"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cinlerde hayvan

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 38107
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 38107

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var acaba cinlerdede hayvandır kuştur mikroorganizmadır vb. şeyler varmıdır? Yoksa sadece bildiğimiz cinlermi vardır o boyutta?
 
Her alem kendi alemindedir aslinda, cinler enerji yapilidir, saydiginiz diyer varliklar ise maddi varligi olan mahlukattandir, belki isin yada duman gibi düsünürsek cinleri daha degisik dsünebiliriz, enerji olduklari icin diger alemlere girebiliyorlar.Ama onlarin aleminde digerleri var diye düsünmemek lazim, her alem kendi alemindedir bu insanlar icinde böyle, fakat insanlar üstün yaratilislarindan dolayi farkli alemler hakkinda bilgi edinebiliyorlar, hayvan cin melekut vs gibi, bilgi sahibi olmak o alemi cok cock iyi bilmek degil.
 
Aslında iyi bir soru bende merak ettim şimdi hayvanları değil de cinlerde de kanser ülser depresyon gibi hastalıklar varmıdır diye.
 
''Bildiğimiz cinler'' derken? Biliyormuyuz ki?

Fen bilimlerinde bilmediğimiz/ henüz çözemediğimiz bir şeyi enerji olarak tanımlamışız ve madde dışındaki herşeyi şimdilik enerji kabul ediyoruz. Dolayısı ile enerji çok genel bir tanım. Fazla detaylara girmeden, bildiğimiz tek şey cinlerin madde boyutunda olmadığıdır. Ve madde boyutundan olmayan birşeyin madde özelliklerini göstermesini beklemek yanlış olur.

Kıvep bence en yakın tanımlamayı yapmış.
 
''Bildiğimiz cinler'' derken? Biliyormuyuz ki?

Fen bilimlerinde bilmediğimiz/ henüz çözemediğimiz bir şeyi enerji olarak tanımlamışız ve madde dışındaki herşeyi şimdilik enerji kabul ediyoruz. Dolayısı ile enerji çok genel bir tanım. Fazla detaylara girmeden, bildiğimiz tek şey cinlerin madde boyutunda olmadığıdır. Ve madde boyutundan olmayan birşeyin madde özelliklerini göstermesini beklemek yanlış olur.

Kıvep bence en yakın tanımlamayı yapmış.

Bildiğimiz derken herşeyini çözmüşüz anlamında demedim.. Böyle bir anlam ifade etmiş değilim.. Sadece varlığının olduğunu bildiğimiz anlamında dedim..
 
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var acaba cinlerdede hayvandır kuştur mikroorganizmadır vb. şeyler varmıdır? Yoksa sadece bildiğimiz cinlermi vardır o boyutta?
Bedensiz mevcudiyet sınırsızdır. Ruh buna bir örnek.
Cinler bedensiz varlıklardan insan bedenli&bedensiz ortak yapı varlıklardandır.
Hal böyle iken madde boyuttaki mikroorganizma tipine benzer bedensiz var oluşlar da mevcuttur ve hatta saptayabildiğimiz bir örneği de kısaca''fotonlar''dır.
Hayvan tarzı örneklere gelirsek, benzer varlıklar var.
Hayvanlara nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum ancak hayvanlarla pek bir farkımız yok (madde evren örneği olarak söylüyorum).
Bazı çalışmalarda görülmüştür ki, insanlara parazit olan veya zarar verebilen zeka yoksunu bedensiz ve enerji formunu dönüştürüp de görebildiğimiz çok garip varoluşlar mevcuttur.
Örneğin, enerjisini dönüştürüp* görebildiğiniz şeyin buradaki en benzer karşılığı ''kaya,taş'' bazen aslan, unicorn, ejderha** olabilmektedir.

Açıklamalar:
*Enerjiyi dönüştürmek havadaki radyo dalgasını radyonun duyabileceğimiz sese çevirmesiyle aynı prensiptir, haliyle ancak deneyimleyebildiğimiz boyuttaki benzerlerine yakınlaştırıp anlama çabasından ibarettir. Yoksa o şey bir kaya veya taş elbette değildir. Bu aşırı uzun ve kompleks bir konu kısa kesiyorum.
**Unicorn veya ejderha gibi varlıkların bu yüzden fosili bulunmaz. Bizler gibi kaşiflerin diğer boyutlarda tespit edebildikleri enerjileri anlayabilmek için dönüştürme çalışmalarında karşılarına çıkan suretlerdir bunlar. Enerjiyi tanımlamaya yetecek tanımlı varlık veya oluşum yoksa kendi boyutunuzda, melezlemeler ortaya çıkar mecburen. O enerji diyelim ki ateş elementi ve su elementini aynı anda içeriyor, buna ek olarak müthiş bir kavrama bilinci içeriyor, bir de üstüne zırh gibi koruma enerjisine sahipse, (çok kısa, basit ve komik bir açılım ama anlamanız için yazdım) karşına sulara dalıp çıkabilen, ok mızrak kurşun işlemeyen, uçan ve ateş püskürten, bilgin bir melezleme yani ejderha çıkıyor. Hatta ve hatta başka yazılarımda yapay tanrı ve tanrıçaları anlattığımda bilenler hatırlar, bu düşünce ürünü projelsiyon melez canlılar enerji yoğunlaştırma çalışmalarıyla görünür hale gelip, madde boyuta etkide bile bulunabilir. Yok olduğunda da ham maddesi enerjiye dönüşür böylece fosil vs. kalmaz, efsanelerde yerini alır. Bu da epey derin meseledir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst