Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok ama ben parmağımı o şekilde, biyokinezi ile çevirebileceğime inanıyorum çünkü ben sadece parmağın hareketiyle oynamak istiyorum. Gel gelelim yöntemini bilmiyorum. Aranızda hiç biyokinezide başarı sahibi olmuş, bana bu konuda yardım edebilecek biri var mı?
Böyle bir şey biyokineziyle yapılamaz.Ancak sadece baş parmak olayını ele aldığımızda biyokineziyle kemiklerinizi esnetebilirsiniz.Pek işe yarayacağından emin değilim ancak bir nebzede olsun isteğinize kavuşabilirsiniz belki.İkinci bir yoluda spor.
Sürekli ve uzun bir süre esneme çalışırsanız kas ve kemiklerinize az da olsa bir esneklik kazandırabilirsiniz.
Umarım yardımcı olmuşumdur...
Aynı hastalık bendede mevcut ama benim kas ve kemiklerim fazla esnek olduğundan hiç önemsemedim.İsmi olduğunu bile bilmiyodum Bilgilendirme için saolun.
Arkadaşlar bu belirtilere sahip olan bir insana bir şey olmuyor, çok yanlış anlıyorsunuz. Nasıl 2 cinsiyet varsa, 2 tanede başparmak sendromu var ( benim şu anda koyduğum isimdir ). Peki kemiğimi nasıl esnetebilirim, bari onun biyokinezi ile yöntemini söyleyin?