"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cinlerin görünüleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEK17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cinler gaybın varlıklarıdır.Enerjiden oluşur enerji ile beslenirler örn: koku. bu yüzden bir şekilleri yoktur.çünkü maddiyat sadece bizim için geçerli onlar için değil. şekil alabilenleri var elbette fakat öz bir şekilleri yok.Vesselam

Buna kesin bi cevap veremeyiz aslında cinleri pek çok çeşitleri vardır ve bi insana yılan merkep kurbağa gibi hayvan suretinde olduğu gibi çok yakın bi akraba veya tanıdığın insan şeklinde temessül edebilir ama çoğunlukla Anadoluda anlatılan cin vakalarında ayaklarının ters oldukları ibaresi vardır ancak doğrusunuda Allah bilir..

Ben onlarin bir sekillerinin olduguna inanmiyorum, sizin hayalinizdeki korkulariniz süretinde sekil alir, yada sevdiginiz seylerin seklinde, duruma göre degisiyor, korkutmaksa amac korktugunuz süretler, sizin guveninizi istismar etmek istiorlar ise guvendiginiz insanin sekline dahi girebiliorlar mesela annenizin sureti..Bu mantik bu sekilde uzar gider.Dumansiz atesten yaratilmis bir seyin sabit sekli ne olabilirki dumani bile yok o derece yani :)

Böyle şeylerin adını bile ağzınıza almayın bir arkadaşımın annesine musallat olmuşlar ama sizin başınıza gelmesin !

ve yukarıdaki fotolar uzun firdevsinin davetname adlı eserinde bulunan hadim(hizmetli cinni) lerin hüddamların resimleri kesin bişey söylemek pek mümkün değil ..

evet :) zeten insan kılığındada temessül edebilirler ve bakışlar aynı

O Benim Çok Sevdiğim Bir Metal Grubu :) İsimi 'Satyricon' Müziklerini Dinleyebilirsiniz. Tavsiye Ederim Mükemmel Birşey..

Yönetici notu: Kırmızı yazı rengi, yönetimin uyarı tonudur. Lütfen standart yazı renk, fontu (verdana, 2, otomatik) kullanınız!

sanırım cin padişahları gerçek şekilleriyle gelebiliyorlarmış, normal cinler kafalarına göre takılıyorlar, bugün brad pitt yarın tom crus , artık canları nasıl isterse,

Arkadaşlar biz de enerjiyiz . . Bizim bir şeklimiz varsa onların da büyük ihtimal vardır . Belki bizim boyuta kendi şekilleriyle gelemiyor, o yüzden form değiştirerek ayak uyduruyorlardır . .

Bakınız onlar kendilerini (zorunlu olmadıkça) istediği şekilde gösterebilirler... Bu nasıl hasıl olur bilemeyiz...

Onun haricinde onları tam anlamıyla çıplak gözle görmek zordur ama gölgelerini görebiliriz... Çünkü bildiğiniz gibi gözlerimizde perde vardır... (Bunu bir gölge oyununa benzeterek anlayabilirsiniz...)

Bunun dışında onların görünümleri hakkında tahminim siyah duman ve insan bedeninin gölgesini andıran bir şekle sahip olabilirler diye düşünüyorum...

Tabi ki her şeyin en iyisini Alim olan bir Cenab-ı Allahü Hak Teala(c.c) bilir...

Valla bir şekli varsa çiçek şekli olmalı. Ayakları ters falan değildir değildir. Çiçektir onlar. Birden ürktüm ya :D

Bu konu hakkında kesin birşey söylemek güç cinlerin çeşitli şakillerde olduklarından bahsedilir çeşitli kaynaklarda örneğin İmam Şibli'nin cinlerin esrarı isimli kitabında birsürü hadis birsürü rivayet geçmektedir bu konuyla ilgili ve çeşitli şekillerde olduklarından bahsedilir. Siyah kedi, siyah köpek, yılan şeklinde olan cinler kanatlı cinler, insan şeklinde cinler, rüzgar şeklinde cinler olduğundan bahseder. Bir başka kaynakta cinlerle görüşen birinin aktardığı bilgilere göre insan şeklinde ama yüzleri vücutları ışık saçıyormuş v.s. birsürü rivayet var yani.

Geri