"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dönen başparmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xtina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ama ben parmağımı o şekilde, biyokinezi ile çevirebileceğime inanıyorum çünkü ben sadece parmağın hareketiyle oynamak istiyorum. Gel gelelim yöntemini bilmiyorum. Aranızda hiç biyokinezide başarı sahibi olmuş, bana bu konuda yardım edebilecek biri var mı?

Açıkçası ben halen anlamış değilim neye benzediğini.
İnternete bakınca da normal parmaktan ötesi yoktu.

Bir fotoğrafını koyabilir misiniz?
Dönüyor mu, noluyor neye benzer?

Buraya resimi, nasıl konulduğunu bilmediğim için koyamıyorum, yoksa koyardım. Ama birisi öğretirse, neden olmasın ?

İnanmıyorum , bende var bundan iki tane.
İki elimin de serçe parmakları böyle.

Arada garip geldiği zamanlar oldu da,
el yapıları farklıdır diye üzerine düşmemiştim.

Benimki doğuştan böyle, düz tutunca kıvrık duruyolar.

Dur şimdi benim sağ dizim gerçekten öne doğru eğik kusur gibi görünmüyor ama ayakta durduğumda açıkça belli ediyor ben bir dönen başparmakmıyım ?

Dur şimdi benim sağ dizim gerçekten öne doğru eğik kusur gibi görünmüyor ama ayakta durduğumda açıkça belli ediyor ben bir dönen başparmakmıyım ?

Benim durumun dizde olan hali.
Çünkü bende elimi normal kullanabiliyorum.
Yumruk yapınca normal bir el gibi duruyor.
Sakatlık falan değil yani.

İlk baş okuduğumda ben dönen parmağı kendi halinde
sağa - sola dönen birşey sanmıştım.
Tavuk döner gibisinden çevrileen birşey.:D:D:D

Konuyu açan arkadaşım üzülmesin hiç.
Çünkü bunun kişiye kattığı cool bir hava yok.
Parmağın ucu kıvrık olsa nolur, olmasa ne olur yani.

Şuan annemlerede denettirdim benim başparmakta anormal şekilde farklı bir dönme oluyor .

Ayrıyetten bu olayıda rahatlıkla daha bile iyisini yapabiliyorum .
2925983722_49b2ea54dd_z.jpg

Şimdi ne sonuç çıkarmak gerekiyor bundan :)

Sayın acil;

Böyle bir şey biyokineziyle yapılamaz.Ancak sadece baş parmak olayını ele aldığımızda biyokineziyle kemiklerinizi esnetebilirsiniz.Pek işe yarayacağından emin değilim ancak bir nebzede olsun isteğinize kavuşabilirsiniz belki.İkinci bir yoluda spor.
Sürekli ve uzun bir süre esneme çalışırsanız kas ve kemiklerinize az da olsa bir esneklik kazandırabilirsiniz.

Umarım yardımcı olmuşumdur...

Aynı hastalık bendede mevcut ama benim kas ve kemiklerim fazla esnek olduğundan hiç önemsemedim.İsmi olduğunu bile bilmiyodum :) Bilgilendirme için saolun.

Arkadaşlar bu belirtilere sahip olan bir insana bir şey olmuyor, çok yanlış anlıyorsunuz. Nasıl 2 cinsiyet varsa, 2 tanede başparmak sendromu var ( benim şu anda koyduğum isimdir :D ). Peki kemiğimi nasıl esnetebilirim, bari onun biyokinezi ile yöntemini söyleyin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri