Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farklı boyutta yaşadıkları için bizim boyutumuza geldiklerinde görüne bilirler bir insan kılığında ama istedikleri zaman kılığa giremezler belirli izinler gerek diye biliyorum
Evet cinler ateşin alev kısmından meydana geldiği için görünmez. Nasıl ateşin Alev kısmını göremezsek cinleride göremeyiz. Normal de bir cini tam olarak görmek imkansız gibi birşey.
Birde şekil değiştirip bizim boyutumuza geçmeleri her cinin harcı değil bunu yapanları çok azdır.
Çünkü bizim boyutumuz onların boyutundan yüksek enerjide onlar bizim boyutumuza geçtiklerinde enerjileri tükeniyor.
onlar hakkında hepimiz cok az bilgiye sahipiz cinler dumansız ateşten yaratıldı allahda ona şekil suret verdi ve onlarında fiziksel görünümleri war cinler bizim aleme gecmek icin onlara biz tezgah hazırlıyoruz bence küle bastım külle dalga gectim ve o gün cin gördüm rüyamda ve cok sıkılmıştım onlar bence küllerde yaşıyor kendi alemlerinde bizim dünyaya duayla ve ya başka birşeyle gectiklerini sanıyorum
Yav görünüyorsa verin bir cin daveti bizde görelim,herkes konu cinler olunca ahkam kesmeyi biliyor şöyle olur böyle olur ama bir davet verin diyince herkes susuyor.
Şehir efsanesine dönmüş bu cin işi .
Herkes yalan mı söylüyor ? Bu kadar eminsiniz yani.
Tamam cinlerin orijinal halini görebilen yoktur. Ama yansıma olarak görülebilir.
Birde rüyada, trans halinde görülebilir. Trans halinde onlar bizim boyutumuza değil biz onların boyutuna geçmiş oluruz.
Ben hiç görmedim görmeyi de denemedim. Ama iletişime (Gördüğünden demiyorum. Genelde iletişime zihinsel olarak geçiliyor.) geçtiğinden emin olduğum kişiler var.
Deneyim olmada kimse ne olduğunu bilemez benim düşüncem.Gerçi siz örneğin görseniz bile gelip herhangi bir foruma yazsanız coğu kişi buna inanmaz.Onların sana inanmaları için onlarında bu deneyimi yaşamaları lazım.Artık insanlar gözleriyle gördükleri şeylere bile inanmıyolar.