Durugörü Enerji Çalışması 3 Deneyimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan origanum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışmam 40 dakika sürdü.Çalışma süresince genel olarak alın bölgemde hafif bir ağırlık hissettim.Çalışmanın sonlarına doğru kollarım o kadar çok uyuştu ki çalışma bittikten epey sonra bile uyuşukluk zor geçti.Resmen uyuşmadan dolayı kollarım ağrıdı.
Birde vücudumu çok hafiflemiş hissettim.Sanki biraz zorlasam ruhum bedenimden ayrılıp astrale geçecekmiş gibi bir his yaşadım.
Bu güzel çalışma için teşekkür ederim. :)

merhabalar, öncelikle teşekkür etmek isterim sayın kerim beye ,çok başarılı bir çalışmaydı bence, enerjiyi öncelikle bacaklarımda çok yoğun hissettim sanki birisi üstüme üzerime ağırlık yüklemiş gibiydi,sonrasında kollarımda hissettim karın bölgemde kelebekler uçuyor hissi vardı ,en sonunda da taç çakramda hissettim çok teşekkür ederim halen daha midemdeki kelebekleri hissediyorum .

merhaba, ilk kez katıldım böyle bir çalışmaya.enerjiyi yoğun olarak avuçlarımda hissettim, bir ara kalp atışı gibiydi. çok teşekkür ederim...

Merhabalar,
Benim için çok güzel bir çalışma oldu. Kerim Bey'e çok teşekkür ederim. Enerjiyi 6. ve 4.çakramda, ellerimde çok yoğun bir şekilde hissettim. Yaklaşık 2 saat sürdü. Emeğiniz için çok teşekkür ederim.

Sonsuz ışıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri