağlama yapanlar da bu ilgiyi kendilerine yönlendirmeye çalışıyorlar bazı nedenlerle 🤩 Hemen hemen hiç kimse şu kasabada çok efendi bir adam varmış ailesiyle mutlu yaşarmış dur şunu ayartalım demiyorlar yani 😊

Öffff analizin mükemmelliğine bakkkk. Bence de.
Kaşınanı kaşıyorlar. Efendi adama kız da yok, dişi cin de.

Eminsiniz değilmi efendi zannedip kendisi savunmayı indirdikten sonra uğraşmasınlarda 😅

Eminim eminim. Efendi biriyim ben. Hatta Veysel Efendi gibiyim. Kapıları zırt pırt açarım, açık bırakırım. Dur giremezsin diyip içeri truva atı bile sokarım. Kaçak kucak enerjiler her seferinde cuk diye gelir beni bulur.

Tabi eskidendi o. Şimdi artık keşiş hayatım başladı, kuş uçurtmuyorum . :D Kafa daha rahat.

Öffff analizin mükemmelliğine bakkkk. Bence de.
Kaşınanı kaşıyorlar. Efendi adama kız da yok, dişi cin de.
Yahudi dişı cin evlenince düzelir dedi bir tane Havass alimi.Bana zarar vermiyor ama çevremde dolaşıyor işte.Öteki alem açilirsa bakalım ne olacak.Yanimdaki ruhanilerden pek bişey yapamıyorlar.
Fransız Avrupali asliller gibiler.Bir ara öteki alem ile evlenmeyi düşündüm.Ama öteki alemle evlenen helak olur dediler.Anca Hz.Suleyman gibi falan olucaksin kontrol edeceksin öyle.

Bir ara öteki alem ile evlenmeyi düşündüm.Ama öteki alemle evlenen helak olur dediler.

Kesinlikle helak olur. Doğru demişler. Benim çok meraklı olduğum bir konu bu o yüzden sürekli mağdurların itiraflarını da açıp açıp izlerim..

Onların hayatının sadece tek bir baharı kadar yaşıyoruz kendi alemimizde, bir kere sırf bu yüzden müslüman olanlar evlenmeye yanaşmazlar bizle. Evlenmeye yanaşanların da ne müslümanlıklarına güvenebiliriz ne de bize olan sevgilerine güvenebiliriz.

Sevgiden doğan marazla ölümüne baskı kurarlar üstümüzde. Aşırı kıskançlar. Çünkü aşık olmanın kimyasında zaten kapılma var. aşkıma zarar gelirse fıtraten ölürüm, ölürsem seni de yaşatmam kaygısı vardır. Cinlerde bu çok ileri seviyededir. Çünkü tek boyutlu bir enerji bedenleri var. Aşıklarsa hayat enerjileri aşk enerjisine endexlenir ve bu bu hep öyle kalır. O yüzden bir çok aşık cin öldürülerek alınır. Çünkü tek boyutlu oldukları için farklı bir duyguya geçemezler kolay kolay. Geceleri rüyalarda zaten onların alemindeyiz bi kere evlendik mi. Gündüzleri de gözleri sürekli üstümüzde olur. Çünkü sosyal hayatta bağ kurduğumuz enerjileri hemen anlıyorlar, hoslarına gitmiyor bu durum. Aşık cin, sevdiğini asosyalleştirir çünkü sosyal bireylerin beyni çok boyutlu olur. Bu da cinlerin sana ulaşımını güçleştirir. İnsanlarla Derin bağlar kurmanı, kollektife sadaka vererek bile katkı yapmanı öyle ya da böyle engeller. Bizim alemdeki evliliklerde kadınlar yine insaflı oluyorlar. En kötü senaryoda kavga, gürültü, ayrılık.. Belalı olanları Ağzımıza tek seferde s..p gidiyorlar. Sonra da hayatlarımız ayrılıyor, zamanla bağ da kopuyor... Ama cinlerden bizi kim boşayacak ? Enerji bağını kim koparacak ? Fıtratları gereği de zaten beynimizin içindeki ses olurlar, endokrin sistemimizdeki hormonlar olurlar ve bizi rahata bırakmazlar.

