"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durugörü(Vizyon) 7. Grup 1.Çalışma Deneyimleri 28/01/2012

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok farklı bir deneyimdi.Ayaklarımı hala ısıtamadım avuçiçlerimde hala yanıyor başımda hafif bir basınç var ayaklarımdaki uyuşma ve omuzlarımdaki baskı ağırlık geçti bunlar fiziksel deneyimlerimdi fiziksel olmayanların ise hala etkisindeyim. Sayın urum'un ellerine emeğine enerjisine sağlık hiç birşey hissetmedim diyen olabileceğini zannetmiyorum :)

Cok yogun bir calismaydi.Omuzlarimda,basimda basinc,ellerimde sicaklik hissettim.Bir kac kere simsek cakar gibi isik gordum.Emeginize saglik Sayin Urum,cok tesekkur ederim.

Değişikti sanırım, yani bilmiyorum. Daha önceki çalışmalara katıldığım için dün gece ben mi saçmaladım yoksa farklı mı aldım emin olamıyorum ama sonrasında diri hissetmem doğru aldım galiba dedirtiyor :) Sn Urum'a teşekkür ediyorum.

Ben de dünkü çalışmayı daha yoğun hissettim. Bir kaç saniyelik uyuklama oldu,hemen ardından müthiş deneyimler yaşadım. Tam manasıyla,durugörü çalışması olduğunu hissettiren bir çalışmaydı.
Urumun enerjisine ve emeğine sağlık.
Bu çalışmaları bizim için düzenleyen embriyonun, emeğine sağlık.

Geri