belki.. ama nerdeyse imkansız. çünkü deniz kızları çok büyük. bu kadar büyük ve memeli bir canlı bu şekilde bölünüp çoğalamaz.Tartışılan konuya bak ''Deniz kızları nasıl çiftleşiyor ?''![]()
![]()
Benim fikrime göre Deniz yıldızları gibi çoğalıyorlar.Vücutlarında belirli bir parça kopuyor sonra o parça büyümeye başlıyor,embriyo haline geliyor,etrafında koruyu bir katman oluşuyor tamamen büyüyünce o katmanı yırtıyor ve denizlerde dolaşmaya başlıyor.![]()
kesinlikle o olmalı!Vücutlarında yumurta biriktiriyor olabilirler,aynı insan bayanlar gibi,yumurtalar arasında en gelişmiş olanına kendi genlerini aktarıyorlar.Ve erkeksiz bir üreme sağlıyor olabilirler.![]()
Neyse eğer ileride bir gerçek bir Araştırmacı olabilirsem,araştırmalarımda ilk başlarda deniz kızları ve onların üreme yolu olacak.![]()
-Boyun kısmına bakarsanız solungaçların,solungaç yarıklarının orada olduğunu göreceksiniz.Videoyu tam ekran yapıp izleyince belli oluyor.
-O canlı insana benzediğini için zaten ona Deniz Kızı denilmiş.Tarihte insana benzeyen,insanın bildiği bir canlıya benzeyen bir çok yaratık geçiyor.Örneğin belden aşağısı keçi görünümlü olan insanlar,melez insanlar.Kısaca canlı insana benziyor diye sahte olacak diye bir durum yok.Tabi ki bu benim fikrim inanmayabilirsiniz.
-Belki dediğiniz gibi o videoda ki yaratık sahte olabilir ama insana benzeyen tüm yaratıklar,tasarımlar insan aklının ürünüdür diye genelleme yapmak yanlış bence.
Karayip korsanları filminde kullanılmak üzere yapılan deniz kızları. Çok tanıdık gelecek
[video=youtube;KVg_kfvm3mg]https://www.youtube.com/watch?v=KVg_kfvm3mg#start=0:00;end=5:16;cycles=-1;autoreplay=false[/video]
Noktayı koydunuz cidden ben.Ama bu haberin yalan olması diğerlerini etkilemiyor.
![]()
![]()
Yeni olayda konuyu gündeme getiricem.![]()
Ben zaten yalan olabilir dedim.Ben aslında ilk görüşte sahte olduğunu anlamıştım sizleri deneyeyim dedim.
![]()
Ben zaten yalan olabilir dedim.Ben aslında ilk görüşte sahte olduğunu anlamıştım sizleri deneyeyim dedim.
![]()
Denizde karada hatta havada bile kızlar olabilir bizim cinsimiz çok çeşitli galibaEveeet yeni bir güncel olay ile yine karşınızdayım.:sifone:
http://www.youtube.com/watch?v=6ZjipQC5CFk
Olay çok gerçekçi duruyor.![]()
Evet, yeni bir Deniz kızı olayında görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.![]()