Kendinizi sorgulayi durdugunuz bir donemdesiniz , sanki kendinizi mercek altina almis arti ve eksilerinizi inceliyor zihninizdeki bazi sorulara yanit ariyorsunuz, kendinizi yeterli buldugunuz konular var ve konumunuzdan eminsiniz ama duygusal konularda durum farkli en kucuk bir istenmeme durumunda kendinizde eksik bir seyler oldugu dusuncesine kapiliyorsunuz , nerde hata yaptim sorusu aklinizdan cikmiyor , sevginizi paylasmak icin sectiginiz kisinin yanlis oldugunu hissediyor ama bunu kabullenmek istemiyorsunuz ,iyi birisini bulmanin cok zor oldugunu dusunuyorsunuz ve hayatinizda olani tum eksik ve kusurlarina ragmen elinizde tutmaya cabalayip kendinizi uzuyorsunuz.Birlikde oldugunuz kisiye gerginden fazla baglaniyor onun icin turlu fedakarliklar yapmaya calisiyorsunuz ama kimi zaman karsinizdaki kisiyi bogacak kadar ustune dusuyorsunuz.Ask ve sevgi insana huzur verip mutlu hissetirdigi muddetce degerli ve gercekdir aci veren ve huzursuzluk yaratan bagimlilikdir ve yanlisdir.dün gece sevdiğimin ismini tekrarlayarak uyuya kalmışım ama onu görmedim rüyamdarüyamda işyerimdeyim markete gidiyorum orda bi adam daha önce hiç görmediğim biri bana diyo ben seni tanıyorum bizim köydensin diyo kendini anlatıyo memnun oldum diyorum orda ,işe başlamış bende diyorum bizim işyerine başvur alırlar belki diyorum ordan bi kız bana bi kağıt imzalatıp vermek istiyo ne bu diyorum bizim işyerinde fal bakan biri varmış iki kardeşmiş kızların yüzü geliyo gözümün önüne onlarıda tanımıyorum o kağıdı imzalarsam 10 lira indirim yapıyolarmış imzalıyorum iki tane imza atıyorum sonra birden kendimi bizim köyde görüyorum bi köy evi ama bizim tanıdıklarımızdan deil biri ölmüş ortalığı toparlıyorum güneş geliyo diye kalın perdeyi kapıyorum halamı filan görüyorum ama net deil sonra evin bahçesine çıkıyoruz yokuş bi yer var ordan bir sürü balık dökülüyo çeşit çeşit balıklar ben tutmaya çalışıyorum bi kapla alıyorum yukarı tırmanıyorum suratım asık ama bi köşeye oturuyorum elimde ufak balık onu temizliyorum içinden arı çıkıyo korkuyorum sonra bi bakıyorum karşımdan fare gidiyo minik annem herhalde var yanımda söylüyorum e normal baksana diyo ortalığa
böyleydi aklımda kalanlar![]()
bekarım sevdiğim biri var ama şu günlerde istenmiyorum yorumunuzu merak ediyorum teşekkürler pantea...
Ilgi gormeye ihtiyaciniz var ama bunu belli etmekden cekiniyorsunuz , sevdiginiz kinin size daha cok onem vermesini istiyorsunuz bunu kazanmak icin kendinizden odun vermeye bile hazirsiniz belki ama aslinda istediginiz kendinizi kucuk dusurmeden saygiyla birlikde ilgi gormek.rüyamda çatıya çıkıyorum daha doğrusu kardeşimi çatıya çıkartıyorum ben sadece kafamı uzatıyorum aşağı bakıyorum sevdiğimle ailesi bi arabaya biniyolar aşağı iniyorum hemen arsa gibi bi yer bi tane iş arabası çakıl gibi bişiy döküyo arsaya sevdiğim istemiş arabanın altı vuruyomuş die döktürüyomuş bende yardım ediyorum yolunmuş otları serpiştiriyorum çukurluklara hava aydınlık sonra uyandım aklımda kalanlar bunlar teşekkürler..
Teşekkürler pantea
dün gecede kötü oldum rüyamda biri vardi bana sevdiğimin hayatinda şişman biri olduğunu ondan ayrilacağini ondan ayrildiği sirada tavlamam gerektiğini söylüyodu sesi elleri herşeyini hissettim fakat yüzünü görmedim sonra bana dedi kolunun altinda bişiy var korkma sakin dedi beni sikmaya başladilar bi anda kendimi banyonun aynasinda gördüm çirkin iğrenç bi tipteydim karabasan olduğunu düşünüyorum zor uyandim kalktiğimda korku vardi
destinacım pantea bir süre net e giremiyor özel işlerinden dolayı..
eğer kabul edersen ben elimden geldiğince yorumlayayaım. dişler akrabaları temsil eder, hangi dişini gördüğünü söyleyebilir misin? Anneni gördüğüne göre annen ya da annen tarafından bir akrabanın hastalığını ve tedavisi edileceğini işaret ediyor rüyan . Bir şekilde sen inanmayacaksın bu hastalığa derde içinde şüphe kalacak ve annenle bu konuda bir konuşma yapacaksınız.