Sayın
@Rhea bu konuda barış muslu un noro format tekniği ile eft tekniğini önerebilirim.
Kısaca hastalıklara sebeb olan hastalık öncesi yaşanan olaylardaki hissedilen duygulardır. Her bir duygu vucuttaki bir organın hasta olmasına sebep olur. Şimdi klasik bir örnekle tekniği anlatayım. Bir bayan ayaklarında sedef hastalığı yüzünden yıllardır doktor doktor gezmiş. Noro format tekniği uzmanına gitmiş. Uzman geçmişe gidip ilk ne zaman olduğunu ve öncesinde ne yaşadığını sormuş.. Kadın biraz düşününce eşiyle sorunları olduğu dönemde çocuklarının doğumgününde çocukları hissetmesin diye mutlu aile rolü oynamış ve gece yatma vakti gelince çocukları anlamasın diye aynı odada yattıklarında kocası"ayağın ayağıma değmesin" diyeyince bayan bayağı üzülmüş ve şok yaşamış bir süre sonra boşanmışlar ve hastalık görülmüş. O ana gidip travmayı temizleyince hastalık üzerinden kalkmış.
YouTube de Meryem hanımın noro format tekniği videosu var. 3,5 yaşlarına gidip travmaları da temizleyebilirsin.
Birde eft tekniği var. Abdullah canıtez beyin videosunu izleyebilirsiniz birde ekşi sözlükte bir yazarın verdiği link. Bu teknikte yapınca hastalık pik noktasına gelir ve tamamen biter. Bir haftada bir ayda yada bir kaç gün.... Önce karete noktası ve ellerdeki bölgeler ve sonra baş yüz bedendeki eft noktaları. Ama uzmanlar, baş ve iman tahtası noktaları yeterli görüyor. Bedende hissettiğin duyguya 1den 10a kadar puan ver ve cümle kalıplarını 0 sıfır olana kadar tekrarla ve eft vuruşlarını yap.
Örneğin : "tansiyon hastalığıma sebeb olan bedenimde hissettiğim ama tarif edemediğim duygularıma rağmen kendimi olduğumgibi kabul ediyorve kendimi seviyorum"
"tansiyon hastalığıma sebeb olan bedenimde hissettiğim duygularımı, düşüncelerimi, inançları I artık tamamen serbest bırakıyorum".
Serbest bırakıyor biraz bağırarak yüksek tonda deniliyor.
Nişanlın seni terkedip gitti. Büyücülere gidip bağlama büyüsü yaptırıp ahiretini yakmaya ilelebet cehennemde yanmaya değmez.
Eft tekniği ile "nişanlımın beni terketmesine sebeb olan duygularımı, düşüncelerimi, inanç kalıplarımız artık tamamen serbest bırakıyorum" tekrarla. Bedeninde bir his hissedebilirsiniz. Bu sıfır olana kadar devam edecek cümleler ve vuruşlar.
Ne kanseri ise uygun cümle ile deneyebilirsin.