"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doğal taşlarım çatlıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibelya

Kayıtlı Üye
Yengeç burcuyum pembe quars ve ametist taşı aldım. Pembe quars taşım bir ay içerisnde içten içe çatlamaya başladı. Kırılmadı ama görünümü hoşuma gitmedi. Bir iki tanıdığa sordum nazardandır dediler. Daha sonra ametist taşı aldım kolye olarak gecen ay. Oda çatlamaya başladı içten. Yani görünüm olarak içeriden çatlak kırılma falan yok . Sebebi nedir bunun?

Taşlar konusunda fazla bilgim yok ama doğal olup olmadığını öğrenmenin yolu var. Bir saç telini taşa sarıp çakmakla yakıyorsun saç telinin yanmaması lazım forumda çokça paylaşıldı.

İşlenmiş taş

Ekli dosyalar

• B9C4E6D5-D3D7-4D35-8F70-87D977586080.jpeg
    B9C4E6D5-D3D7-4D35-8F70-87D977586080.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 25
  • BA2E24D6-95E2-490D-B66D-9EA590909A38.jpeg
    BA2E24D6-95E2-490D-B66D-9EA590909A38.jpeg
    2.7 MB · Görüntüleme: 23
Çok da güzel bir kolyeymiş ? taşa programlama yaptınız mı yapmadan önce arındırmak gerekirdi aslında. Yapmışsanız da buna rağmen çatladıysa anlam veremedim değişik geldi

Yanı evet toprağa gömmüştüm kendımce programlama yaptım şans mutluluk getırmesini negatıf enerjıden korumasını. Sıcaktan falan mı oluyor anlamadım

Bir taşın gerçek olup olmadığını anlamanın en iyi yolu sana iyi enerji verip vermemesidir. Eğer bir taş sana iyi enerji veriyorsa gerçektir.Normal hissettiriyorsa çakmadır.

ametist ve pembe kuvarz genelde sahtesi azdır diye düşünüyorum. ülkemizde de çok var o taşlardan ha kalite için bişey diyemem.

Öncelikle kolyenizin tasarımı çok hoşuma gitti, gerçek bir taş olmasa bile kullanırdım ben. Tabii biraz daha gümüşümsü olsa daha iyi olurmuş :D Şimdi net bir şey söylemek için taşın yakınında olmak gerekiyor. Bana nedense gerçekmiş gibi gelmedi ama resimden anlamak zor oluyor tabii. Bu başlıkta yazdığım mesaja bir göz atın isterseniz:
https://www.gizlimabet.com/threads/dogal-tasim-gercek-midir-fotografli.30637/#post-265554

Taşın çatlaması ise pek normal değil. Ametistin negatifi pozitife çevirme özelliği vardır. Eğer taşınızın gerçek olduğunu varsayarsak bu etrafınızda yoğun bir negatif enerji olduğu anlamına gelebilir. Aynı şeyin pembe kuvarsta olması da ayrı bir ilginçlik. İki taşı da aynı yerden mi aldınız? Resime yoğunlaşınca o yoğunluğu hissedemiyorum. Sanki camın içinden geçiyormuşum gibi geliyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri