"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daha önce musallat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 76175
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilinç yükselmesiyle hemen yenilmesi çok zor.. yedire içirme domuz yağı sürme kanlı ayinli büyüler olunca 😂
Gecenin bir vakti uyanıyorsun ensen yanıyor kafan karıncalanıyor duvarlarda pencerelerde birileri var.. şimdi gülüyorum ama ne çektim ya..
Benim büyüyü öğrenip bilinçlenmemin faydası şöyle oldu.. artık onun yaptıklarının çoğunu görüyordum...
Bir de tabi sorgulama başladı, bunu yapıyorum ama aslında bunu ben mi istiyorum etki altında mı bu kararım şeklinde.. ama bu tarz şeylere alışkın olmayanlar bir iki günde kuklaya dönüyorlar..
Nasıl kurtuldunuz acaba

Budist öğreti kitap detayını bilmiyorum.Çakraları açarak zihin beyin bütünlüğünü sağlıyor.Türkçesi elimde yok.İradeye iyi geliyor.Beynin inanarak olan uyaranlarına karşı kontrol sağlayabilir.İnsomia uykusuzluk dokunma gibi durumlar veya sinir konusunda yararlı olabilir.Temelde reddetmekle alakalı bir durum.Yazıya tezat çelişkili.

Psikiyatrik bir gözetim varsa uygun koşullarda hayatın sürdürülmesi için uygun ilacı bulmak yararlı olabilir.Kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor doz vesaire iş gibi durumlarda...Garip tezat.

Geri