Evlenenler anlatıyorlar, günde bilmem kaç bin ayetel kürsi okuyunca anca rahat bırakıyorlarmış. Yani sosyal hayattan, hayatını kazanmaktan alıkoyan extra mesailere seni mecbur bırakıyorlar. Güç dengesi yok aramızda. Kavga eden 2 eşin arasında bile güç dengesi vardır. Ama cin+insan evliliğinde güç dengesi yok. Aşık cinler çok tehlikeliler. Bedenine kendi rızanla girmelerine bir kere izin verdin mi artık seni acımasızca etkileri altına alırlar. Müslüman olmayan bir cinle evlenmiş olacağın için de seni üstü kapalı tesirler altında bir güzel sersemletirler. PAtronundan, çalışanından, sokaktaki adamdan geldi zannettiğin musibetler aslında ondan gelir. Anlayamazsın.

Hiç bulaşmamak en iyisi. Hatta günde 100 kere istiğfar etmeyi önerirler. Çünkü birsürü insan ya sahipli ya da evli olabilir. Farkındalıkları da düştüğü için anlayamayabilir. İstiğfar ettikçe gizli yönetici güçlerini katıksizca görebilirsin.

Son düzenleme:
Normalde bir cin bedenden çıkınca gider bir daha gelmez.Zarar veriyoruz eziyet ediyoruz yine geliyorlar.Küçükyali olayı anlatmıştım o gece beni ailesiyle tanistirmiş.Tam evlenme arifesinde hoca devreye girdi müdela etti.O şuan bişey yok diyor.
Bunları başka bildiği bişeyler var benim hakkımda o yüzden bırakmadıklarida düşünüyorum.

Allah tarafından sistemin içinde benim manevî yükselişim için programlamiş bir şey olarak görüyorum.Çünkü bu yaşıma kadar bu olayları yaşamasaydim Allah i da bulamazdim.Metafizik hakkında Bilgi sahibinde olamazdım.Yani tekamül için imtihan..

Allah tarafından sistemin içinde benim manevî yükselişim için programlamiş bir şey olarak görüyorum.Çünkü bu yaşıma kadar bu olayları yaşamasaydim Allah i da bulamazdim.Metafizik hakkında Bilgi sahibinde olamazdım.Yani tekamül için imtihan..
Hocam bir konuda sorum olucak, dini olarak bazen bilirsiniz cinin yanında Ayetel kürsi nas Felak okunur ona rağmen gitmez ben onu gördüğüm günden beri dinim sarsıntıda, şimdi sorum ise gerçekten bu metafizikte süreler dualar korurmu iyileştirirmi

Eğer Allah'ı hakkıyla tanısaydınız, duanızla dağlar yerinden oynardı."Hadisi şerif​

Kişinin ihlasina göre ve Allah katındaki makamına göre değişir.
Harama girmemek gerekir.Haram ibadeti tahriş eder yani zayiflatir.

Eğer Allah'ı hakkıyla tanısaydınız, duanızla dağlar yerinden oynardı."Hadisi şerif​

Kişinin ihlasina göre ve Allah katındaki makamına göre değişir.
Harama girmemek gerekir.Haram ibadeti tahriş eder yani zayiflatir.
Peki sizce meditasyonda ki mantralar harammı ve daha güçlü helal seçenek varmı

Delirtme + bağlama ne kadar büyü varsa tadına baktım rutin konular halini aldı benim için de 😵‍💫
Peki halledebildinizmi ben maks hex yedim kafa yapıyor iyi

Yine varlıklı bağlama yaptı Allahın belası. Bunlar düzelmez ölüm büyüsü şart...
Düzgün bir egregor ordusu kurup vurmak yokmu bunları hocam

Peki sizce meditasyonda ki mantralar harammı ve daha güçlü helal seçenek varmı

Peki halledebildinizmi ben maks hex yedim kafa yapıyor iyi

Düzgün bir egregor ordusu kurup vurmak yokmu bunları hocam
Hayır meditasyon ve mantralar haram değil.Negatif işlemler haram.Kendine ve başka insanlara zarar vermek haram.Eğer zarar verirsen sana geri dönüşümü oluyor.Evrene ne yollarsan o sana geri döner.
Hayır odaklı olacaksin.Kendine başka insanlara karşı hayır odaklı.Sadaka vermek mesela önündeki engelleri kaldırıyor bela musibet gibi.bir tebessüm bile sadakadır diyor hadisde.

Geri