"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cin suresi ile bir diger muhabbet

cin suresi ile bir diger muhabbet

kendinizi sevmesini istediginiz ve mesru dairede birlikte olmak istediginiz bir kişiden 7 adet sac tanesi alinir.

müsteri saatinde üzerine 7 defa cin suresi okunur.

her defasinda o kisiye niyet edilir.

okuma bittik ten sonra sac telleri bir balmumuna sarılıp ayak degmeyen bir yere gomulur.

Balmumu şu dükkanlarda satılan herhangi bir mum olabilir değil mi?

yoksa özel bir mumu mu var?

Balmumu arıların kovanlarını yapmak içn kullandıkları sarı mumdur, yani heryerde satılan mumlardan farklıdır.Aktarlarda bulunur...

Müşteri, Jüpiter gezegeninin başka bir adıdır. Saatini ise astrolojik bir tablodan rahatlıkla bulabilirsiniz. (Uygulamayı yapacağınız günün tablosunu seçmeye dikkat edin!)

"Meşru dairede birlikte olmak" ise sizin vicdanınızla ilgili bir terim. Evlilik de olabilir, kısa bir ilişki de. Ama hani nikahta derler ya, "eğer bu iki insanın evlenmesine karşı çıkan varsa şimdi konuşsun..." işte vicdanınızda bu uygulamayı yapmanız konusunda en ufak bir soru işareti varsa o zaman meşruiyet bozulur.

cin suresinle yapılan celbiyenin pek saglıklı olmadıgını duymuştum urum dogrumudur selamlar.

kuranı kerime kullanark sadece korunma temizlik kovma davet vsvs işlemler yapılması daha uygundur celb için kullanılmamalıdır. ama yapılan niyet konsantire vs vs ile yapılabilir bu yapana kalmıştır ama herhangi bir ayetin sağlıklı olduğu düşünmüyorum bu benim şahsi fikrim

bugun agustos 13 2013 sormak istedigim gelecek arabi aylarin ilk persembe gunleri hangi gunlerdir? simdiden tesekkurler kardeslerim

Geri