Saprohil
Kayıtlı Üye
ne demek ateş madde değil?ateş tabikide madde dir
Git ateşi eline al o zaman.
ne demek ateş madde değil?ateş tabikide madde dir
Bakın cinler için dumansız ateş insan için toprak der. Bu bir benzetmedir yoksa bedenimizin toprakla alakası yok bu maddiyatı belirtir.Dumansız ateş ise enerjiyi.Vesselam.
Ellerini ve ayaklarini kapatacak giysiler giyebilirler ve bu sekilde anlamanizi güçleştirirlerİnsan kılığındada ayakları ters ise neden insan kılığına girsinler kiçok saçma
Hani bir insana yaklaşmak için bunu yapsalar o insan zaten onun ne olduğunu anlayıp korkup uzaklaşacaktır sonuçta
![]()
Ellerini ve ayaklarini kapatacak giysiler giyebilirler ve bu sekilde anlamanizi güçleştirirler![]()
Neyin benzetmesiymiş bu, tabiki de benzetme değil insanoğlu topraktan balçıktan yaratıldı...
benim bilgim ve tecrübem şu yönde ;birincisi ayakları ters değil bunu tespit ettim bunu böyle gösterirler ki zaten kulağa mantıksız geliyor insan şekline giriyor ve sadece ayakları ters kalıyor benim fikrim ve tecrübelerim bu yönde ve şekilleri vardır elbette tabiki "cin" kelimesi örtülü gizli anlamda kullanıldığı için cin kavramı tek tür için kullanılmıyor benim yorumum budur. :beta1:ben her iki kılıktada yani kendi suretlerinde de ayaklarının ters olduğunu biliyorum
Hz.Süleymanın emri altında çalışan ve ona çeşitli şekillerde hizmet edenler ne oluyor? Onlarda mı koku? Bir koku mu dalgıçlık yapıyor mesela. Enerji mi koku mu her neyse bunlar mı Resülullah(sav)tan Kuran dinleyince mest oluyorlar. Onların kendi alemlerinde kendilerine has şekilleri vardır. Bu aleme geçerken önce suda sonra duman şeklinde sonra yavaş yavaş kendi formlarında görünmeye başlarlar. İnsanlar korkuyorlar diye kendi formlarının dışında görmeni sağlar Allah. Yoksa aklın gidebilir. Kendilerine has dilleri var fakat hemen hemen her dili anlarlar. Samimi dürüst insanlara yardım ederler. Boş yere eğlence olsun diye çağırayımdı filan yapanlara kızarlar.